בוקר אור..היום בודאי ידברו וילעסו את ינון מגל

הדסהש1

New member
בוקר אור..היום בודאי ידברו וילעסו את ינון מגל

ואורן חזן...איפה כל האנשים האיכותיים שהיון בכנסת?????

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב הפריימריס היא הריאה החולה

של הפוליטיקה המודרנית....
כשכל מועמד מביא עמו ארגזים של מתפקדים פיקטיביים
שבוחרים בו בפריימריס אבל לא בוחרים במפלגה בבחירות
מביאה עמה מועמדים חסרי מוסר, חסרי מצפון חסרי חוט שידרה
וכך ניראה פרצופה של הכנסת....

מינהר

New member
יוליקה, המתפקדים צריכים לשלם איזה דמי חבר?

והמועמד משלם עבורם, או שהוא גומל להם בג'ובים וקבלת חוזים? בתמונה קערה בסגנון בוכרי-סיני, שצלמתי בחנות באור יהודה.
הקערה יצאה הפוך. מישהו יודע איך מוחקים או הופכים?

בקר טוב בקר אור, היפוך תמונה, מינה,

הכנסי לתמונה, בנתוניה עריכתה חפשי Rotate, בחר 180 מעלות, אשרי. זהו.

מינהר

New member
אור, תודה. אצלי באוסף התמונה לא הפוכה.

רק כאן היא הפוכה. וכאן לא הצלחתי להפוך אותה.

שקרנים רמאים נוכלים וגנבים

חברי כנסת כמובן.
אורן חזן יודע שהכל מצולם , ואומר לראה"מ שכל מה שמספרים עליו זה שקר..... פשוט אדם גס רוח שיכול להתחבר למירי רגב, אבל בבהמיות שלו הוא עובר אותה.
הוא העונש של הליכוד שהכניסו אותו בכלל לרשימה, על כל "העבר המפואר" שלו.....

הכרתי פעם אדם נחמד, פרס הציע לו כשהיו צעירים להיכנס לפוליטיקה, אבל כשהוא ראה לאיזה מפלץ הוא צריך להפוך, סרב, וכל ימיו היה מורה בבית ספר בנהריה.

בממשל המטורף הזה (לא המדינה, הממשל. כמו שאמר הפרסי:"אמא שלך טוב, אבא שלך טוב, למה אתה כלב בן כלב"?) להיות חבר כנסת/שר ולהיות עבריין הפך כבר לנורמה.
האנשים שצריכים להיות דוגמא לציבור ליושר והתנהגות טובה, הם הגרועים ביותר. שר שמעל באמון המדינה ובהיותו שר גנב ואף נכלא בבית הסוהר, חזר לפוליטיקה והתמנה להיות שר. אפילו קפקא לא היה יכול להמציא פארסה כזו.

היום בכנסת רק פוליטיקאים ערמומים שכל אחד רק מחפש לתכמן, והוא יעשה הכל כדי לשמור על כסא הזהב שלו שמניב המון כסף ותנאים שאין לאף אחד. הוא ידרוס כל מי שעלול לסכן את הכסא הזהב שלו.

אז עם פוליטיקאים עבריינים שמסרבים לעזוב את הכסא, חרדים שמסרבים להתנתק מבאר הזהב של המדינה, מליונרים שמוותרים להם על חובות כדי שייצרו עוד, חקלאים שסוגרים משקים, כל סוחר קטן הוא נוכל ב-0.9 - מה הפלא שהמדינה מיתדרדרת??? שוקעת, והעובד החילוני הולך וטובע כשסביבו חגיגה עצומה של מי שסוחטים את לשד עיצמותיו......

יוליקה

Member
מנהל
אדוני השוטר, אבל הוויז אמר לי לנסוע ישר

אוי זה הצחיק אותי!!!!

הכל ענין של חוסר הבנה

זו המצאה. הוויז אומר:"בככר המשך ישר", בככר, זה כאשר נמצאים בכיכר ולא מגיעים מהרחוב המתחבר אליו. מה גם שהחוק קובע במפורש שכאשר נכנסים לככר יש לנסוע סביב הככר.

