בוקר אור..החום חוזר..היום נועם שלי נכדתי בת 3

הדסהש1

New member
בוקר אור..החום חוזר..היום נועם שלי נכדתי בת 3

אין לי מילים לתאר אותה...מתוקה חייכנית..אחות נהדרת לעופרי...
כבר 3 שנים חלפו...מקווה שתזכה לחיוץ במדינה שהחיים בה
יהיו טובים יותר מהתקופה האחרונה שאנו חווים.....

emmy 5

New member
הדסה,מזל טוב,לנכדה המקסימה ,בריאות ונחת מכולם

מינהר

New member
שבת שלום לכולם. היום ראיתי עוד דירה,

שהאנשים בה עוזבים את נווה סביון לטובת גני תקווה, כי החינוך התיכוני באור יהודה לא מזהיר בכלל.
ראש העיר שלנו דאג לגינות מאוד יפות, אבל לא נלחם על חינוך תיכוני וחטיבתי ברמה.
הדירה גדולה, אך נראתה רע. אנשים מבטלים את התכנון המעולה של אפריקה ישראל, ויוצרים אמבטיה שאין לה אוורור החוצה בכלל, ומבטלים את הדוד שמש. אני לא יורדת לראש של האנשים לפעמים.
אני בטוחה, שחברי הפורום הזה לא עושים שינויים מיותרים.

מינהר

New member
יוליקה, ספרי איך החום באילת, ואיך את מבלה שם.

פה חם, ואי אפשר בלי מזגן.

pazi66

New member
השתתפות בקומונה

יוליקה שחזרתי שוב לפורום שלך היתי חופשי מכל התחייבות אינטרנטית אחרת....ללא כל תיכנון מוקדם או התראה התבקשתי על ידי שתי מנהלות קומונות חברתיות בתפוז להצטרף לניהול הקומונות שלהם.היה לי קשה לסרב, לכן אהיה נאלץ לצמצם את ביקורי בפורום.
אשתדל להיות פעיל,,,אך התיכנון שלי שנכנסתי היה שונה

הדסהש1

New member
אני כבר נודבתי ליומיים שמירה על נכדיי

כך שהמנוחה שלי בזמן...היום כולם אצל ביתי הגדולה משתכשכים
במיי הבריכה..הבת והמשפחה בחו"ל...טוב לי השקט...

אנחנו עברנו לכוננות נינים.....

יש להניח שזה יקרה בתוך שנתיים שלוש.
בכלל הכל נראה לי מוזר, למרות כל "הקרחצן" קשה לי לראות אין בעוד כחודש אני בן 70.
זה ממש לא מתאים לי.....
יומיים אחרי יום ההולדת אני טס לכרתים, וגם זה ייחודי, הטיסה תהיה ה-111 לכרתים.

בנושא החום, החלטנו לשבור את הכלל שלא מדליקים מזגן לפני 1000 בעיקבות גל החום הקשה, והוא עובד עד 2200-2300.

המחקר המצחיק שלנשים קר יותר והן נאלצות להביא לעבודה סוודרים ומעילים, זה פשוט לא נכון:
א. הגברים לובשים חליפות ומעילים, והנשים באות בבגדים קלילים וחשופים.
ב. אם יורידו את המיזוג לרמה שתתאים לנשים החשופות, הגברים בחליפות יזיעו.
ג. אם המחקר נכון, איך זה שאצלנו אשתי כל הזמן "נוטפת זיעה" ומפעילה מזגן ומאוורר, בעוד אני קופא מקור ? כל המחקרים הללו לא שוים גרוש.

רב תודות

פניתי כמה פעמים להנהלת הפורומים גם מכיוון שאני לא מקבל התרעה לדוא"ל על כך שמישהו מגיב להודעתי (גם אין איפה לסמן שם אם אתה רוצה שיודיעו לך),

וגם מכיוון שבקשתי פעמים רבות לשנות את ברירת המחדל ששואלת אם אתה רוצה להישאר בפורום או לצאת, וכך פעם אחרי פעם אני נזרק החוצה וכל מה שכתבתי נעלם (בשביל מה כל החלון הזה? להציק לאנשים?).

