בוקר אור בנות-זקוקה לעזרה

מלכה90

New member
בוקר אור בנות-זקוקה לעזרה

בהכנת עוגת גבינה הנ"ל: רוצה להכין ברינג -יש סרטון של קרין להכנת העוגה-אבל בסרטון היא כבר אפתה את הבצק הפריך ושמה בתוך הרינג והסבירה איך לעטוף את הרינג -אבל אין אופים בצק פריך ומעבירים בשלמות לרינג?תודה

bali

New member
מנהל
הסבר

מכינים בצק פריך כרגיל, מרדדים לעובי הרצוי (אני מניחה שהבסיס בעוגה כזו הוא בערך בעובי סנטימטר, אבל הכי טוב ללכת לפי המתכון של קרין גורן. אני לא מכירה אותו בדיוק אז לא רוצה להטעות) ומשתמשים ברינג כמו חותכן כדי ליצור עיגול שיתאים בדיוק לרינג.
את העיגול הזה אופים על תבנית מרופדת בנייר אפייה לפי ההוראות שבמתכון, מצננים לחלוטין - זה חשוב כי כשהבסיס חם הוא נוטה להתפורר, כמו כל עוגייה פריכה - ואז אפשר לנתק אותו מהנייר בעדינות עם מרית שטוחה.
כשמרכיבים את העוגה יש את ה"עוגייה" הגדולה מבצק פריך שמתאימה "בול" לגודל הרינג.

מלכה90

New member
בוקר אור - מאחר ולא קיבלתי תשובה עשיתי איך שח

שחשבתי.הבצק פריך יוצא דביק -וזה בסדר -לרדד אי אפשר היה אז פשוט הידקתי את הבצק בתוך הרינג שכמובן עטפתי את הרינג בנייר אפיה וכסף (כמו בסרטון) .העוגה יצאה מהממת,טעימה ורכה .הופתעתי -שאכן ניתן להוציא עוגת גבינה מהתנור לאחר 10 דקות שכבר הזהיבה למעלה.לחכות שחום התנור ירד ל-160 ולהכניס שוב את העוגה.העוגה פשוט יצאה גבוהה ולא ירדה בכלל .עוגה מומלצת.תודה לך על העזרה הרבה.יום מקסים.

bali

New member
מנהל
שמחה שהצליח

אם יש לך קישור למתכון אשמח אם תצרפי אותו, מעניין אותי ורוצה לנסות גם. תודה!

מלכה90

New member
היי מתוקה - איני יודעת לעשות קישור

תרשמי בגוגל עוגת גבינה אפויה קלאסית של קרין חיים טובים ושם יש סרטון . בסרטו היא מראה ממש אופן ההכנה.
\ו זו העוגה שעוטפים אותה עם נייר עיתון באפיה ונאפית ב-2 שלבים. בהצלחה. עוגה רכה,גבוההה וטעימה ברמות.

bali

New member
מנהל
תודה, אחפש אותה

למעלה