פעם מכשיר הניווט היה מכריז לפני הככר לצאת ביציאה הראשונה או השניה או השלישית, ואנשים מאוד משכילים ונבונים ולא הצליחו להבין במה מדובר, אז כעת אומר מכשיר הניווט : בככר פנה ימינה, בככר סע ישר, בככר פנה שמאלה (אז נוסעים נגד כיוון התנועה?)

זה אומנם נראה כמו בדיחה לתמונה, אבל גם כדאי שאנשים יידעו.

מינהר

New member
השבוע השתמשתי בוייז לנסיעה שאני רגילה לעשות,

אבל הפעלתי בגלל הפקקים. אני בדרך כלל לא משתמשת בוייז. יש מפות ויש הגיון.
הוייז --בככרות מסוימות אמר סע ישר ובככרות אחרות הוא אמר צא ביציאה השניה, שזו אותה כוונה. יש לכם מושג למה 2 הגרסאות?
יוליקה, צחקתי. הרי יש לנהגת רשיון, לא?

יוליקה

Member
מנהל
אני לא זזה בלי הוויז

גם לדרך שאני עושה יום יום...
הוויז מתריע על פקקים...כמה זמן הפקק אורך..
משטרה
תאונה
מצלמה
כשיש לפתע תאונה והכביש נסגר הוויז נותן דרך אלטרנטיבית
הוויז זה לא רק בשביל להגיד איך צריך לנסוע...

אני זזה לכל מקום עם הכסילופון שלי.

לא סמרטפון - כסילופון.

מסתדרת מצויין פרט לפקק פה ושם...

ולא, לא רוצה להחליף.

עד לפני שנה גם אני החזקתי כסילפון

התחלתי להשתמש בוויז אחרי שהתברברתי במחלף עין הקורא שהשילוט שם היה רע מאוד, אבל גם זה רק במקומות שאני לא יודע איך להגיע אליהם (לא הרבה), התוכנה גם מתריעה מסכנות כמו למשל רכב מקולקל חונה בתוך ככר וכדומה.

הסיבה העיקרית שעברתי לאפל היתה גם שהכסילפון התקלקל, והציעו לי הצעה למכישיר חדש , הצעה שאי אפשר לסרב לה.
כמו כן נחמד לקבל תמונות מידי פעם מהמשפחה, מסרונים עם הנכדים, ועוד כל מיני תוכנות יעילות. ככלל אני לא משתמש ביותר מ-6-8 תוכנות כולל גוגל, ואני לא מאלו שמורידים מליון אפליקציות, והטלפון אצלי לא ביד כל הזמן אלא בכיס ומוציא רק כשצריך.

בקיצור אני משתמש בו למעשה ככסילופון מתוחכם, כך שהוא משמש לי לצרכי ואני לא עובד אצלו.....

אגב, אני מראשוני קוני הטלפונים בארץ, כשהראשון שלי היה "בננה" שכל 3 שעות היה צורך להחליף בטריה.....

גם במחשב יש תוכנות שעוזרות לי מאוד, כמו "פי-סי-אניווער" ,"טימוויור", שהן תוכנות לשליטה מרחוק, כך שאם יש לי תקלה במחשב, אני יכול לתקשר לבן או לנכד או לטכנאי והוא אצלו בבית רואה מה הבעיה אצלי במחשב ומטפל.

לעיתים קרובות אני דווקא מצליח להתגבר על בעיות לבד.
אבל קניתי מדפסת קטנה למחשב הנייד כאשר אני נוסע לחו"ל שתהיה לי אפשרות להדפיס חומר אם אני צריך, ותקליטור ההתקנה היה קצת לא ברור, וסייעו לי באמצעות התוכנה לשליטה מרחוק להתקין.

פשוט לגמרי לא כסילופון, כסילפון

סמארט-פון = טלפון חכם

כסיל-פון = טלפון פשוט מאלו שמלפני עידן הטלפוני החכמים.

אפשר לתת לו פרוש נוסף, למרות שאני אפגע....

הרי אני נאמנה לכסילופון שלי.

כסיל לו פון - לכסיל טלפון....

מינהר

New member
אור, תמונה יפה של תא הטלפון. בארץ הם נעלמו.

בלחץ הבנים עברתי לפני שנה לסמארטפון, וזה פשוט נהדר.

למעלה