בוקר אור בקשה לעזרה בהכוונה.. נסיעה מטבעון להרצליה מדיקל סנטר.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
1. אתמול ניסיתי לנסוע מהרצליה מדיקל סנטר לטבעון וזה היה סיוט.
לקחתי קו 29 והגעתי לתחנה של כפר שמריהו (שם הומלץ לי לרדת). כנראה שזו הייתה טעות, כי משם יכולתי להתקדם רק לוינגייט ומשם מצאתי את ה-826 לטבעון.
אז... האם יכולתי לרדת בתחנה "טובה יותר" או שיכולתי לקחת קו טוב יותר?
2. וענשיו אני מנסה למצוא את המסלול הנוח ביותר כדי להגיע חזרה מטבעון לHMC... מה האפשרויות?
תודה מראש למשקיעים.

scooby5

Member
כל קו משם לתחנת הרכבת בהרצליה, רכבת למרכזית המפרץ, ומשם באוטובוס לטבעון.
בכיוון ההפוך - בדיוק הפוך...

mיטלמן

Well-known member
1. אתמול ניסיתי לנסוע מהרצליה מדיקל סנטר לטבעון וזה היה סיוט.
לקחתי קו 29 והגעתי לתחנה של כפר שמריהו (שם הומלץ לי לרדת). כנראה שזו הייתה טעות, כי משם יכולתי להתקדם רק לוינגייט ומשם מצאתי את ה-826 לטבעון.
אז... האם יכולתי לרדת בתחנה "טובה יותר" או שיכולתי לקחת קו טוב יותר?
2. וענשיו אני מנסה למצוא את המסלול הנוח ביותר כדי להגיע חזרה מטבעון לHMC... מה האפשרויות?
תודה מראש למשקיעים.
מנסה.
כתוב מסלול בגוגל,
עקוב אחר ההוראות, שים לב לאפשרויות, בחר אוטובוס/רכבת מה שמתאים לך.
בהצלחה, וספר לנו לאחר מעשה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מנסה.
כתוב מסלול בגוגל,
עקוב אחר ההוראות, שים לב לאפשרויות, בחר אוטובוס/רכבת מה שמתאים לך.
בהצלחה, וספר לנו לאחר מעשה.
תודה לעונים. זה פשוט משחשבתי והיות שהנסיעה הייתה בשבת אז בשבת אין רכבות. חוצמזה, הסיבוב ללב המפרץ וחזרה אינו תורם לחיסכון בזמן. יש את ה826 שמגיע לצומת הרצליה. יורדים שם והולכים איזה 800 מ' ברגל כולל עלייה וירידה מגשר להולכי רגל שחוצה את הכביש. מגיעים למשטרה וממשיכים עד לרח. משה דיין = רחוב אנכי לקודמו. שם יש 29 שמגיע בדיוק ליעד. אוטובוס מאסף ומייגע אבל זה מה יש.

raya

Well-known member
תודה לעונים. זה פשוט משחשבתי והיות שהנסיעה הייתה בשבת אז בשבת אין רכבות. חוצמזה, הסיבוב ללב המפרץ וחזרה אינו תורם לחיסכון בזמן. יש את ה826 שמגיע לצומת הרצליה. יורדים שם והולכים איזה 800 מ' ברגל כולל עלייה וירידה מגשר להולכי רגל שחוצה את הכביש. מגיעים למשטרה וממשיכים עד לרח. משה דיין = רחוב אנכי לקודמו. שם יש 29 שמגיע בדיוק ליעד. אוטובוס מאסף ומייגע אבל זה מה יש.
אני זוכרת שהגעתי ל HMD בזמנו מתחנת הרכבת בקו 29 . ניסיתי לבדוק עכשיו - אבל לא הגעתי למסקנה שהקו הזה אכן מגיע מהרכבת. כי אם במקרה הוא כן מגיע, אז אולי עדיף לך לעלות באחת מתחנות הרכבת בדרך.
בהצלחה!

EHP12

Well-known member
אופציה נוספת, זה ללכת מצומת הרצליה לרחוב מדינת היהודים ומשם קו 33. פחות הליכה מאשר למשטרה, ומסלול פחות מפותל.

למעלה