בוקר אור גולשים יקרים

בוקר אור גולשים יקרים ../images/Emo13.gif

כפי שאורן כבר עדכן אחראי המצעדים שלנו כבר עדכן אתכם , מחר יפורסם המצעד של גלגלצ ובו דנה אינטרנשיונל נכנסת אל המקום ה 14 , כניסה נאה מאוד אבל עדיין לא מספיקה .... אני יודע שיש כאן לא מעט גולשים שנותנים את ליבם ונשמתם לעבודת הדירוגים כי באמת חשוב להם ואכפת להם לראות את דנה מצליחה וסך הכל הבנו כמה כח יש לנו ושאם אנחנו עומדים שם בשבילה ומדרגים השיר מטפס מעלה ומעלה .... יש כאן עשרות גולשים בפורום , אם כל אחד יקח לעצמו פעם בשבוע חצי שעה הפסקה וישקיע בדירוג במצעד בגלגלצ משהו כמו 40 או 50 דירוגים יחד נגיע לאלפי קולות ואז דנה תטפס קדימה ולמעלה ..... אל תשכחו שעופר מנחם ממשרד יחסי הציבור נורא רוצה לצ'פר אתכם ובאמת להעניק לכם חזרה על הדירוג והנתינה, וכבר הסינגל החדש של דנה והמדהים של LOVE BOY מחכה לצאת בדואר בדרך אליכם .... אני משוכנע שאנחנו יכולים ומסוגלים להרבה הרבה יותר במיוחד עם כל ההשמעות והבאזז מסביב. היום יום רביעי בצהריים תעלה הרשימה החדשה בלינק הבא: www.glgltz.co.il אני יודע שכולם עושים את המקסימום ונותנים מעצמכם המון וגם אני עושה את המקסימום ומשקיע מתוך אהבה והערצה ורצון שדנה תצליח ותחזור אל המקום אליו היא ראויה הפסגה ..... אנחנו חייבים להראות בגלגלצ שהשיר מצליח במצעד ושיש דירוגים הסטריים כי רק כך הם ישמיכו לנגן אותו יותר ויותר , זו ההזדמנות שלנו להראות לדנה שאנחנו באמת אוהבים אותה וכן יש כח לקהל שלה, ורק שתעו לכם טוב טוב שדנה יודעת היטב שאתם עומדים מאחרויה ומדרגים ולכן בפעם האחרונה שהיא ראתה את אורן היא ביקשה למסור לכולכם תודה ענקית על התמיכה והפרגון ולא פעםן היא מתעקשת לשלוח לכם סינגל חדש ולצפ'ר אתכם בבכורות , כי אתם בשבילה והיא בשיבלכם וזה כל מהות קיום הפורום. דנה עומדת בפני נקודה מאוד חשובה בקריירה, מקום 1 בגלגלצ יסתום לכל המספידים והמלעיזים את הפיות דנה תוכיח שיש לה קהל חם ואוהב ושהיא עדיין מלכת הפופ של ישראל ...... אנחנו יכולים ומסוגלים להרבה הרבה הרבה יותר ממקום 14 בגלגלצ. אני יודע זאת ומאמין בנו
אתם חייבים לזכור שלא רק אנחנו עובדים בזה, כל האמנים האחרים רוצים להצליח, כנסו לפורומים של אמיר פיי גוטמן, נינט, התקווה 6, מירי מסיקה, הילה זיתון וכו' הם מתפרעים עם הדירוגים ועושים את המקסימום לבלוט בתחרות לא קלה. אנחנו לא לבד שם ומי שנותן יותר יוצא נשכר. מהיום ועד ליום ראשון אנחנו יכולים לדרג במרץ ולדאוג שדנה מבצעת שבוע הבא את העלייה הגבוהה של המצעד אל המקום ה 5 אמן ואמן , אז קדימה חברים בואו כולנו נעלה את דנה למעלה , גם אם יש כאלה שעדיין לא הצביעו תקשיעו אם אתם אוהבים את דנה וההצלחה שלה חשובה לכם, אז במקום לשאול למה השיר לא הצליח ? תנו כמה דקות מזמנכם תביעו כמה פעמים ותדעו שאתם באמת עוזרים לדנה כי מהי זמרת ללא הקהל שלה, דברים לא ייקרו מעצמם ואנחנו הקהל שלה .... באותה הזדמנות באמת תודה ענקית לכל מי שמבציע לא אנקוב בשמות כדי שלא אשכח אבל אני יודע שיש כאן מספר גולשים שנותנים צליבם ונשמתם ותודה ענקית לכם מקרב לב על הכל
..... אז חברים הסינגלים מחכים לצאת לדרך, אני רוצה לראות את דנה שלנו שבוע הבא מבצעת את העלייה הגבוהה
.... ( לא לשכוח גם את רשת גימל
) .... יום נפלא לכולכם ..... www.glgltz.co.il

קדימה להצביע!

אני כבר שלחתי את הקישור לחצי מדינה שתצביע וגם בעצמי כמובן
אבל מושיקו מי זה "התקווה 6" ?

Glamorousss

New member
קדימה חברים להצביע!!אני גם מבקש מחברים

שיצביעו ! וכל מי שאני מכיר אני שולח לו לינק

מצביע ולא מפסיק...

כל עוד אפשר לקדם ולעזור עושה את זה בכייף... תודה על כל העידכונים של מושיקו ואורן.. תודה רבה.. לכם !

למעלה