בוקר אור היה לי אתמול ביקור של עינת והבנות

הדסהש1

New member
בוקר אור היה לי אתמול ביקור של עינת והבנות

שבועיים לא ראינו אותם..נהנהו מאוד יש לנו משחקי קופסא
הם שיחקו לההנאתם..תענוג לראות..כמו פעם ולא במחשב והפלאפון...לגבי אבי אנני יודעת אם יתנו עוד עזרה.
יום טוב לכולם.

 

מינהר

New member
חזרתי משבתרבות שם פגשתי את ניצת. היה מענין.

התראיינו גדעון רייכר, רוני סומק וליה קניג. הפוליטיקאי היה יעקב פרי. שהיה מודאג שהתשתיות בעזה יקרסו, והעולם יבוא אלינו בטענות.
העולם הצבוע. יש לו את מי להאשים. איזה כף לו.
 
אני כועסת על המחלה של נאוה


חבל שהיא הגיעה אלי השבוע, למרות כל מה שעשיתי בשבילה והסבלנות שלי אליה, היא מתנהגת
בגסות רוח ואני לא מסוגלת לשאת את זה, מחכה לרגע שרזי יבוא ויביא אותה בחזרה להוסטל, עצוב לי ורע לי.
 

yaely2

New member
מנהל
שבוע טוב

המון בריאות לכולם.

ציפי, יש פתגם האומר "כשהילדים קטנים הם לא נותנים לישון, כשהילדים גדולים הם לא נותנים לחיות" נזכרתי בפתגם כשקראתי מה את עוברת גם אני איתך ואני בתקווה שהדברים יסתדרו.

לגבי ריענון הדף, שייקה הסביר לי מה היה לא טוב בהסבר שלי.אז שוב, יש כפתור שנקרא ריענון והוא מרענן את הדף והוא שונה מדפדפן לדפדפן. הוא נמצא מחוץ לשישים פלוס, פשוט בדף של המחשב, איך שאתם מסתכלים עליו עכשיו, למעלה למעלה שורה שניה מהכי גבוה כתוב "חיפוש" הכפתור שלידו זה רענן אם כי לא בהכרח כתוב עליו. נסו וספרו לי.
היום יצאתי לטיול עם מודי, כבר כתבתי עליו שהוא מדריך מעולה והוא הסטוריון צבאי.ידעתי שזה יהיה טיול מעניין ולכן הצעתי אותו כאן בפורום.
הטיול כלל מזיכרונותיהם של הלוחמים עצמם. ? ביקרנו בבית הקרן הקיימת ליד בית דגן ? עמדה חשובה בדרך לירושלים אך לא הצלחנו להחזיק בה והיא נהרסה ונכבשה ע"י הערבים.
הפסקת בוקר בקפה "גן סיפור" בראשון לציון יפהפה ממש. המשכנו למפקדת חסן-סלמה, מנהיג הכנופיות הידוע לשמצה ואחד מהאנשים שהיה בגבעתי אז, והיה בין המפוצצים סיפר לנו על הפעולה. של גבעתי. היינו ביער חולדה, ממנו יצאה שיירת חולדה, שההתקפה עליה הובילה ליציאה למבצע "נחשון". אני מקצרת הרבה ורק מספרת על הקסטל בו נהרג מנהיג הכנופיות עבדול קאדר אל חוסייני אחר כך נסענו לכפר דיר יאסין שעל כיבושו לחמו חיילי אצ"ל ולח"י במקביל למבצע. סיימנו באנדרטת פורצי הדרך לירושלים ליד שואבה.

יעלי


 
למעלה