בוקר אור -וחיבוק למצטרפים החדשים..

הדסהש1

New member
בוקר אור -וחיבוק למצטרפים החדשים..

הייתי משתתפת בפורום סבים וסבתות לפני שנים עד שנסגר...
מקווה שהשילוב יעשה רק טוב .

יוליקה

Member
מנהל
הדסה, הפורום כבר נסגר בעבר?

לא ידעתי.
כי רק אמש הנהלת הפורום סגרה אותו.

הדסהש1

New member
אולי היה פורום דומה שהיה פורה תקופה ארוכה ונסגר...

לא זוכרת את שם המנהלת..זה היה לפני שנים...

גם אני הייתי חברה בו

בתקופה מסוימת הייתה 'סבתא ל-8'/ 9 או משהו דומה שהשתנה לפי המציאות.

יוליקה

Member
מנהל
נכון, בקישור שצרפתי למטה

של הדף הראשון של הפורום (430 דפים)
פתחה את הפורום סבתא ל9....

ברוכה המצטרפת אלינו

pynokyo

New member
תמיד אפשר לפתוח קבוצת שיחה סגורה או פתוחה בפייסבוק

בקצב שנסגרים כאן בתפוז פורומים - וביחס שהנהלת תפוז מתייחסת לגולשים, לא אתפלא אם האתר הזה ייסגר לגמרי יום אחד.

אפרת10511

New member
בוקר טוב וברכות לאיחוד הפורום

בוקר טוב ליום שני מבורך..
שנתבשר כולנו היום בבשורות טובות ומשמחות,הפתעות נעימות,ומתנות טובות..✌

יוליקה

Member
מנהל
שמעתם את הסיפור על העוזרת הפרלמנטרית

של מירב מיכאלי?

שלי יחמוביץ מגיבה למשמר הכנסת...

שלי יחימוביץ

הי זאת שלי, איך שקד חסון מתלבשת? לא עניינך יו"ר הכנסת יולי אדלשטיין. או במלים אחרות: צאו לנו מהארון, חוצפנים.
בחורה צעירה (ומוכשרת, ורצינית), העוזרת הפרלמנטרית של ח"כ מירב מיכאלי, מגיעה לפי תומה למקום העבודה שלה, לבושה באופן הכי שגרתי ונפוץ שאפשר, ודרכה נחסמת בידי מאבטחים.
הרגל שלה, (עטויה בגרביונים ובמגפיים, לא תגידו חשופה) קיבלה "לא עובר" ממשמרות הצניעות.
מתברר שיו"ר הכנסת, זה שמאפשר באין מפריע כנסת ביזיונית, פרועה, מביכה וכוחנית שלא היתה כמוה בתולדות המדינה – מצא זמן להתעסק בדברים החשובים באמת.
הוא חידד הנחיות בדבר "קוד לבוש", מלה מכובסת ל"נשים מתבקשות לבוא בלבוש צנוע", ומאחוריה עולם שלם של חשיבה מוסרנית מעוותת, מפלה ואנכרוניסטית.
בזמן אחרון מתפשטת כאש בשדה קוצים אובססיית הלבוש הצנוע. היא כוללת המלצות והטפות לנשים "לקחת אחריות", לא להתלבש בלבוש חשוף מדי, ולא להסתובב במקומות "מועדים לפורענות".
זה קשקוש מוסרני חסר קשר למציאות, שנועד למשטר נשים, בטח לא להגן עליהן.
מעשי אונס והטרדות לא מתרחשים במועדונים או בסמטה חשוכה יותר משהם מתרחשים במשפחה, בצבא, במפגש יעוץ אצל הרב, או בעבודה, והרשימה ארוכה.
גם בחברות שבהן נשים מסתובבות מכוסות מכף רגל ועד ראש ורק עיניהן מציצות דרך חרך קטן, הן נופלות קורבן למעשי אונס לא פחות ולפעמים אף יותר מאשר בחברות שבהן נשים מהלכות בלבוש רגיל, מערבי, חשוף במידה שהן בוחרות.
עברייני מין נמצאים בציבור הדתי והחילוני, השמאלני והימני, הערבי והיהודי. גם קורבנותיהם.
המהפכה הפמיניסטית שהולידה בכלל את ההכרה שלאשה (וגם לגבר) יש זכות על גופה ועל נפשה, נולדה מהחילוניות ומהמתירנות. היא לא נולדה ממוסרנות ולא נולדה בממסדים דתיים. זו עובדה (היא מחלחלת כעת, תודה לאל, גם לנשים דתיות, שותפות למאבק).
מי שצניעותו, תומתו, מכובדותו ויצריו נפגעים כשהוא רואה את שקד חסון, יש לו בעיה קשה ושילך לטיפול.
הבגדים של שקד חסון לא מפריעים לאף אחד. מי שהם מפריעים לו יש לו בעיה. לא לה.
איך שקד חסון מתלבשת? זה לא עניינך יולי אדלשטיין. צא לה מהארון.

