בוקר אור היום יום הולדת של ביתי השניה ליאת..

הדסהש1

New member
בוקר אור היום יום הולדת של ביתי השניה ליאת..

לא להאמין איך השנים רצות מהר..אני כבר לא ראצה רק מדדה באיטיות..היא אחת המינה בעלת לב רחב מאין כמוהו..
גידלה זוג תאומים כמעט לבד..האבא שלהם לא רצה בכלל ילדים
ואין קשר איתו..לכן בעלי שימש עד היום כאבא.למרות שהיום יש לה בן זוג נפלא.אבל רמי הוא עבורם אבא...דקל שהתגייס מצלצל אליו רק מתי שאפשר...הם מחוברים מאוד...קניתי לה זוג פמוטים שהיא מאוד מחוברת לדת.למרות שהיא חילונית..ויש לה בודאי עוד פמוטים אבל זה יהיה מאיתנו ההורים.שבעלי בכלל לא מאמין בכלום...אני מדליקה נרות זאת המצווה היחידה שאני עושה כל שבוע..המשך יום טוב לכולם וכמובן בריאות..זה המצרך שחבל שקשה לקנות...

יומולדת שמייח לליאת

הדסה, את כותבת שהדלקת הנרות היא המצווה היחידה שלך, את טועה, את
עושה עוד הרבה מצוות שלא כתובות בספר המצוות, את אשה טובה לרמי,
את בת טובה ככל יכולתך לאביך, את אמא טובה, את סבתא טובה, את חברה
טובה ועוד כמה דברים שכרגע לא בא לי בראש,מסרי לליאת את ברכותי, אולי
גם אתקשר אליה בעצמי, אני אוהבת ומאד מעריכה את היצורה החמודה הזאת.

האסרטיביות(הנודניקיות) משתלמת

התקשרתי למכון ברמת אביב לשאול אולי יש תור יותר מוקדם למיפוי עצמות
ומצאו לי תור ליום ראשון ה-6/1/19 בשעה 10 בבוקר.
תודה על ההתייחסות לבישולים שלי, זה באמת טעים.
הדסה ומינה, כל הכבוד לכן שאתן הולכות לשמוע הרצאות, אני לא מסוגלת
לזה, אין לי סבלנות.
הבוקר התלבטתי אם לחזור למיטה אחרי שעזרתי לאורי בהכנות ליציאה
למרכז יום, אז טוב שלא עשיתי את זה, גם הכנסתי למייבש את הכביסה,
שממש לא מתייבשת בקור הזה והכי חשוב זה הטלפון שעשיתי והצלחתי.
לפעמים הכוח העליון עושה משהו.
אז עוד מעט המייבש יסיים את עבודתו ואלך קצת למיטה, עד שהמטפל
יגיע.
יום טוב

מינהר

New member
ציפי, בריאות לרגל הכואבת ובכלל.

היום נסע הבן שלי האמצעי לביקור של 10 ימים בקוריאה. נראה אם יצליח לשכנע את אשתו להזדרז להגיע ארצה. הוא גם יבקר שם אצל ספקים של החברה שהוא עובד אצלה בארץ. לכבוד זה הוא קנה חליפה חדשה. הוא גבוה מאוד, ולא בכל מקום יש חליפות במידה שלו.

הדסהש1

New member
ציפי תודה רבה..העלתי תמונה של ליאת עם דקל

ביום הגיוס..עוטד מעט חודש והוא הולך ב 9 לחודש לניתוח בקרסול...ונראה כמה זמן
יהיה בשיקום..ומה יתנו לו בצבא לעשות..הוא רצה בכל נפשו לשרות קרבי אבל בטח זה לא יהיה.לשמחתי ..מקווה שהוא לא יתאכזב בסופו של דבר...

אדזה 900

New member
הדסה

מזל טוב לבת,כנראה שהתפוח לא נופל רחוק מהעץ,האמא וגם הבת -נשים עם כוחות נפש ללא גבול,הרבה נחת והרבה בריאות.

אדזה 900

New member
מנהר,ציפי והדסה

מה דעתכן על משכורות הענק שפורסמו היום בעיתון של חברי הכנסת ונשיא המדינה וכו'.ועכשיו עוד מעלים להם את המשכורת המסכנים לא עודכנו בשנים האחרונות,בא לצעוק אבל אף אחד לא ישמע במילא.וכולם נרדמים ולא אומרים מילה.חשבתי שתקום קול צעקה אבל נאדא,כאילו שזה דבר מובן מאליו .איך הם יודעים חשבון כל כך טוב כשזה נוגע לכיס שלהם אבל לא יודעים לעשות חישוב לאדם הזקן ובמקרה הטוב מוסיפים לו איזה פירורים.

מינהר

New member
אדזה, עולם כמנהגו. אלה האנשים

בהם בחרנו. אפילו מרץ שמחשיבים את עצמם סוציאליסטים גוזרים לעצמם משכורות יפות ולא אומרים מילה. אז מה יש להתלונן על האחרים? אפילו הביטוח לאומי משתדל להעלות את משכורות עובדיו הבכירים ע-י איזשהו שינוי סיווג, ולעמך טוענים שיגמר הכסף.

למעלה