בוקר אור ברוכה השבה תמר..

הדסהש1

New member
בוקר אור ברוכה השבה תמר..

מרוב דאגות אנני מסוגלת לישון הרבה..אתמול נשכבתי ומיטה ללא ארוחת ערב ונרדמתי מייד אך התעוררתי ב 11 .כך שחצי לילה הייתי ערה.
הכנתי צהרים לנכדים ולי .אני הולכת היום לטיפול 10 אלפים כולל צבי ותספורת.אנני יכולה להסתכל עלי בראי..ומחר אם מזג האויר יאפשר עינת תיקח אותי לרמי.אתמול פסע כמה צעדים..נראה בהמשך.מחר היתה צפויה להיות אזכרה לאימי 27 שנה אך בגלל הציפיה לסערה זה נדחה...המשך יום טוב לכולם.

מינהר

New member
יעלי, מחלקים כסף לעמותות אידיש, משרד התרבות או

משהו כזה. שלחתי לך בוטטסאפ, מה שקראתי אצל חוג האידיש הישן.

הדסהש1

New member
חזרתי מהסםר והפדיקוריסטית ..רמי עבר לשיקום

בתל השומר..מקווה שזה ילך טוב והוא ישתקם מהר

yaely2

New member
מנהל
שלום כולםםםםםםםםםםםםם

המון בריאות ואושר לכולם,

תודהמינה על המידע, אני עצמי ראיתי זאת וכבר התקשרתי אליהם.

אין לי מה לכתוב במיוחד חוץ מהמאמצים שאני עושה להתקדם בסטנדפיסטיות .

וקצת מאמץ גם לקבוצה של היידיש.

להתראות כולם.

נ.ב מה עם פגישת פורום לאחר שתמר חזרה?

יעלי

מינהר

New member
יעלי, אם הפגישה תהיה בקרית אונו,

או באור יהודה כמובן, ובבוקר, אני אבוא.
בהצלחה במיצחק.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב

שלום כולם,

ריחמתי על הפורום כזה מסכן זנחו אותו, עזבו אותו אז נכנסתי שוב עם ...

חיוכון:
בחור אחד נכנס לבית מרקחת ומבקש מהרוקח קונדום.
מקבל קונדום מהרוקח, משלם לו, פורץ בצחוק היסטרי ויוצא מהחנות.
למחרת שוב מגיע הבחור, מבקש קונדום מהרוקח, משלם, פורץ בצחוק עוד יותר פראי ויוצא החוצה.
הרוקח לא מבין מה הסיפור של הבחור המוזר הזה, אבל ממשיך בעבודתו.
ביום השלישי שוב מגיע הבחור. הוא שוב מבקש קונדום מהרוקח, משלם ובדרכו החוצה פורץ בצחוק מטורף שמרעיד את בית המרקחת.
הפעם הרוקח משתגע. הוא מורה לעוזר שלו לעקוב אחרי הבחור, להבין מה פשר הצחוק המוזר. כשעה לאחר מכן, העוזר חוזר לבית המרקחת.
"נו", שואל הרוקח, "ראית לאן הוא הולך?"
"כן", משיב העוזר, "לבית שלך…"

יעלי
לילה טוב

yaely2

New member
מנהל
מפגש

מינה, את ממש מוציאה לי חשק לארגן משהו

יעלי

עלילות תמר הקטנה בעיר הגדולה . פרק שני .

באחד מימי ראשון נסענו לפאק פילנסברג , שזה ספארי , אך לא בממדים של קרוגר .טיילנו שם כ4 שעות עם הרכב . ראינו שפע של בעלי חיים , החל מאריות , זברות ראמים , פילים ועוד . עשינו הפסקה של 20 דקות לאכול ארטיק, ושתי הפסקות של 5 דקות כל אחת בכניסה וביציאה . הגענו לבית בשעה 4 והייתי שבורה לגמרי מהישיבה הארוכה .אבל היה יפה ומעניין.למחרת קמתי עם לחץ דם בגובה הקילימנג"רו , 190/100 , ולא הצלחתי להשתלט עליו , כל מה שלקחתי הוריד אותו לשעתים עד שלוש ,ושוב טיפס. הבת לקחה אותי לקליניקה , שם , רופאה חמודה מאוד , עשתה לי שינוי קל במערך התרופות , לא החליפה , רק הוסיפה ממה שיש לי [ כל התרופות החשובות , מה שנוגע ללחץ דם ותפקוד הלב לקחתיי איתי אקסטרה , למקרה שאצטרך ] . הל.ד. הסתדר אבל ליומים בלבד . ואחרי יומיים ירד לעומק ים המלח . אז כבר הייתי יותר חכמה , והורדתי בעצמי את המינון . הלחץ דם לא היה עיקבי , אבל שרדתי . דרך אגב , מכיוון שעל הבקור אצל הרופאה שילמתי 400 ראנד שהם קצת יותר מ100 ש"ח , אינני מתכוונת לבקש החזר מהבטוח .אני חוששת שאם אדרוש את ההחזר , אולי יעשו לי בעיות בפעם הבאה כשארצה לטוס . אז הלכו 100 שח כפארה . תם ולא נשלם . ובפרק הבא , אספר לכם למה לא השתמשתי בהצעתה של ציפי להחליף גרדרובה .
תודה לכל מי שברכה אותי לשובי , חן חן .
ציפי , בזמנו כתבת לאחת הבנות ברוכה השווה , אני חשבתי שפשוט טעית , , כעת אני מבינה שאת כותבת כך במודע , יפה , מוצא חן בעיני .
לילה טוב וסופה קלה , תמר .
&nbsp

למעלה