מזל שאני לא בארץ להתרגז....
אתמול בנחיתה באתונה היו 0 מעלות, רוח עזה נשבה, הפנים שלי קפאו לגמרי, אבל מתחת למעיל החדש היה חם ובלי בעיות.
החורף בכרתים לא ממש טוב כיוון שדרכים רבות או הכביש נסחף או גשר נסחף או הר מתמוטט על הכביש, הסוכן הכרתי שאיתי מתייאש מהר (הוא מודה שהוא לא רגיל לדברים כאלו אלא רק לנסיעה על כביש מהיר מתוחזק היטב).
אני מראה לו איך עוקפים בעיות ולא להיכנע.
אני מכיר את הסוכן שנים רבות ומסתבר שאני בעצם לא מכיר אותו, אני מראה לו דברים שמעולם לא יכול היה לראות לבד ולקבל הסברים מפורטים, ומה שמעסיק אותו זה רק מתי בית הקפה הבא או היכן אוכלים.
בנהיגה הוא יכול להוציא מהכלים את האדם הרגוע ביותר בתבל, אין לו מושג בנהיגה ואם יש טיפה חצץ על הכביש, הוא נוסע כל כך לאט, שהליכה היא מהירה ממנו בהרבה, הוא עולה על החצץ אחד אחד וכך נסיעה של 10 מטר זה ענין של רבע שעה.
וכמובן שהוא לא מסכים שאחליף אותו.
החלטתי להוריד הילוך ולא להתרגז, אמרתי לו שזה הטיול שלו וניסע לאן שהוא קובע לפי התכנית שקבעתי לשבוע ימים.
אתמול ביצענו 4 מטרות מתוך התכנית של 10, היום 3 מ-12, מחר הוא מתכנן להיות במסעדה מסויימת ב-1100, זאת אומרת לנסוע ישר מהמלון לאותה מסעדה.
אני מתנחם בעובדה שאני בכל זאת מטייל בכרתים.
מציק לי שהכנתי תכנית מפורטת על מפה ועליה המסלולים, וזה לא מענין אותו...
אבל, איך אמרו החבר'ה- על הפאטה.
כרתים בחורף שופעת מים מכל הכיוונים הנוך חורפי מיוחד, על הפסילוריטיס יורד שלג פרחי החורף פורחים כמו בארץ (כמו למשל הכלניות)
סה"כ מבחינתי האישית, אני נהנה מעצם העובדה שאני נוסע ברחבי כרתים.