בוקר אור ביבי חוזר מהר מרוסיה

הדסהש1

New member
בוקר אור ביבי חוזר מהר מרוסיה

עובר עליו בודאי שעות קשות.מי יתן ולאחר
החלטתתו של היועץ ביבי יקח פסק זמן וישעה את עצמו עד לשימוע או להגשת כתב אישום.והנה הגברת מצטרפת אליו אפילו לטיסת עבודה של מספר שעות
למה היא לא נותנת לו לנשום.למה לא עושים לזה סוף.כל הכסף שזה עולה למדינה אפשר לעזור למי שבאמת זקוק
לכסף.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב גשום...

נקווה מאד שזמנם של הזוג המטורלל יסתיים מתישהו...
מה יש לה לחפש במוסקבה 24 שעות?? עם מלבישה ועם ספרית
שלה ושל ביבי....

מינהר

New member
נתניהו עובר תקופה לא קלה, יתכן

שאשתו חושבת שתפקידה לעודד אותו בעת כזו.
בעניין הצוללות- היתה כוונה בתחילה לקנות אותן מקוריאה, יותר בזול. פתאום עברו לגרמנים, בטענה, שמרקל נתנה אשראי. לאור הסיפורים, ששותפו של נתניהו לשעבר בחברה שמספקת פלדה לחברה הגרמנית, מוכן לממן לו חלק מן ההגנה, נראה שהוא מעורב גם מעורב בשחיתות בנושא זה.
אבל חוץ מזה בינינו, הוא יחצ"ן מצוין של ישראל בעולם.

אפרת10511

New member
בוקר טוב ויום יפה
לכולנו

בוקר המלמד אותנו שאין גבולות לשפל ולזילות בנושא השכול והפגיעה
במשפחות ששכלו את בניהם.
במסע הבחירות שלו, בחר הליכוד להשתמש בקברי חללי צה"ל בהר הרצל ובאנדרטה לזכר שיירת הל"ה כתעמולת בחירות בזויה,עלובה ופוגענית.
המשפחות השכולות שנפגעו אמרו אמש כי נחצה קו אדום נוסף.
לאורך כל השנה אין ח"כ אחד הפוקד את בתי העלמין
הללו ורק לפני בחירות הם מגיעים כדי לייצר תעמולה זולה
ופוגענית בקדושת המקום ובקדושת האובדן הנוראי.
ביבי כהרגלו בקודש לא ידע ולא שמע ואיננו מבין על מה המהומה
שהרי הוא לא היה בסוד העניינים...

יוליקה

Member
מנהל
הוא לא ידע?? אבל הבן שלו מנהל את הקמפיין!!!

הוא פיטר את מי שיצר את הסרט??
הבן שלו אישר!!! האם יפטר אותו כמנהל הקמפיין???

יוליקה

Member
מנהל
הוא אחראי לבד!!

אז מי בדיוק אחראי לסרטון הבזוי???
נתניהו עצמו הוא המנהל האסטרטגי של הקמפיין ומסתייע גם בבנו יאיר, שאינו נושא תפקיד רשמי, אך מעורב מאוד בקבלת ההחלטות. בצוות הקמפיין המצומצם חברים גם הפרסומאי שרוליק איינהורן ואיש התקשורת נדב שטראוכלר. הקמפיין מנוהל ברמת מידור גבוהה מאוד ממצודת זאב שבתל אביב, ורוב בכירי הליכוד כלל אינם לוקחים בו חלק.

אפרת10511

New member
עצם העובדה

שמישהו העלה על דעתו הטרופה את רעיון הסרטון על רקע הקברים, היא תוצאה של אוירה מונחת ומכוונת. שום התנצלות או הדחה לא מקובלת. כי ההנחיות נמצאות באויר גם ללא מילים. זו האוירה, זו הרוח ואין זו הפעם הראשונה.

מינה, שאלתי אותך אם דג הזהבון

הוא דג הפילה של פעם? כי נדמה לי שכתבת על זה משהו.

ניצת

אני אענה לך במקום מינה, דג הזהבון הוא לא הפילה של פעם, זה דג מאד טעים,
גם המקרל הוא לא פילה, פילה הוא פילה כשמו כן הוא ואותי הוא מגעיל.

