בוקר אור.המחשב לא בסדר האינטרנט

הדסהש1

New member
בוקר אור.המחשב לא בסדר האינטרנט

לא פעיל.אחכה לדקל שיבוא אחר הלימודים ויעסור לי עם נטוייז"ן.כרגע אני בפלאפון...אין חדשות עדיין

הדסהש1

New member
חזרתי מהמועדון.היתה הרצאה מאלפת של

של עורכת דין לעניני ירושות .עזבונות ועו"ד...

צהריים טובים

אתמול בערב סגרתי את הבסטה בשעה 21.00, ויתרתי על כל הסדרות שאני
אוהבת בטלוויזיה ונרדמתי, באמצע הלילה התעוררתי, הדלקתי טלוויזיה ובדיוק היתה
אחת הסדרות בשידור חוזר, כמובן שצפיתי ונרדמתי בחזרה, היום אראה את
היתר, שאני יודעת באיזה שעה יש שידור חוזר, אני מכורה,
עכשיו אני יוצאת לקניה ביום שוק במחסני השוק, אין הרבה מצרכים מהירקות
והפירות שאני צריכה, אבל יש לי עוד הרבה מצרכים שחסרים לי בבית, אז אעשה
השלמת קניות,
תמר, איך יודעים שזה הסטרטר ולא הניאון עצמו? לי אין מי שיעשה את זה,
אנחנו לא מטפסים על סולם והבנים שלי גם לא, אני נהגתי לשלם לחשמלאי,
רודף הבצע שהיה פה באיזור, כשהניאון בתקרה, במקומות יותר נמוכים,
אנחנו עושים את זה לבד או מבעזרת המטפל, אבל אף פעם לא החלפנו
סטרטר, עכשיו אין לי כבר את החשמלאי, שסגר את החנות ואני נעזרת בבחור
החמוד שמנקה לנו בבניין, הוא מאד אוהב אותי ומוכן לעשות למעני כל דבר,
הדסה, איזה יופי שיש לך את המועדון,
שיהיה יום נעים לכולנו.

yaely2

New member
מנהל
איך היה אורי אבנרי אומר?

"חברים נכבדים, כנסת ריקה.
מאחלת המון בריאות לכולנו, החלמה מהירה לזקוקים. כול שיפור במצב חבר פה גורם לי הנאה.

הבוקר קמתי בשש, התקלחתי וחזרתי למיטה כדי להתחמם קצת. קמתי שוב בתשע וחצי, את השיעור בצרפתית הפסדתי ועשיתי מאמצים על אנושיים כדי להגיע לשיעור הדרמה. ולא התאכזבתי מורה מעולה.
מיד אחרי הדרמה רצתי לדואר לשלם עבור עוזר הבית שלי ב.ל, חיכיתי חצי שעה בתור כדי לגלות שאת פנקס ביטוח לאומי השארתי בבית. רצתי הביתה כדי להתארגן לקראת הפגישה אצל רופא השיניים וגם לקחתי את הפנקס כדי לשלם אחר כך וגם צ'ק כדי להפקיד בבנק. שילמתי והחתמתי בפנקס, הפקדתי את הצ'ק ואני כבר רואה את המיטה מול עיניי.
איפה הטלפון הנייד שלי לעזעזל? חייגתי מהבית אל הנייד אין תשובה, נבהלתי. פתאום ענה לי קול מהטלפון, השארת את הטלפון בדואר. עזבתי את הבית כדי לרוץ לקבל את הטלפון. בשעה חמש וחצי היה לי תור למסז'

חיוכון:
אחד עומד במרפסת נשען על המעקה, ולפתע נופלת עין תותבת לכף ידו. הוא מביט למעלה ורואה את השכנה בעלת עין אחת מחייכת אליו בהקלה.
השכנה ממהרת לרדת אליו, ומודה לו אלף פעם על שהציל את העין התותבת היקרה שלה. "תגיד", היא שואלת אותו, "אתה רווק ואני רווקה, אולי תעלה אלי ואגמול לך?"
"את כל כך ידידותית לכל בחור רווק?", מחייך אליה הבחור.
"לא", השיבה, "רק לאלה שתופסים את עיני".

לילה טוב

יעלי

מינהר

New member
יעלי, השארת הטלפון בדואר?? מזל שלא אבד

או נגנב.
היום היה לי יום עמוס- קבוצת שומרי משקל מסוג אכלני יתר, ארוחת צהרים עם חברה במסעדת אנטבה, נגר שהתקין לי דלתות לספריה [נגד אבק-- שאני אלרגית אליו] ובישול למחר. בין לבין- קומפרסים לעינים וטיפות. עכשיו התפניתי אליכם, חברים יקרים, פורום ששים פלוס.
בקבוצת אכלני יתר ובמסעדה היה נחמד מאוד. גם הנגר סיפר לי נפלאות על בנו, שמייצר מטבחים בארהב.

כשיש צרות הן באות בצרורות ! !

הבוקר נכנסתי למוסך שיסדרו לי את המראה , משם המשכתי לבת ים . מאוד נהניתי בחברת הבת והנכדון הצעיר . בחברתם הלכתי לקנות טלפון חדש כי שני הטלפונים שברשותי אינם עובדים , הבת עבדה לפני שנים בחברת פלאיפון , כך שאמורה לדעת מה טוב בשבילי . בדרכי חזרה הביתה יצא האויר מאחד הצמיגים . למזלי הייתי קרובה לתחנת הדלק של רהט משמר הנגב . נכנסתי לשם , [2-3 ק"מ] , הגעתי על הג"נטים , פשוטו כמשמעו . שאלתי את המתדלק , בחור בדואי צעיר אם יוכל להחליף גלגל וכמה יעלה לי , אמר לא יעלה , לא הסכמתי , אמר 10 ש"ח י גם לזה לא הסכמתי , בסוף אמר , כמה שתרצי . החליף . מתתי לו 100 ש"ח , אמר שזה יותר מדי . עניתי לו שזה מגיע לו כי הציל אותי . אמנם יש לי בטוח שכולל גרירה והחלפת גלגל אבל צריך להמתין להם עד 4 שעות , החל מ17.30 כשחשוך מסביב , מאוד לא נעים , מה גם שהיה לי תור לפדיקוריסטית בשעה 19.00. מחר אכנס למוסך לטיפול שנתי , יבדקו אויר בגלגלים ואקנה גם צמיג חדש . עכשיו אני אחורי הכל .נשאר רק מקלחת פיפי ולישון . לילה טוב גם לכן , תמר .

מינהר

New member
ציפי, איזו סדרה זאת, שאת לא יכולה בלעדיה?

פעם אהבתי סדרות, זה עבר לי. קו אונידין, קציר החטאים, סדרות דרום אמריקאיות, דאלאס ועוד.היום מעדיפה ספרים.

למעלה