בוקר אור היום המטפלת הבריזה לי

הדסהש1

New member
בוקר אור היום המטפלת הבריזה לי

זה כבר עבר את הגבול.היא לא מודיעה לא עונה לטלפונים.
צלצלתי לחברה שהיא מועסקת בה ואמרתי שדיי לי מימנה.
שיחפשו לי מישהי אמינה.באתי לקראתה וזאת התודה שלה..
עשיתי מה שהיא היתה אמורה לעשות וכבר אני בדרך לנוח.
בסך הכל תיליתי כביסה ועברתי עם מטלית על הבית.כמעט שעה לקח לי ואני כבר גמורה.נראה מתי יסדרו לי מחליפה...

מינהר , e.c.g. =א .ק.ג. שיצא , כמו כל יתר הבדיקות שעשיתי

בסדר גמור . רק הוסיף שאני צריכה לחזור ולקחת את אחד הכדורים , שהפסקתי לקחת על דעת עצמי , כיוון שעשה אותי מאוד חלשה . ברגע שהפסקתי אותו , התחלתי להרגיש הרבה יותר טוב ופחות חולשה . טוב מחר יש לי תור לרופאת המשפחה , אתן לה את המכתב מהקרדיאולוג . אבקש ממנה לראות מה לקחת ומה להפסיק , כדי לשמור על הבריאות ולא לפגוע בחיוניות .
בנות , מה זה קבוצת או איי ?

לא יודעת איך הגעתי לאן שהגעתי .

השתלשלתי למינהר שהיתה האחרונה בתור , ושאלה אותי על E.C.G. וכנראה שהמחשב הקפיץ אותי . יללה טוב לכולן , תמר .

אדזה 900

New member
ציפי והדסה

כבר כתבתי פה שאתם רשאים להחליף את המטפלים שיהיו לשביעות רצונכם עד כמה שאפשר,המטפל לא צריך להיות עונש,הוא מקבל תשלום ולא משנה כמה, ואם זה לא מספק אותו או אותה הם רשאים להפסיק לעבוד אבל בשום אופן לא להתנהג כפי שהדסה מתארת זאת.ציפי בעלך מרוצה וזה בעצם העיקר כי לשם זה המטפל בא.כמובן שזה נהדר כשהוא יכול למלא עוד פונקציות בבית אבל העיקר בעצם זה הטיפול הנאות במטפל ובסיביבתו.זה בקיצור ובסדנא של הסיעוד בוודאי ידברו גם על זה.

מינהר

New member
תמר, או איי זו קבוצת תמיכה לשמירה על משקל,

שלא למטרות רווח. יש קבוצה בבאר שבע. את יכולה למצוא אותם באינטרנט. יש אוירה טובה בקבוצות וסדר .
תרגישי טוב עם הלב, ואולי יש כדור תחליפי שפחות מעייף?

למעלה