מינהר

New member
ניצת, לדעתי הזהבון הוא הפילה של פעם, והוא אכן

טעים, ולא יקר.
אתמול הכנתי בתנור מקרל נורבגי. יצא מצוין.
מה שלומך לאחרונה? לא ראיתי אותך בשבתרבות מונוסון.

נכון, לא הגענו, היו לנו אורחים

ביום שישי בערב, הגיעו 6 זוגות חברים שהזמננו, והכנתי כיבוד ובשבת היה צריך לסדר את הבית וביום ראשון נסענו לאילת , היה צריך לארוז מזוודה, , הקווה להגיע בפעמים הבאות.

הדסהש1

New member
ביבי בעצמו אח שכול איך יתכן

שהוא לא ידע על הסרטון
בטח כל דבר עובר דרכו לאישור
שלא יספר סיפורים
עובדה שמשפחות הקבורים בחלקה בבית הקברות הצבאי זיהו ואמרו היכן זה צולם .שביהי יפסיק
לספר לנו סיפורים ויפטר גם את בנו אם הוא קשור לזה בלי תירוצים.דיי לחרפה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

מינהר

New member
מה אתם מתפלאים? תעמולה בשיטת מצליח.

מצליח, מה טוב. לא מצליח, מתנצלים ש"לא ידענו".

מזל שאני לא בארץ להתרגז....

אתמול בנחיתה באתונה היו 0 מעלות, רוח עזה נשבה, הפנים שלי קפאו לגמרי, אבל מתחת למעיל החדש היה חם ובלי בעיות.

החורף בכרתים לא ממש טוב כיוון שדרכים רבות או הכביש נסחף או גשר נסחף או הר מתמוטט על הכביש, הסוכן הכרתי שאיתי מתייאש מהר (הוא מודה שהוא לא רגיל לדברים כאלו אלא רק לנסיעה על כביש מהיר מתוחזק היטב).
אני מראה לו איך עוקפים בעיות ולא להיכנע.

אני מכיר את הסוכן שנים רבות ומסתבר שאני בעצם לא מכיר אותו, אני מראה לו דברים שמעולם לא יכול היה לראות לבד ולקבל הסברים מפורטים, ומה שמעסיק אותו זה רק מתי בית הקפה הבא או היכן אוכלים.
בנהיגה הוא יכול להוציא מהכלים את האדם הרגוע ביותר בתבל, אין לו מושג בנהיגה ואם יש טיפה חצץ על הכביש, הוא נוסע כל כך לאט, שהליכה היא מהירה ממנו בהרבה, הוא עולה על החצץ אחד אחד וכך נסיעה של 10 מטר זה ענין של רבע שעה.
וכמובן שהוא לא מסכים שאחליף אותו.

החלטתי להוריד הילוך ולא להתרגז, אמרתי לו שזה הטיול שלו וניסע לאן שהוא קובע לפי התכנית שקבעתי לשבוע ימים.
אתמול ביצענו 4 מטרות מתוך התכנית של 10, היום 3 מ-12, מחר הוא מתכנן להיות במסעדה מסויימת ב-1100, זאת אומרת לנסוע ישר מהמלון לאותה מסעדה.

אני מתנחם בעובדה שאני בכל זאת מטייל בכרתים.
מציק לי שהכנתי תכנית מפורטת על מפה ועליה המסלולים, וזה לא מענין אותו...
אבל, איך אמרו החבר'ה- על הפאטה.

כרתים בחורף שופעת מים מכל הכיוונים הנוך חורפי מיוחד, על הפסילוריטיס יורד שלג פרחי החורף פורחים כמו בארץ (כמו למשל הכלניות)

סה"כ מבחינתי האישית, אני נהנה מעצם העובדה שאני נוסע ברחבי כרתים.

shron17

New member
צהריים טובים ליום חורפי, האויר נקי מאבק שנשטף בגשם ,

אתמול הייינו אצל הנכד המתוק בן השנה ושמונה חודשים,שלמד לדבר רק לאחרונה, ואתמול תוך כדי משחק הוא רץ לו בחדר והסתובב הסתובב עד איבד שווי משקל ונפל על השטיח ,
שאלתי אותו :" קיבלת מכה ?
והפיצפון הפתיע אותי והשיב : "לא נורא".

גיבור אמיתי !

למעלה