שורשים מהארגז האורגני
גם לי היו! אני מאד מתלהבת מהארגז.
את הלפתות הקטנטנות, הצנון השחור וחלק מהגזר צליתי בתנור, רק עם שמן זית (מעט), מלח גס ומעט קליפת לימון מגוררת. בלי לקלף, רק קרצפתי. זה טעים כמו שזה. וגם בסלט של הצהריים, יחד עם שאר הירקות.
חלק מהלפתות (אני הזמנתי שתי שקיות של ירקות שורש בגלל הסקרנות) כן קילפתי, פרסתי והוספתי למרק עם גזר, בטטה, קישוא, עדשים וגריסים. + חלק מעלי הגזר.
את השאר אני מתכוונת לגרר לסלט ואולי להוסיף תפוח עץ.
כרישה - באמת מתבקשות לביבות אבל אפשר גם להוסיף למרק או להתהדר בקיש.