אפרת10511

New member

והדמעות זולגות.....
פוסט שכתבה יעל מישאלי היום בפייסבוק:
שני ילדים קטנים הוכנו הלילה להחלפת לבם החולה בליבו הטוב של עילי ניר ז"ל.
דרמה גדולה בשלושה בתי-חולים. סורוקה, שניידר (ביילינסון) וספרא (שיבא).
לעילוי נשמתם הגבוהה והגדולה של עמרי ועילי ניר ז"ל.
סיפור השתלה.
ב"ה אין הרבה ילדים בארץ שמחכים להשתלת לב.
אתמול היו שניים.
אחד מהם, בן שנתיים וחצי, מחובר כבר כמה חודשים למכונת לב מלאכותית בטיפול נמרץ לב ילדים בביה"ח ספרא לילדים, בתל השומר. והוא, אמש, המועמד הטבעי הראשון להשתלה.
מועמד שני מטופל בשניידר.
בשני בתי-החולים מתכוננים לאפשרות שהמועמד שלהם יתאים יותר. משפחות מוזעקות. שיחות נערכות. ציפיות נטענות. התרגשות מאד גדולה. רופאים בשני המקומות עושים מאמצים גדולים בשביל החולה 'שלהם'.
בסכנת חיים יותר מיידית – הילד בספרא.
מבחינת גודל גוף ומשקל – עדיפות מובהקת לילד בשניידר.
סוג דם – מתאים לשניהם.
נשאר לבדוק נוגדנים.
בנוגדנים לא מתאימים החולה ימות 'על השולחן'.
בדיקה ראשונה – תוצאה לא חד משמעית.
בדיקה שנייה, פרוצדורה מעט מורכבת והרבה יותר ארוכה – מכריחה בשני בתי החולים להכין את הילדים לניתוח – כולל הכל. עד השלב של 'סכין על העור'.
לא רק המערכת הרפואית בבתי-החולים נכנסת לכוננות. גם מערך הדוברות פועל במרץ. גם מרכז ההשתלות הארצי רוצה למנף את הנושא להגברת המודעות. גם עונה שנייה של 'המתמחה' רואה הזדמנות דרמתית ולא מתכוונת לפספס אותה, למרות שלא מדובר במתמחה רלוונטי בשום אופן... לילה מרוגש ודרמתי עובר על כולם.
חלק מההתרגשות הגדולה היא ידיעת סיפור התורם. הלב הטוב הזה צריך שיצליח לעבור מילד לילד ויעשה את העבודה הכי טובה שהוא יכול.
לילה של תפילה גדולה.
הנוגדנים לא מתאימים לילד 'שלנו'.
הילד של שניידר זכה.
07:30 הסתיימה ההשתלה.
אכזבה גדולה למשפחה אחת מהולה בתקווה גדולה ובתודות של משפחה אחרת.
וחיבוק של הצדעה לאמא של עילי.
אלו דברים שאין להם שיעור.
ואולי יש בהם איזו נחמה.

פוסט של יעל משאלי מתוך הפייסבוק

יוליקה

Member
מנהל
ממש זולגות הדמעות

כל סיפור על מחלת ילדים גורם לי לדמוע...

pynokyo

New member
טרגדיה עצובה - שובר את הלב

נחמה לזוכים בחיים בעקבות האסון הנורא.

הדסהש1

New member
צריך שיהיה קוד לבוש אב הבחורה לא היתה עם מיני אלה שמלה

מעט מעל הברך..מה רוצים שהשמלה תהייה עד הרצפה???
היו פעם מיקרים שהגיעו ללא חליפה נשלחו להחליף..רפול הגיע עם סנדלים
זה לא נאה...אני טוענת שיש צורך בקוד שיהיה על שני המינים...אבל דיי להכנס לקרביים שלנו...

למעלה