בוקר אור הכנתי אתמול כבד עוף שיצא מדהים
המתכון של עמית קאופמן השף הראשי של קייטרינג "טעם וצבע" (מצאתי אותו באחד השיטוטים באינטרנט כמתכון מצולם) 3 כפות שמן 2 בצלים גדולים פרוסים 4 תפוזים 1 ק"ג כבדי עוף 3 כפות סילאן מלח, פלפל מנקים את הכבדים ומפלטים את התפוזים (בעזרת סכין מוציאים רק את החלק הבשרני של הפלחים) שומרים את הליבה (מה שנשאר אחרי שהוצאנו את הפלחים) מחממים את השמן מטגנים את הבצל עד להשחמה מוסיפים את הכבדים ומשחימים מוסיפים את הסילאן ופלחי התפוז סוחטים מעל את ליבת התפוז מניחים לסוכרים שבסילאן ובמיץ התפוזים לזגג את הכבדים מתבלים במלח פלפל ומגישים. אני הוספתי גם פטריות טריות שטיגנתי עם הבצל ולא היו לי תפוזים מי יודע מה אז רק סחטתי את המיץ. בקיצור יצא מעלף ובאמת כלום עבודה
המתכון של עמית קאופמן השף הראשי של קייטרינג "טעם וצבע" (מצאתי אותו באחד השיטוטים באינטרנט כמתכון מצולם) 3 כפות שמן 2 בצלים גדולים פרוסים 4 תפוזים 1 ק"ג כבדי עוף 3 כפות סילאן מלח, פלפל מנקים את הכבדים ומפלטים את התפוזים (בעזרת סכין מוציאים רק את החלק הבשרני של הפלחים) שומרים את הליבה (מה שנשאר אחרי שהוצאנו את הפלחים) מחממים את השמן מטגנים את הבצל עד להשחמה מוסיפים את הכבדים ומשחימים מוסיפים את הסילאן ופלחי התפוז סוחטים מעל את ליבת התפוז מניחים לסוכרים שבסילאן ובמיץ התפוזים לזגג את הכבדים מתבלים במלח פלפל ומגישים. אני הוספתי גם פטריות טריות שטיגנתי עם הבצל ולא היו לי תפוזים מי יודע מה אז רק סחטתי את המיץ. בקיצור יצא מעלף ובאמת כלום עבודה