בוקר אור היום לא אכתוב על מה שקרה בפורום

אדזה 900

New member
אחת מיני רבים

כתבת על רצונו של ליברמן,האם הוא יכול להחליט בשביל כולם?כך אנחנו לא יכולים להחליט בשביל אנשים מה יעשו,איך יכתבו ובמה ירצו לשתף את חבריהם.אי אפשר להכתיב לאנשים מה ואיך לחיות ואיך לנהל דברים,כשמקבלים את העובדה הפשוטה הזו שהוא זה הוא ואנחנו זה אנחנו ושלכל אחד הזכות להתבטא כאוות נפשו פשוט קל לחיות עם זה ולא נכנסים לויכוחים וטרוניות על אף אחד ללא בושה.קל יותר לנו וקל יותר לאחרים להיות חברים טובים ונאמנים האחד לשני מתוך הבנה ברורה של לכל אחד הזכויות שלו לחיות כרצונו.מגיעים גם להבנה שאין טעם להעביר ביקורת זו או אחרת .כדאי מאד להיצמד לפסוק חיה ותן לחיות ואז ירווח לכולם.

אדזה 900

New member
לא מוכרת

מכיוון שאינני יודעת במי מדובר אני מנועה מלהגיב ולכן הייתי מציעה לך להניח לכל אחד לבטא עצמו כמייטב יכולתו כפי שהיה נהוג עד עכשיו,אני לא מוצאת בזה פסול אם אנשים רוצים לדבר על עצמם או על אחרים ומשיטוט בפורומים אחרים זה בדיוק מה שראיתי ,נכון שיש מגוון רחב של פורומים וכל אחד נוהג בהתאם, לא מחייבים אותי בשום מקום איך לכתוב להפך אומרים לי ברוך הבא לשורותינו,ואני מחוסר זמן ואולי גם מחוסר עניין לא נכנסת,כך נוהגים גם כאן,מי שרוצה כותב ומי שלא רוצה פורש,וכמובן שיפרשו אם יפגעו בהם כל פעם מחדש
.אף אחד לא אוהב להיפגע ולכן הוא נוטש.מקווה שבזה נסגור את העניין הזה .וגם אם לא יהיו כאלה שישתתפו נגיד להם העיקר הבריאות והמשיכו להיות כפי שהינכם כי בסך הכל כולנו יצורי אנוש ומקווים למילה טובה ולבריאות תקינה.הלוואי אמן.

tamarsharoni

New member
הפורום אינו תוכנית כבקשתך .

כל אחת כותבת מה שמעניין אותה, אף אחד לא מחייב אותך לקרוא מה שנכתב . לא מעניין אל תקראי !
אבל , יש לי הצעה , אולי כל בוקר תכתבי מה את מעוניינת לקרוא באותו היום , ולקוות שמישהי תמלא את מאווייך . יתרה מכך , אפשר גם לקבוע יום ספציפי אחד בשבוע , שבו חברות הפורום ירקדו לפניך , אם זה מעניין אותך ויעשה אותך מאושרת .
אבל, עד יום אוטופי זה , כל חברה בפורום יכולה לכתוב מה שבא לה /מעניין אותה/ עובר לה בראש .
ושוב אני מזכירה לך , הפורום אינו תוכנית כבקשתך , ואיש לא מחייב אותך להכנס ולקרוא .
&nbsp

אדזה 900

New member
סוף פסוק,

כדי להמשיך יש צורך להתעלות על עצמנו ולשכוח את השפה הפוגעת באנשים אחרים,אחרת נחזור כל הזמן אחורה ולא נתקדם לשום מקום.תודה לכל החברות שרוצות בטובת הפורום .בואו ונתמיד בעזרת הידידות והאהבה .רק אנחנו יכולים להחליט איך ומה לכתוב והעיקר לשמור על חברותא בריאה שמרחיקה אותנו מהבדידות שלפעמים פוקדת אותנו.זה המקום להיות ביחד כמייטב יכולתנו.

הדסהש1

New member
בוקר אור היום לא אכתוב על מה שקרה בפורום

היינו חברות טובות.בחלקם אני בקשר בווטסאפ ובפייסבוק
חבל שזה נהרס..היום יום חג עבורינו.תום נכדי הבכור בן 20.לא להאמין איך הזמן עף...הטיפול שלו למדתי איך להיות סבתא.בעקבותיו הצטרפו עוד 2 אחים.ובמשך השנים לבנות נולדו ילדים .בסך הכל 10 נכדים מתוכם רק 3 נכדות.היום כבר אנו מנועים לטפל בנכד הקטן בן ה 2.5 שנה.זה מעבר לכוחותינו...את שלנו עשינו בצעירותינו.

.

אדזה 900

New member
הדסה

היי הדסה,אני נכנסתי לפורום מתוך הרגל,ואני בטוחה שגם אחרים עושים כך למרות שהם לא מגיבים,הרבה איחולים לנכדך ליום ההולדת והרבה נחת לך מכולם.חבל שחברותייך לא נכנסות גם כן לאחל לך כאן ולאוו דווקא במקום אחר,והעיקר הרבה בריאות לך ולכולם.

למעלה