בוקר אור,הייתי רוצה לקבל המלצה.

בוקר אור,הייתי רוצה לקבל המלצה.

עוד שבועיים וטיפל'ה אני עוזב את החיים האזרחיים ועובר לאורח חיים צבאי. בגלל זה ובגלל שה-9 חודשים שלי ושל חברה שלי נופלים על אותו חודש,החלטנו לצאת בסופ"ש הזה לצימר ולנפוש טיפה. הבעיה ששנינו מחוסרי רכב ומפאת הבעיה הזו אנו מחפשים צימר באיזור בנימינה,עם זליגה של 20 ק"מ לפה ולשם. חשוב גם שנוכל להיות בצימר לילה אחד (ז"א שישי שבת) ושהצימר יהיה בעל ג'קוזי וכמובן שלא יראה כמו קרוון :|. אם ישנם מקומות כאלו שלא יגרמו לנו לצרוח או לנחות על הצלחת כמו שזו בפרסומת לישרכארט ,נשמח לשמוע עליהם. תודה רבה והמשך יום נעים.

בנוסף,

שמעתי שקיים משהו קרייזלר,בעין איילה אך לא הצלחתי למצוא אותו ז"א שומדבר שמקשר למקום הזה של הקרייזלרים. מישהו יודע על מה מדובר?

ShirShir

New member
../images/Emo2.gifלאאאאא........

רק לא קרייזלר!!! זוועה!!!
א-כ-ז-ב-ה!!!!

nisimt

New member
למה?

אפשר הסבר? לדעתי, לא מתאים למנהל פורום תשובה כזאת (קטילה , ללא נימוק).

lala182

New member
תנסה את

יקיר עין הוד היינו לפני שנה וחצי שהיינו מחוסרי רכב הגענו ברכבת עד עתלית ומשם אספו אותנו מקום יפה, כל הישוב הזה ציורי... יש מסעדות באיזור במרחק הליכה, הצימר עצמו יפה אך אפשר להשקיע עוד טיפה בניקיון הג'קוזי מעט קטן הארוחת בוקר מדהימה עדיין זוכה לציון הגבוה ביותר מכל הארוחות בוקר שאכלתי בצימרים וכו... לא יודעת לגבי לילה אחד בסופ"ש אבל נסה את מזלך יכול להיות שיש ביקורת פה מפעם שעוד זכרתי בדיוק... לא זוכרת ביודק מחיר זכור לי 500-600 ללילה אבל אל תסמוך עליי זה היה מזמן... תנסו להגיד שאתם חיילים, אולי הוא יעשה הנחה, לנו הוא עשה...

למעלה