בוקר אור היום קרה לי משהו שאני לא עושה זמן רב

הדסהש1

New member
בוקר אור היום קרה לי משהו שאני לא עושה זמן רב

אני הייתי עייפה מרוב השבוע.גם מלא לעשות
הרבה מתעייפים.אפילו לקרא את העיתונים לא
עשיתי.אחר הצהריים הגיעו עינת והבנות יפעת וקאי שזה לא רגיל.הילד צומח לגבהים דבר דלא קרה עם אחיו.אלה רק
בעזרת טיפול.וליאת שלצערי עדיין משתעלת שוב נורא.מסתבר שיש הורים הורים ששולחים ילדים עם אקמולי או נורופן כדי שילכו לגן.היא אמרה לאמהות שזה לא בסדר
כי היא לא מצליחה להרפא.ויש הוראות מפורשות אבל הם מצפצפים.עדי תבוא היום.יום טוב וחמים לכוחם.לקחתי בלילה כדור שינה שגרם לי לישון רק 2 פעמים קמתי להתפנות.ולפני רבע שעה קמתי לחלוטין.זה מה שקורה בסופי השבוע..השלמתי את שעות השינה של כל שבוע.

אדזה 900

New member
שבת שלום

חיכיתי למשפחתי לשבת: הבן טלפן ונשמע כמו עם דלקת ריאות,נכדה אחת נסעה לסוף שבוע ואחד הנכדים בחו"ל,אחת הנכדות אולי תגיע עוד לא צלצלה על ביטול,בקיצור האדם מתכנן ואלוהים צוחק.מאחלת לכולם בריאות ,אנחנו עדיין כאן ומחכים לכולם בכל עת שיתחשק להם.

ערב טוב

אני באמת מבולבלת, עכשיו שמתי לב שהיום לא התפקדתי בפורום, אין לי מושג איך זה קרה, כי אני היום ישבתי הרבה זמן מול המחשב, אבל בעיקר בפייסבוק, יש שם
קבוצה סגורה של סבים וסבתות, שקיבלו אותי כחברה אליהם ומאד נחמד שם,
אתמול ב"ידיעות אחרונות" היתה כתבה שהקבוצה הזאת הוזכרה בה, אבל זה
לא מצדיק שאשכח את הפורום הנחמד הזה, אני כנראה באמת כבר "אויבערבוטל",
עוד מעט אמורים להגיע אלינו, איריס, דניאל והילדים, איתם אף פעם אי אפשר
לקבוע זמן מדוייק, אתמול אמרה ב-16.00, אחרי ביקור אצל חברים שלהם,
בשעה 16.00 שינו ל-18.00 עכשיו מי יודע מתי זה יהיה, אני מאד מתגעגעת
אליהם, לא ראיתי אותם כבר הרבה זמן, אבל הם לא מבינים, שבשעות האלה
אני כבר מאד עייפה וקשה לי ליהנות מהם, אז מה שיהיה יהיה, אפילו הכנתי לכבודם את הסלט מיונז המפורסם שלי, שהם מאד אוהבים,
הדסה, אני מקווה שנהניתם ממי שהגיע,
אדזה,אני מקווה שבכל זאת מישהו כן הגיע, רק חבל על הבן שכך חולה,
בקיצור, עוד שבת עברה לה, מחר מתחיל שבוע חדש ונקווה שיהיה לנו
שבוע טוב.
אתמול דיברתי בווטסאפ עם שתי חברות בארה"ב, אחת בברוקלין ניו יורק ואחת
בשיקגו, הם בקושי יוצאים מהבית, לבושים הכל כפול ובכל זאת מאד קר להם
החברה שבשיקגו, לא מזמן נמצאת שם וקשה לה להתרגל, היא נמצאת שם
כי היא אמא טובה שבאה לעזור לבת לטפל בנכדה שנולדה בהפריה היא חד הורית והיא
ואחיה עובדים מאד קשה, לפחות הם מרוויחים טוב.
שבוע טוב

אדזה 900

New member
סבים סבתות-ציפי

פעם היה פורום כזה בתפוז אינני יודעת אם הוא עדיין פעיל,צר לי אבל אין לי פייסבוק,מה שיש מספיק לי כי אין לי זמן לרקוד על כל החתונות וחבל,אבל גם כאן אנו מתחלקים בסך הכל על אותם הבעיות ואם יש למישהו משהו חדש להוסיף יבורך.

אדזה 900

New member
מינהר

בסופו של דבר אף אחד לא בא.כמובן שהכנתי כמייטב יכולתי את מה שכל אחד אוהב,מרק והתוספות שלו וגם חמין כך שטרחתי אבל לא ממש קשה,הוספתי סלט פירות שישמש אותנו מחר וכל מה שאפשר אקפיא שיהיה לכל השבוע.בקיצור יצא לי בסך הכל טוב כי לא אצטרך לטרוח בבישולים בימים הקרובים.

למעלה