הסבר
מכינים בצק פריך כרגיל, מרדדים לעובי הרצוי (אני מניחה שהבסיס בעוגה כזו הוא בערך בעובי סנטימטר, אבל הכי טוב ללכת לפי המתכון של קרין גורן. אני לא מכירה אותו בדיוק אז לא רוצה להטעות) ומשתמשים ברינג כמו חותכן כדי ליצור עיגול שיתאים בדיוק לרינג.
את העיגול הזה אופים על תבנית מרופדת בנייר אפייה לפי ההוראות שבמתכון, מצננים לחלוטין - זה חשוב כי כשהבסיס חם הוא נוטה להתפורר, כמו כל עוגייה פריכה - ואז אפשר לנתק אותו מהנייר בעדינות עם מרית שטוחה.
כשמרכיבים את העוגה יש את ה"עוגייה" הגדולה מבצק פריך שמתאימה "בול" לגודל הרינג.