בוקר אור היום אני אנוח מכל מלאה..

הדסהש1

New member
בוקר אור היום אני אנוח מכל מלאה..

אקרא את העיתון שלא הספקתי אמש..תמר מאחלת לבעלך שיחלים במהרה..פציעות כאלה לוקחות זמן.אתמול לאחר האזכרה נסענו לבית אחי ברמת השרון..ושם כרגיל הכינו ארוחת מלאכים מעשי ידיו של אחי
שמזמן שיצא לפנסיה רפואית מתעסק באפיית לחמים ובישול ביתי שנזכר מבית אמא ...וחלק מזה לקחנו לרמי שיטעם מהמאכלים.נהנתי מהנכדים הבנים של יפעת הגדולים לא הגיעו יש להם עיסוקים חשובים יותר..והבנות שלעינת כי נועם כל השבוע חולה..לבית הקברות עינת הגיעה...הנה תמונות מהשולחן העמוס..

הדסהש1

New member
זה הממולאים שהוא הכין פעם ראשונה..והנה השולחן מכל טוב היה בו

מינהר

New member
יופי של פלפלים הדסה. גם אני אכלתי אמש ארוחת

ערב שבת אצל חברים. מבחר מטעמי מזרח ארופה --עם הרבה שום ולימון. זאת המבשלת. בעל הבית עיראקי ואוהב טיבית וקובה.

מינהר

New member
שאלה- האם גם אצלכם מככבות פרסומות של רהיטי אורבן

בדף הפורום? או רק אצלי? קניתי מיטה ומזרון ושידה לפני כמה חודשים. אולי הם מרגלים אחרי מה שאני כותבת ומציעים לי עוד רהיטים, שאני לא צריכה?

צהריים טובים

היום הוא יום הולדתו של בני הצעיר (התינוק שלי) שחר, כהרגלי בכל שנה התעוררתי
בשעה 07.35 (שעת הולדתו) ושלחתי לו וטסאפ עם ברכה,
המשך הבוקר לא היה מוצלח, קמתי והכנתי ארוחת בוקר לי ולאורי, אני מביאה
לו את הצלחת עם האוכל למקום שבו הוא אוכל, כי הוא לא יכול גם הליכון וגם צלחת,
אחרי זה אני מביאה לו גם קפה עם התרופות שהוא לוקח, אז היום קרה משהו לא נעים, לא בכוונה נתתי נגיעה לא נכונה בכוס הקפה והכל נשפך על השולחן,
על העיתון ועל אורי, הייתי צריכה להחליף לו את כל הבגדים, זה כבר לא פעם ראשונה, שאין לי שליטה על הידיים, אני מודאגת,
הדסה, שיבורך אחיך, יופי של תמונות, דקל ממש חתיך וגם לאריאל ועלמה לא חסר,
מינה, כל הכבוד על החריצות
שבת טובה,

מינהר

New member
ציפי, איזו חריצות? בעניין הקפה שנשפך-

זה קורה לכל אחד. לילדים שלי כשהיו קטנים היתה כוס שלא מתהפכת בקלות. עם משקולת בתחתית. יש לי אותה עד היום.

שנאבס .היום גם יום הולדתו של נכדי המתוק ,

הוא בן 5 . אנו , הסניף הבאר שבעי , מתאספים לכוס קפה ועוגת שוקולד בביתם . אני הכנתי קערת זכוכית גדולה מלאה פירות חתוכים ובינהם גם פירות יבשים [טו בשבט] וחצאי כוסות קפה חד פעמיות עם פיצוחים ,מטבעות שוקולד ו4 ביצי קינדר , לדעתי נראה ממש יפה , אבל , אני כמובן לא משוחדת . אם אחד הנכדים ילמד אותי להעביר צילום לפורום אשלח תמונה . ציפי מזל טוב לשחר ליום ההולדת , רוצים תמונה עם זר על הראש ועוגה בפה . רעידות בידים קורה לכולנו , מי שטרם "זכה" בברכה הזו , אני מאחלת לו שיגיע לגיל המתאים , עם הרבה בריאות .מי שעוזב אותנו לפני שזכה , הפסיד . [הפסיד שנים ] ד .א , אתמול/שלשום שמעתי/קראתי משפט נחמד ואינני יודעת איפה. זה הולך בערך כך . "אף אחד לא הכין אותנו לעובדה שלהגיע לשיבה טובה צריך לעבור דרך הזיקנה ".
הדסה , השולחן ערוך מאוד יפה הפלפלים מריחים עד כאן, [באר שבע ] אבל , ויש לי אבל מאוד גדול , אני רואה הרבה נקניקים וגבינות צהובות וזה המון המון מלח . אני מקווה שאת נוהגת בהם כבנרות חנוכה , " הנרות הללו קודש הם ואין לנו להשתמש בהם אלא לראותם בלבד " . להזכירך , מלח ולחץ דם לא הולכים טוב ביחד .
שנת צהרים טובה לכולם , באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיוש ,תמר .

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום

המון בריאות לכולם

יום הולדת שמח לשחר
ולנכד של תמר
עד מאה ועשרים שתרוו מהצאצאים הרבה נחת.

הבוקר נעניתי לחברתי שמעבירה הרצאה ביום חמישי והקשבתי להרצאה עם הערות בונות, היא באה בשעה 9:30 והלכה ב 10:30. בשעה 11:00 באה חברה אחרת ללמוד אצלי ברידג'. לא שאני יודעת ברידג' מי יודע מה, אבל החברה הזאת לא יודעת מאומה.ואני לעומתה פרופסור. עכשיו גם אני הולכת לשנצנץ.

הדסהש1

New member
ברכות לשחר של ציפי

ולנכד של תמר.מינה אני לא אחראית על מה ששמים על השלחן
אני לא מערבבת חלב ובשר.כל אחד לטקח לו מה שהוא אוהב

מינהר

New member
תמר, יש לך בת בבאר שבע? יופי. ברכות לנכד.

חיים גורי אמר את המשפט בעניין הזיקנה.
אם תתקשרי אסביר לך איך מעבירים צילום לפורום. הבן שלי לימד אותי. זה די פשוט, מעבירים אל המייל את הצילום. משם למחשב, ומשם לפורום. אחד מצאצאיך יוכל ללמד אותך גם כן.

מינה , תודה על הנסיון לעזור .

אני רק חוששת שלא תצליחי ללמד אותי ולא בגללך ............
1]מה פרוש מעבירים אל המייל את הצילום . יש לי את הצילום על צג הטלפון , מה הצעד הבא ואיך עושים אותו ?
2]משם למחשב ?? איך ?
3]ומשם לפורום ???????????
לי צריך להסביר כל צעד וצעד .

למעלה