בוקר אור היום ומחר אני בבית לא צריכה לצאת

הדסהש1

New member
בוקר אור היום ומחר אני בבית לא צריכה לצאת

לשום מקום..בקשר חמקלחות..אני מסתבנת ושוטפת את עצמי
בבוקר ואם אני מזיעה במשך היום וזה קורה הרבה לאחרונה אני שוטפת את עצמי עם מים זורמים...אמש הצעטררתי לפנות בוקר ונכנסתי לשטוף את עצמי כולי הייתי רטובה..ורק אתמול החלפתי מצעים....יום טוב לכולם..

מינהר

New member
בוקר טוב לכולם. אתמול שמעתי שיחה ברדיו

בין כתב גלצ ועיתונאי ממזרח ירושלים. העיתונאי דרש 2 מדינות לשני עמים. וטען אתם כבשתם את השטחים. הגלצניק אמר לו -אנו כבשנו גם את יפו, חיפה , רמלה...מה ההבדל?
הערבי התחיל לצעוק- נכון, אז יש לכם 2 שליש מן הארץ הזו, אז למה לא תוותרו על שליש בסך הכל?
כאילו מישהו נתן לנו משהו במתנה, ולא בקורבנות.

מינהר

New member
יעלי סיפרה לי שהיא מכלילה בסטדאפ אידיש בדיחה על

פולניות. ושאני לא אעלב.
אז אני אומרת לכם שהפולניה שבבדיחה היא ממוצא לגמרי לא פולני.

מינהר

New member
שושה, תמשיכי לכתוב, אבל אנו כבר ב-18.7 ולכאן מכניסים

את התגובות גם על אתמול ושלשום ושנה שעברה.
תמשיכי לכתוב.

הדסהש1

New member
היום בצהריים ביקרה אותי אחות מקופת חולים לבדיקה

של לחץ דם בדקה לי את הרגליים...סיטורציה בדם...פעם ראשונה שהם עושים זאת..שאלה שאלות למצב בריאותי ואמרה שהעובדת הסוציאלית תרצה גם לעשות ביקור בית ואולי כל זה יעזור לקבל מה שאני זקוקה...

ערב טוב

היום היתה אצלי לנסיון עוזרת חדשה,אני לא יודעת להחליט איך היא, היא מחוף השנהב, מדברת בקושי ובשקט, עושה את העבודה בשקט בלי בלגן מיוחד, רק
אני לא בטוחה שהיא מזיזה כל דבר, היתה לי פעם שכנה איטלקיה שהיתה אומרת
עליה "יושנת בעמידה", מבחינת השעות זה אותו הדבר, רק שהרבה דברים
היא לא עשתה, הבית נקי, בלי שלוליות ואני מבולבלת, עדיין לא פיטרתי את
הקודמת, אחליט עד סוף השבוע,
שושה, תודה על ההתייחסות, אבל באמת כמו שכותבת לך מינה, אנחנו מגיבים
לפי התאריך ולא לפי סדר הכתיבה, היום הוא ה-18/7 ובלילה מופיע ה19/7
החל מ-24.00 , בשעה 05.00זה כבר יהיה התאריך של מחר ומגיבים בשרשור של
מחר ה-19/7 לפי סדר הכותבים, אני מקווה שהסברתי נכון, אני מאד עייפה
וקצת מבולבלת, אז אם לא הבנת, תשאלי אותי במסר ואסביר לך יותר טוב,
הדסה, גמני שואלת מה סטורציה בדם?
היום החלטתי לוותר על יום שלישי שוק במחסני השוק, אמנם יש כמה מצרכים
ב-90 אג' לקילו, אבל זה מותנה בקניה של 100 ש"ח ממוצרי הסופר ואין לי צורך בקניה כזאת
השבוע, לא נורא, יש לי הכל בבית.

yaely2

New member
מנהל
מתה מעייפות

היום ביליתי באוטובוס פרטי, היינו בטיול בחיפה ועתלית ועוד. היה טיול נעים בפרט משום שישבתי ליד חבר מועדון נחמד בן 70 בערך שכול היום קישקשנו (נשוי באושר רק שאשתו לא הצטרפהץ

מינה לא כול כך הבנתי מה כתבת. אני מופיעה בסטנד אפ ביידיש והקטע כולו הוא רק ביידיש, לעומת זה בעברית אני מופיעה רק בעברית, אין לי בשתי השפות יחד.

חיוכון:
[www.jokes.co.il]
שיהיה לך יום נפלא

זוג אחד נקלע למצב כלכלי קשה, אז הבעל משכנע את אשתו למכור את גופה לכמה גברים בפינת הרחוב. "אני אשמור עלייך מקרוב", מבטיח לה הבעל, "תעמדי בצד, וכשרכב יעצור לידך, תגידי לו שזה עולה מאה שקל".
האשה נעמדת לצד כביש ותוך דקה נעצר רכב. האשה משוחחת עם הנהג, ולפתע פוסעת לעבר בעלה ושואלת: "דויד, הוא אומר שיש לו רק 40 שקל, מה לעשות?"
"תגידי לו שהוא יכול לקבל הרפיה", משיב הבעל.
היא חוזרת לרכב, הגבר מסכים ומתחיל להתפשט. כשהיא רואה את ה"עניינים" שלו, היא נדהמת שכזה דבר לא ראתה מעולם.
"דויד, דויד!", היא יוצאת מהרכב ורצה לעבר בעלה בהתלהבות, "עשה טובה, יש לך להלוות לו 60 שקל?"...

יעלי

סטורציה

בדיקת רמת החמצן בדם. אם איני טועה , עד %96 זה גבול הבסדר , הכי טוב 100% . הבדיקה נעשית בלי דקירה , מלבישים על האצבע משהו דמוי אטב כביסה והוא קורא את רמת החמצן בדם .
היום נסענו למרכז, לבקר את הבת הצעירה , אני ליד ההגה ובעלי במושב האחורי עם ידים אזוקות מאחורי הגב ופלסט על הפה . האמת , התנהג יפה , כנראה חשש שאם יפריע לי בנהיגה אכניס אותו לבגאז".
למינה חובבת התשבצים, הידעת אירוע ריקודים המוני =רייב , לפחות לפי מורדוך באינטרנט . לנו זה היה ממש חדש .
לילה טוב לכולם, והרבה בריאות , תמר .

Shusha 77

New member
מינה יקירה השעה 23.48 אז עדיין ה18/7/17 לכן היום אני בסדר

היו תקופות שעבודתי היתה נטו ממוחשבת (מה שקוראים "עבודה מהבית) ובכל מקום נהוג, במיוחד כאשר אנשים פונים בשישי שבת ומקבלים יחס מאיתנו התשובה מופיעה מתחת לכיתוב/שאלה אם התאריך של התשובה לאותו אדם. לכן חשבתי שאם אני רוצה להיתייחס למה שאחת מכן כתבה חייבת לעשות זאת מתחת לכיתוב שלה כי אם לא איך היא תדע שאליה התכוונתי.אבל לא באתי לשנות עולמות או להילחם בתחנות רוח לכן אשתדל לעשות זאת כפי שאתן רגילות.לילה טוב לכולנו

למעלה