בוקר אור היום יום העוזרת..מחר נלך לברית

הדסהש1

New member
בוקר אור היום יום העוזרת..מחר נלך לברית

של העולל החדש זה בחוג המשפחה.לצערי אין לי מצב רוח טוב.
אבי אושפז אמש באיכילוב..הוא סובל מבכיות בכלי הדם..לא מקנאה במי שצריך לטפל בו..הוא קשיש בן 96 + וקשה לו לקבל את מצבו..רק בתחילת החודש הסכים לקבל מטפל וזה עולה לו בבריאות.כי הוא לא אוהב שמסתובבים לו בבית.עקשן כפרד..אחי שיהיה בריא מטפל בו מאז שאשתו נפטרה לפני 4 שנים..אולי מחר לאחר הברית ניסע לראות מה קורה..בנתיים הקשר הוא בווטסאפ עם אחי...

רוזהלי2

New member
בוקר טוב לכולן

היום יש לבן זוגי יום הולדת. התאריך העברי והלועזי שניהם היום, מעניין

אני מאחלת לו מזל טוב, בריאות, נחת, אושר ושמחה

מינהר

New member
תודה לניצת וליעלי שטלפנו אלי.

אני סובלת מן העינים, ובלי מצב רוח. הרופאים למיניהם נתנו לי סטרואידים, רטיות חמות, מגבונים, טיפות לחות. הבעיה טרם נפתרה. הייתי אצל פרופ ואני שומעת להוראותיו . קשה, אבל הוא אומר שצריך סבלנות. הוא אומר שבלוטות השומן בעפעפיים סתומות, והטיפול שנתן אמור להתמודד עם זה.
סליחה ששעממתי אתכן. תשמרו על הבריאות שלכן.
קשה קשה לרוץ בין הרופאים ובתי המרקחת. הבן שלי הבכור מסיע אותי. גם בשבילו זה עול רציני.

yaely2

New member
מנהל
המספר מתחלק ב 19

המון בריאות לחבריי הפורום לנו ולאהובינו שפע של אושר ונחת.

הדסה, רפואה שלימה לאביך, בגיל הזה לתפקד, להיות צלול כול כך ולרצות להיות עצמאי זה דבר נפלא הלוואי שיירפא וימשיך כך.

רוזהלי, המון מזל טוב לבעלך.
ימי הולדת החלים יחד בעברי ובלועזי קורים בדרך כלל כשהגיל מתחלק ב 19 וזה בגלל הקשר בין הספירה הלועזית ליהודית. לפי זה אני יודעת בדיוק בן כמה בעלך.

מינה, מחכה בציפיה דרוכה לשמוע שהבעיה של העיניים נפתרה.

יעלי

הדסהש1

New member
לא יאומן אתמול נשלחה בקשה לUS

ימין שלי שעושה בעיות..ועכשיו צלצלו מתל השומר ונקבע לי תור ליום חמישי הבא..
ולאחר שיחה ארוכה נמצטא הטופס של הCT.והבחורה תנסה
לדבר עם הרופא שנעשה באותו יום את הבדיקה..

הדסה , זה ממש לא יאומן

אצלנו , בדרום , התורים הרבה יותר ארוכים.רציתי תור לאורטופד ואפשר לקבלו רק באפריל , מרוב יאוש לקחתי תור בתל אביב,[תוך שבוע] . רופאת המשפחה , שסיפרתי לה על תלעותי , הציעה לי לגשת למרפאות הפרטיות , ויש מהן לרוב . ניגשתי ל"בריאותא " קיבלתי תור לאורטופד ביום רביעי הקרוב , אשלם לו 35 ש"ח, ובא לציון גואל . ובכל זאת זה קצת מרגיז , אני נולדתי בבית חולים של קופ"ח כללית . כל חיי שלמתי כמה שבקשו וכעת , כשאני צריכה טיפול , עלי לפנות לרפואה פרטית ולשלם עליה . נראה , לי קצת לא הוגן .
רבותי קור אימים בחוץ , אבל אני חיבת לצאת לגינה לדשן את כל עצי הפרי לפני שהגשם יחזור . הגשם יחדיר אתהדשן לקרקע בצורה הכי טובה , אז יאללה ביי . תמר

יומולדת שמייח

לבן זוגה של רוזהלי, צביקה, אני מאחלת לכם זוגיות ממושכת לעוד הרבה שנים,
עם המון בריאות וכייפים.

אלצהיימר ? עוד מוקדם עבורי .

מזל שלא שכחתי להסתכל בסידור העבודה שקיבלתי/קניתי מאגרונום , כשהגנן סיים להקים את הגינה . מסתבר שהדישון צריך להיות רק באפריל . בתחילת החורף שכחתי להציץ לתוכנית שנתן , וגרמתי נזק ל שלוש פסיפלורות, אמנם הניבו פרי אך רבים מעליהם התיבשו ונשרו , וחלק מ "הגדר חיה "כבר לא חייה, מה שנקרא בספת ההמון "צמח". מקווה שהגשמים , ובבוא הזמן האביב , יעשו את שלהם ויחזירו אותם אלינו .בינתיים מקבלים את הטפול הטוב ביותר שאני יכולה לתת , ומבקשת מהם סליחה בכל פעם שעוברת לידם .
ואם בגינון עסקינן , אז , יש לי גם "פרדס קטן" ומעשה שהי כך היה . באוקטובר היינו בנופש בצפון וקיבלתי שקית קלמנטינות מגינתה של קרובת משפחה שביקרנו אותה . בבית , אחרי שאכלנו מהקלמנ זרעתי כ10 גרעינים בקופסת פלסטיק של עוגיות . עברו חודשיים, כלום לא צמח ואז באותה קופסא הוספתי כ5 זרעים מעץ התפוז שבגינה שלי . בשבת האחרונה , בין גשם למטר , יצאתי לראות מה קורה בגינתי האהובה , והנה גרעי/זרעון אחד פער פיו ומתוכו מציצים זוג עלים קטנים וירוקים .הללויה ! אינני יודעת אם נבט זה הוא נכד שלי או של גיסתי , אבל אם יקלט היטב ויגדל , נגדל אותו בהמון אהבה , וכשיגדל יחליט מה רוצה להיות קלמנטינה או תפוז , העיקר שיגדל .

תמר

את משוגעת על כל הראש ומצחיקה אותי בדיוק בזמן שאני צריכה את זה, כי
אני עכשיו בדיכי גדול, אני מקווה שעד שהתינוק יגדל, תמציאי לו שם שיהיה
בין קלמנטינה לתפוז, תפרסמי את זה ואולי תרוויחי מזה הרבה כסף

רוזלי יקרה, מאחלת לך עוד שנים

רבות לצד בעלך, שיטרית ימים בבריאת טובה לצידך.

למעלה