בוקר אור בוקר טוב שבוע טוב חודש טוב

בוקר אור בוקר טוב שבוע טוב חודש טוב

כאילו מה? חשבתם שאני אתן לכם לישון כשאני קמה ככ מוקדם על מנת שיוציאו ממני עשר מבחנות עם דם? יאללה קצת הזדהות.. לקום לקום.. ואם אפשר אז תדקרו לעצמכם ביד ככה שאני ארגיש שאתם איתי :) יום נפלא אנשים נשים וטף.. .. שבוע של בשורות טובות..

טאKילה

New member
בוקר טוב ישאל../images/Emo96.gif../images/Emo20.gif

יום ושבוע נפלא לכולם
אחתוש בקשתי שידקרו לך בעדינות. הרבה בריאות מותק

בוקר טוב ../images/Emo20.gif שבוע טוב ../images/Emo187.gif

מישו ראה ת'גשם
אני מחפשתותו מיום שישי אחתוש תרגישי טוב, המונמון בריאות יקירה
אני דוחה את הבדיקות כבר חצי שנה

טאKילה

New member
בוקר טוב חיל'ה../images/Emo20.gif

גם את מהדוחות בדיקות? גמלי יש רשימת בדיקות שהדחקתי בעומק התיק. אין לי זמן לחכות במתח לתשובות, אז אני לא שואלת.

כשהאחות הערפדית, זאת שלוקחת דם..

ראתה אותי היא ככ שמחה.. אני לא רואה רופאים אלא אם ממש גוססת או בהריון.. לפי הרופא פעם אחרונה הייתי אצלו לפני שנתיים.. קצת אחרי שנולדה הנסיכה.. .. אבל קצת ברצינות, תעזבו אותנו, אבל יש לנו אחריות כלפי אחרים, לא יכול להיות שסוף סוף מגיעה שבת, סוף סוף יש לי זמן להיות עם המשפחה ובגלל שאני קצת טמבלית (שתקי מכשושה) אני מבלה שבת בשינה במקום איתם.. .. יאללה פחדניות לכו לעשות בדיקות.. ויפה שעה אחת קודם..

jozefin3

New member
../images/Emo24.gifשבוע טוב בשורות טובות אוהבת

והכי חשוב הרבה בריאות
ומזה עשר מבחנות....
.....לא נורא

דווקא לא....

התרגלנו
אוף אוף אוף הנושא כלים של הבוס שלי (זה הדבר היחיד שהוא עושה) אבל בגדול גם הוא הבוס שלי.... עולה לי על העצביםםםםםםם איש כזה רע לא ראיתי בחיים!!!!

למה רע???

את שואלת אותי?.? בטח אמא שלו לא העניקה לו חום בילדות או משהו כזה... אני בחיים שלי לא ראיתי גבר בן 60 שמתעסק בשטויות ברמת השרוך בנעל!! אבל זה נובע מחוסר מקצוענות נטו!! מנסה ליצור אינטריגות במשרד... בכדי שאנחנו נממש את הנקמות הפרטיות שלו... איכסה של בן אדם!

למעלה