וגם מכיוון שמסרבים להחזיר את החתימות למרות שראיתי שהחתימה מופיעה בפרופיל, ייצרתי לעצמי חתימה חדשה באותו נוסך אבל מקושטת בפרחים.

יוליקה

Member
מנהל
סוף סוף אני מצליחה לכתוב

החום באילת יבש רקה20% לחות. לא יוצאים מהמזגן רק למים בבריכה. כעת אני נמצאת עם הנכד בחדר משחקים גדול... כולל מחשבים למשחקים...מטבחון ךמשחק...מתקנים...שלחן לציורים ועד'

מינהר

New member
יוליקה, תהני. אתם מאמינים בנומרולוגיה?

היום התקשרה אלי לקוחה, שלא רוצה מס בית 4 או דירה 4, או 13 שזה 1+ 4.
אני גרה בבית 4 וזה בסדר גמור.
לי אין סבלנות לשטויות האלה. איך אתם?

אז הנה מהצד החיובי:

כשהכרתי את אשתי היא היתה בת 18.5
היא נולדה ביום 1.8.50
התחתננו 18.5.69
גם זה יש.......

אתמול בתכנית השיפוצים, האשה אומרת שהיא לא סובלת את הדירה, היא קטנה ומיושנת, הרחוב לא משהו (אחד הראשיים השקטים בחולון), ובכלל היא שונאת את העיר חולון (מקורה בצפון תל אביב).
בן הזוג שלה נראה קצת מיואש כי היא הודיעה שבדירה הזו ובעיר הזו היא לא מוכנה לחיות, ולא יתחתנו עד שהנושא יטופל. (אין להם כסף להתפנק בדירת גג בבלי...)

אחרי השיפוצים היא התלהבה מהדירה והחליטה שכעת הכל טוב מאוד והיא שמחה להיות כאן.....

עובדה

ואם כבר, פניתי להנהלת הפורומים שאני לא מקבל לדוא"ל התרעות שמישהו הגיב על ידיעה שלי, ולא מגיבים.
כתבתי להם כבר כמה פעמים בשאלה למה החתימה לא עולה כי בדקתי בפרופיל שלי והיא נמצאת, לא עונים.
אז ייצרתי לי חתימה בדיוק אותו דבר אבל פרחונית.....

יוליקה

Member
מנהל
כשאחזור הביתה אטפל בכל התחלואים

דרך הטלפון קשה לי להיכנס להנהלת הפורומים. בענין הדירה של בני הזוג יש לי סיפור ממשפחה מדימונה. הבעל פרש לגימלאות לפני שנים אשתו המשיכה לעבוד שנים אחריו. הפ בנו וילה מפוארת וגידלו 4 ילדים שנישאו ןכבר עזבו את הבית. כשאשתו פרשה לגימלאות היא דרשה למכור את הוילה ולעבור למרכז הארץ. בעלה שקשור מאד לעיר בה הוא חי כבר כ-50 שנה בה גידלו את המשפחה... בתם הצעירה נפטרה מסרטן בהיותה בת כ-5 וקבורה בעיר... סרב למכור את הבית ולעבור למרכז... הזוג התגרש אחרי שנות ניישואין רבות מאד והפרידו כוחות. האישה עברה למרכז להיות קרובה לילדיה ונכדיה והבעל נשאר לבד בוילה הגדולה בדימונה.

מינהר

New member
יוליקה, סיפור מעניין. כנראה שקצת

נמאס להם אחד מן השני בכל מקרה.

יוליקה

Member
מנהל
מזל טוב לנכדה...

לא בטוחה שזה יעבור... אבל אם כן אז מיטב הברכות

למעלה