בוקר אור היום אני מתאשפזת ליום וחצי בדיקות אשוב מחר ובמוצ:ש אשוב לאשפוז לקראת הניתוח ביום ראשון....
ה הדסהש1 New member 21/1/16 #1 בוקר אור היום אני מתאשפזת ליום וחצי בדיקות אשוב מחר ובמוצ:ש אשוב לאשפוז לקראת הניתוח ביום ראשון....
מ מינהר New member 21/1/16 #3 מדינות המפרץ בונות מערכת הגנה בליסטית נגד איראן. הבורסות בעולם מתמוטטות, אבל חברות בטחוניות בוודאי משגשגות. מעניין אם גם חברות ישראליות נהנות מזה.
מדינות המפרץ בונות מערכת הגנה בליסטית נגד איראן. הבורסות בעולם מתמוטטות, אבל חברות בטחוניות בוודאי משגשגות. מעניין אם גם חברות ישראליות נהנות מזה.
יוליקה Member מנהל 21/1/16 #4 הדסה, בהצלחה ואיחולי החלמה מהירה אני לא ישנתי כל הלילה...נחנקתי משיעול...
ע עדגיל Well-known member 21/1/16 #5 בן 112 - האיש המבוגר ביותר בעולם חי בחיפה http://www.haaretz.co.il/news/education/.premium-1.2826903
א אפרת10511 New member 21/1/16 #11 האם רות שטרית מתחילה להבין ששחצנות ובוטות יהירה אינה COOL כל כך אחרי שחומסים את הקופה הציבורית במיליונים רבים.
האם רות שטרית מתחילה להבין ששחצנות ובוטות יהירה אינה COOL כל כך אחרי שחומסים את הקופה הציבורית במיליונים רבים.
יוליקה Member מנהל 21/1/16 #12 אני לא יודעת באמת... אבל הייתי מחליפה מייד את קוד הכניסה לבית... אחרי שראו עשרות פעמים איך היא מקישה את קוד הכניסה לבית!!
אני לא יודעת באמת... אבל הייתי מחליפה מייד את קוד הכניסה לבית... אחרי שראו עשרות פעמים איך היא מקישה את קוד הכניסה לבית!!
יוליקה Member מנהל 21/1/16 #14 צילמו את גב' שטרית בכניסה לבית כדי לפתוח את השער היא מקישה קוד... ורואים את המספרים שהיא מקישה....