בוקר אור בוקר טוב בוקר אורררררררר..

בוקר אור בוקר טוב בוקר אורררררררר..

המנכל שלנו החליט שבא לו לראות אותי היום.. מילא לראות אותי אבל למה הוא לא בא אלי? עכשיו אני צריכה לקום מוקדם, לארגן סנדביצים ובגדים לכולם להיום, להתארגן בעצמי ולרדת לגוש דן מלא החום והלחות.. לא שאני מתלוננת אבל פרט לי ולמשאית הזבל אין אף אחד ברחוב. . . . יאללה שיהיה יום כתום }{

קרוואלה

New member
בוקר טוב../images/Emo24.gif

מתלוננת?.. את אפ פעם לא מתלוננת!!:))). בוקרטוב ויום נעים יבכיינית:)

מי שמדברת...

בוקר מצויין...

קרוואלה

New member
סליחההההההההההההההה..........

את רומזת שאני בכיינית? אני???????????????.. מתי התבכיינתי ? וזה חוצ מהפעמיים שהייתה לי סיבה להתבכיינות:))) וחוצ מכול החוצ לי מותר להתבכיין!!< יש לי אישור מהרופא> בוקר טוב }{

טוב אז ככה...

תסרקי את האישור ואני אשקול לשנות את דעתי... עכשיו תביאי איזה מאפה... ליד הקפה כמובן... (עוד סיבה להתבכיינות)

קרוואלה

New member
תשקלי?..

אחתושששששששששששש בואי פה הילדה גדלה לנו:)) שאני אבין לירוש לקחת את תפקיד המכשפה בלי ליידע אותי? שיוווווו איפה הימים שהיית ילדה טובה איפהההההההההה? עכשו תהיי ילדה טובה ותעסיקי את עצמך עד שאני אחזור.. הלכתי לפנק את עצמי באיזה טיולון... }{}{

קרוואלה

New member
שכחתיייייי.........

מי אוהב אותי יותר ממניייייייייייייייייייייייייייייי:)))

צהריים נעימים... ../images/Emo178.gif

הקיצ החליט לחזור :(( בעעעעעע אני חייבת לתפוס את המינהלת לשיחה
אין ברירה, צריך לקבוע תורנות קפה לכל הקמצנים פה
מזל שאני פה
הכנתי לכווווווווולם ארוחת צהריים וערב, רק שלא תישארו לי רעבות

בוקר טוב חיוש...

אנחנו בבעיה... מאחר והכול כאן ג'אנק פוד.. המכשפה...בעלת המטאטא בדיאטה.. תפרגני לה משהו מזין ובריא...והכי חשוב לא משמין...

פחחחחחחחח

נראה לך שהיא יודעת לעשות עם זה משהו...?? מקסימום היא תחשוב על דברים מעניינים אחרים.. אבל משהו מזין בטוח לא....

אמרתי לך לא לחבק כזה חזק נכון? :]

כל פעם צריכה להזכיר לך מחדש שהגב שלי כואב
וחוצמזה שאתמול כמעט פירקו אותי עשו ממני מיטת מים

טאKילה

New member
צהרים טובים../images/Emo39.gif

אהבתי ת'משאית זבל על הבוקר, אצלנו המשאית מגיעה בערב עם מבט לחדשות. היידה תעשי חיים בתל אביב רבתי. יום קסום לכולם

למעלה