בוקר אור הפעם הראשונה ההודעה לא נשלחה..

הדסהש1

New member
בוקר אור הפעם הראשונה ההודעה לא נשלחה..

היום יש לי תור לטיפול החודשי לפדיקור וכל השאר.חשק אין לי אבל
זה צריך לעשות פעם בחודש...בשבוע שעבר היה מבול ודחיתי
היום "דפקתי לי את האצבע הקטנה שנתקלתי במיטה שלי.והיא התנפחה לא שבר אבל לנעול נעל אי אפשר.כך שאנעל סנדל עם גרב
זה בגלל שהליכתי לא יציבה...נקווה שיהיה יום נחמד היום..היום זה חג המולד של הנוצרים...עוד יום שחלק מהיהודים יחגגו...

מינהר

New member
יהיו בחירות באפריל הקרוב? בגלל

חוק הגיוס והחרדים, שלא מסוגלים לתפוס ב 2 ידים חוק שמפנק אותם. אולי הם רוצים להתגייס בעצם?

מינהר

New member
אתמול ראיתי שהטמפ' בלילה תהיה כבר 11 מעלות, ולא 15

כמו עד כה. הורדתי ואיווררתי את שמיכת הפוך הפולני לפני כמה ימים, ואמש ציפיתי אותה. היה חם וטוב לישון איתה. אני מאפסנת עכשיו את שמיכת הפוך הסינתטי.

אדזה 900

New member
ניצת השקד

ברוכה הבאה,איך היה.בטוח שנהדר להיפגש עם המשפחה שלא ראית מזמן.פלורידה זכורה לי מלפני שנים כשטיילנו שם עם המשפחה המקומית,היה כף.צריך לנצל עד כמה שאפשר ולטייל עכשיו.מתבגרים לא?

ערב טוב

היום סוף סוף הלכתי לאורטופד, האורטופד הקבוע שלי, הודיע לאחות שהוא לא
מוכן לקבל אף אחד שאין לו תור מוזמן להיום, היא הפנתה אותי למישהו אחר,
שאני מקווה שיהיה מזה משהו לטובתי, הוא שלח אותי לצילום, הצילום הראה,
משהו לא ברור, כאילו שבר או משהו אחר, הוא נתן לי הפניה למיפוי עצמות
לכל הגוף ובינתיים רק לקחת משככי כאבים, הוא אמר שהוא לא נותן טיפול
אם הוא לא בטוח למה, ביקשתי שיתן לי זריקה והוא בשום אופן לא הסכים,
חזרתי הביתה במונית, כי כבר לא הייתי מסוגלת להסתובב ברחוב, לנסוע בשני אוטובוסים ועוד ללכת ברגל מהאוטובוס הביתה, היה שווה לי לשלם את
ה-25 ש"ח.צלצלתי לקבוע תור לביילינסון, קיבלתי תור ל-6/3/19

צלצלתי לכוכבית 2700, קיבלתי תור ל-29/1/19 ברמת אביב, לא עזר אפילו שאמרתי שהוא כתב על ההפניה שזה דחוף.
זהו הדיווח היומי.
ערב טוב

מינהר

New member
ציפי, בכללית הפקידות במרפאה יכולות להשיג תור

דחוף. תרגישי טוב. אולי עד המיפוי הכאב יעבור.

אדזה 900

New member
סדין חשמלי

אני כמובן לא מפעילה אותו כל הלילה,אני מחממת את המיטה לפני השינה וכשאני נכנסת למיטה אני מכבה.זה פשוט כף להיכנס למיטה מחוממת בלילות הקרים.לפעמים אני נעזרת בו לשעה שעתיים ומחממת מקום שמאד כואב ,אני לא יודעת אם זה סתם אבל הכאב נחלש ולפעמים גם עובר בכלל,בבוקר אני קמה אדם חדש.אבל כמובן זאת לא תרופה ובכל זאת אומרים שיש מיחושים שהחום עוזר,תמיד טוב לנסות דברים.

ברוכה הנמצאת, מאוד מאוד נהננו למזג האויר היה חלק גדול בזה.

זכינו לבלות עם הנכדים שגדלו גבהו ובגרו ועם בנינו האהוב.

למעלה