שבוע טוב
המון בריאות לכולם.
ציפי, יש פתגם האומר "כשהילדים קטנים הם לא נותנים לישון, כשהילדים גדולים הם לא נותנים לחיות" נזכרתי בפתגם כשקראתי מה את עוברת גם אני איתך ואני בתקווה שהדברים יסתדרו.
לגבי ריענון הדף, שייקה הסביר לי מה היה לא טוב בהסבר שלי.אז שוב, יש כפתור שנקרא ריענון והוא מרענן את הדף והוא שונה מדפדפן לדפדפן. הוא נמצא מחוץ לשישים פלוס, פשוט בדף של המחשב, איך שאתם מסתכלים עליו עכשיו, למעלה למעלה שורה שניה מהכי גבוה כתוב "חיפוש" הכפתור שלידו זה רענן אם כי לא בהכרח כתוב עליו. נסו וספרו לי.
היום יצאתי לטיול עם מודי, כבר כתבתי עליו שהוא מדריך מעולה והוא הסטוריון צבאי.ידעתי שזה יהיה טיול מעניין ולכן הצעתי אותו כאן בפורום.
הטיול כלל מזיכרונותיהם של הלוחמים עצמם. ? ביקרנו בבית הקרן הקיימת ליד בית דגן ? עמדה חשובה בדרך לירושלים אך לא הצלחנו להחזיק בה והיא נהרסה ונכבשה ע"י הערבים.
הפסקת בוקר בקפה "גן סיפור" בראשון לציון יפהפה ממש. המשכנו למפקדת חסן-סלמה, מנהיג הכנופיות הידוע לשמצה ואחד מהאנשים שהיה בגבעתי אז, והיה בין המפוצצים סיפר לנו על הפעולה. של גבעתי. היינו ביער חולדה, ממנו יצאה שיירת חולדה, שההתקפה עליה הובילה ליציאה למבצע "נחשון". אני מקצרת הרבה ורק מספרת על הקסטל בו נהרג מנהיג הכנופיות עבדול קאדר אל חוסייני אחר כך נסענו לכפר דיר יאסין שעל כיבושו לחמו חיילי אצ"ל ולח"י במקביל למבצע. סיימנו באנדרטת פורצי הדרך לירושלים ליד שואבה.
יעלי