בוקר אור היום יום מיוחד עבורי.נכדינו בכורי

הדסהש1

New member
בוקר אור היום יום מיוחד עבורי.נכדינו בכורי

חוגג היום 20 שנה.כל כך מהר עברו השנים.הוא חייל .אהבת חיו הוא הים הןא גולש בכל מקום שרק אפשר .בכל מקום שהוא מגיע ישר הולך לגלוש.אם הוא בקרבת ים.הוא מתחרה עם אנשי המקום..

בוקר טוב

הדסה,
יומולדת שמח לנכד שלך ושהכוח העליון ישמור עליו בכל מעשיו, במיוחד בים.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב, ברכות ליום הולדת לנכד!!

שיהיו רק שמחות וחגיגות!!

tamarsharoni

New member
הדסה , ברכות לנכד . מי מכיר , מי יודע ?

יש לי בדייפ פריז שני חצאי ק"ג , האחד עוף טחון והשני בקר טחון . קציצות כבר יוצאות מהאזניים . מבקשת רעיון למשהו קצת שונה, אבל בלי הרבה עבודה , תודה , תמר .

יוליקה

Member
מנהל
מה דעתך על ממולאים?

מהעוף תעשי ממולאים
ומהבקר רוטב בולונז...
אפשר גם לעשות מוסקה... חצילים עם בשר טחון

נימה3

New member
ברכות לנכד .אני גרה ליד הים ורואה את הגולשים למיניהם ויודעת

שיש המכורים לים וכל רגע נתון הם נמצאים שם. כנראה שזה ספורט מאד מרגיע ומאתגר.

נימה3

New member
האזנתי עכשיו לתכניתה של עירית לנור ברשת ב

כל כך הרבה שטויות בריכוז כבר מזמן לא שמעתי. אני לא יודעת מי היה בן זוגה לשידור אבל כמות השנאה וההשמצות על מורי ישראל כבר מזמן לא שמעתי. ובטון כזה של אחד שמלא מעצמו.
במקרה אני במשפחה של מורים ורואה מקרוב את העבודה שלהם ואת השעות שמקדישים אחרי שעות העבודה ואת הימים של החופש הגדול והחפשים האחרים שמקדישים לעבודה זה משהו שלא יאומן.

יוליקה

Member
מנהל
עירית לינור, היתה סופרת מצליחה

מאז גירושיה מהכתב לעינייני צבא אלון בן דוד,
משהו עבר עליה...
חבל, אהבתי את ספריה:
שירת הסירנה, הוצאת זמורה-ביתן, 1991
שתי שלגיות, זמורה-ביתן, 1993
הבלונדינית הסודית, זמורה-ביתן, 1995
הסנדלרית, קשת הוצאה לאור, 1997
בנות בראון, קשת, 2002
גברת ורבורג, הוצאת אחוזת בית, 2014
אני קראתי רק 2 את שירת הסירנה ובנות בראון....

נימה3

New member
אין קשר בין ספריה שהם ענין של טעם

לבין דעותיה כפי שמובעות בתכנית שלה בגלי צהל

נימה3

New member
קראתי ושמעתי עכשיו כי נתניהו ראש הממשלה שלנו

הציע לפיגלין תפקיד שר בתנאי שלא ירוץ עם מפלגתו לכנסת ושלא יבזבז קולות של הימין. אני לא יודעת איך הפעולה הזו בעיני החוק אבל אני שואלת בעיני המוסר והריח
זה אומר שפיגלין שלא מקבל מספיק קולות כדי להכנס לכנסת מקבל תפקיד של שר! בתנאי שלא יפריע לראש הממשלה להמשיך למשול. אני מודה שזה מהלך גאוני מראשו הקודח של ראש הממשלה אבל נראה לי מה זה מסריח...

הדסהש1

New member
אם זה לא שוחד בחירות אז מה זה?

הוא עושה דברים שלא יעשו.ועוד לשלם לו את חובותיו במיליונים.וכבר היו דברים בעבר .והבטיח לו הבטחות שלא קויימו
אז אם פייגלין מאמין לו שיקיים את הבטחותיו זה בידו.אדם מושחת מהשורש.ואף אחד מחברי הליכוד לא מתנגדים????
..

tamarsharoni

New member
את תוכניות הרדיו של עירית לינור , ממש לא אוהבת לשמוע .

באשר לבובי , הרעיון של שוחד לפייגלין מחריד , ואני חוששת משלושת השבועות הקרובים, יש לו מח קרימינלי , ולפני בחירות הוא , המח הקרימינלי , עובד שעות נוספות . מה שמאד מתריד אותי זו העובדה שבליכוד יש גם אנשים הגונים , אך קולם לא נשמע .

tamarsharoni

New member
תודה לכל מי שנתן רעיון לבשר טחון .

אחרי ששאלתי אתכם , נסעתי לרמי לוי . מצאתי שם כרובים מאד יפים , קניתי 2 גדולים ומחר אמלא .

למעלה