בוקר אור הכנתי אתמול כבד עוף שיצא מדהים

שhira

New member
בוקר אור הכנתי אתמול כבד עוף שיצא מדהים

המתכון של עמית קאופמן השף הראשי של קייטרינג "טעם וצבע" (מצאתי אותו באחד השיטוטים באינטרנט כמתכון מצולם) 3 כפות שמן 2 בצלים גדולים פרוסים 4 תפוזים 1 ק"ג כבדי עוף 3 כפות סילאן מלח, פלפל מנקים את הכבדים ומפלטים את התפוזים (בעזרת סכין מוציאים רק את החלק הבשרני של הפלחים) שומרים את הליבה (מה שנשאר אחרי שהוצאנו את הפלחים) מחממים את השמן מטגנים את הבצל עד להשחמה מוסיפים את הכבדים ומשחימים מוסיפים את הסילאן ופלחי התפוז סוחטים מעל את ליבת התפוז מניחים לסוכרים שבסילאן ובמיץ התפוזים לזגג את הכבדים מתבלים במלח פלפל ומגישים. אני הוספתי גם פטריות טריות שטיגנתי עם הבצל ולא היו לי תפוזים מי יודע מה אז רק סחטתי את המיץ. בקיצור יצא מעלף ובאמת כלום עבודה
 
אחלה מתכון. גם אני אוהבת לשים סילאן בכבד...

אני מוסיפה גם טימין לכמעט אותו מתכון. מקפיץ את הטעם. יופי של מתכון !
 

bigjack

New member
נשמע מתכון מעולה ../images/Emo106.gif

תודה על השיתוף ופורים שמייח
 
למעלה