עד לפני שנה גם אני החזקתי כסילפון
התחלתי להשתמש בוויז אחרי שהתברברתי במחלף עין הקורא שהשילוט שם היה רע מאוד, אבל גם זה רק במקומות שאני לא יודע איך להגיע אליהם (לא הרבה), התוכנה גם מתריעה מסכנות כמו למשל רכב מקולקל חונה בתוך ככר וכדומה.
הסיבה העיקרית שעברתי לאפל היתה גם שהכסילפון התקלקל, והציעו לי הצעה למכישיר חדש , הצעה שאי אפשר לסרב לה.
כמו כן נחמד לקבל תמונות מידי פעם מהמשפחה, מסרונים עם הנכדים, ועוד כל מיני תוכנות יעילות. ככלל אני לא משתמש ביותר מ-6-8 תוכנות כולל גוגל, ואני לא מאלו שמורידים מליון אפליקציות, והטלפון אצלי לא ביד כל הזמן אלא בכיס ומוציא רק כשצריך.
בקיצור אני משתמש בו למעשה ככסילופון מתוחכם, כך שהוא משמש לי לצרכי ואני לא עובד אצלו.....
אגב, אני מראשוני קוני הטלפונים בארץ, כשהראשון שלי היה "בננה" שכל 3 שעות היה צורך להחליף בטריה.....
גם במחשב יש תוכנות שעוזרות לי מאוד, כמו "פי-סי-אניווער" ,"טימוויור", שהן תוכנות לשליטה מרחוק, כך שאם יש לי תקלה במחשב, אני יכול לתקשר לבן או לנכד או לטכנאי והוא אצלו בבית רואה מה הבעיה אצלי במחשב ומטפל.
לעיתים קרובות אני דווקא מצליח להתגבר על בעיות לבד.
אבל קניתי מדפסת קטנה למחשב הנייד כאשר אני נוסע לחו"ל שתהיה לי אפשרות להדפיס חומר אם אני צריך, ותקליטור ההתקנה היה קצת לא ברור, וסייעו לי באמצעות התוכנה לשליטה מרחוק להתקין.