בוקר אור ויפה לכולם. מחפש דחוף

בוקר אור ויפה לכולם. מחפש דחוף

פיטרו אותי פעמיים תוך שבוע וחצי משתי עבודות. כידוע לכם שאני גר בי-ם. אז אני פונה אליכם בבקשת עזרה במציאת עבודה טובה ורצינית שאפשר להתקדם בה. החיסרונות שלי הם: לא מדבר ויודע אנגלית, לא עשיתי צבא, אין לי רשיון נהיגה ואין לי 12 שנ``ל. יש למישהו כאן פורטקציה בשבילי? תודה לכם ושבת שלום ומבורכת. תודה

הפתרון הוא לחפש,ולחפש עבודה,אל תחפש פרוטקציה

יש המון הצעות עבודה וציינת בהחלט את החסרונות, חפש עבודה שתתאים לך ושיהיה לך מה להציע להם , פה אני לא חושבת שזה המקום,,, בהצלחה,

הארה ,הערה. פה זה בהחלט גם המקום...

לבקש גם עזרה במציאת עבודה..בטח שלא המקום היחיד אבל בחיפוש אחר מקום עבודה כל אחד ראחד מאתנו יכול לנסות לעזור. בדיוק בשביל זה אנחנו פה... גם עדוד הוא סוג של עזרה.. שבת שלום וסוף שבוע רגוע.. רוני.

כל תחום

בכל תחום שלא צריך בו ניסיון מקצועי. אני מתמחה כמעט בכל עבודה חוץ מהייטק

מצאתי כמה עבודות באיזור ירושלים באתר אינטרנט

מסוים... זה חלק אבל יש עוד הרבה. רק תגיד אם זה הכיוון. לעבודה בסקרים באוטובוסים באיזור ביתר עילית, העבודה במשמרות, אפשרי למשרה חלקית או מלאה שכר 23 ש"ח לשעה. דרוש /ה עוזר/ת מסגר/ת חרוץ/ה,בעל/ת מוטיבציה . דרוש /ה עובד /ת כללי, מוכן לעבודה פיזיפית, בעל ידע טכני, ייצוגי, בעל יכולת שכנוע. לחברה ביוטכנולוגית בירושלים דרוש /ה עובד /ת עם בע"ח. משרה מלאה, ימי שישי לסירוגין. לא נדרש נסיון קודם! לחברת שילוח בינלאומית דרושים /ות ממיינים/ות לסניף ירושלים. מינימום 3 משמרות בימים א' - ו' מ- 4:00 - עד 7:30 עבודה פיזית. הגעה וחזרה באופן עצמאי לסניף. שכר הולם למתאימים. למאפיה קטנה ומיוחדת דרושים /ות עובדים /ות לשעות היום. אין צורך בנסיון, רק חוש ורצון.

rey

New member
ירושלמי, אולי תכתוב גם יתרונות

שיהיה קל יותר לחפש משהו שמתאים. במה אתה מתעניין,מה עשית בעבר וכו'..

לספר על עצמי? זה קשה כי אני לא יכול

להיות אובייקטיבי. אבל אנסה. מספרים עליי שיש לי טוב לב, ידיים ימניות, סבלני, אוהב לעזור לזולת, אוהב (לא מגדל) כלבים, שקט, לא אוהב אלימות מילולית, אוהב לתת מעצמי ויש עוד שאני לא זוכר כרגע. אני מתעניין בעבודות שאפשר להתקדם בהם. לא מפריע לי אם זה יהיה עבודה מלוכלכת או נקייה

אני אשמח לעזור באיתור עבודה.

אם תוכל להגיד באיזה תחום אתה מתעניין במה יש לך נסיון? עברת קורסים כלשהם? אתה יכול לשלוח לי קורות חיים במסר- בשמחה אני אשפר לך אותם ואשלח עבורך למקומות רלוונטים. שבת שלום דניאלה

הי דניאלה

אני מתמחה כמעט בכל דבר שלא צריך בו תעודות מקצועיות. מלולן (פיטום עופות) ועד מארגן אירועים. מרועה צאן ועד בודק תקינות פליטת גז רעיל דרך האגזוז בדינמומטר

אילנית03

New member
יש לך קורות חיים ?

בחברות אבטחה תמיד מחפשים שומרים או סיירים שווה לנסות אומנם לא עבודת חלומות ועובדים במשמרות אבל יש משכורות בסוף החודש וזה כרגע מה שחשוב בהצלחה

כן

יש לי קו``ח. אבל אני לעולם לא ילך לעבוד בחברות שמירה כי הם לא משלמות ש``נ ואין שם גם קידום. וכשחותמים איתם חוזה אז החוזה הזה הוא בדר``כ הוא נגד העובד. אני עבדתי בחברות אבטחה באילת ובשתי חברות בי-ם ואחת בת``א. וכולם כאלו .

נירה63

New member
ירושלמי יקר בא שנייה- קצת צורם

ואני מצטטת אך ורק את דבריך,..."אני לעולם לא ילך לעבוד בחברת שמירה..." שמע, ובאמת ממעמקי הלב שלי אכתוב את הדברים, שבאים ממקום של לפקוח לך אולי את העיניים, ולא ממקום של לעשות רע. תשמע אני קוראת את כל השרשור, ובלי לפגוע בך חלילה, אבל האמת כפי שכתבת היא ש... בגרות אין לך, גם לא רשיון נהיגה וצבא לא עשית...אבל עבודה אתה מבקש וזה נהדר ויפה. אתה יודע, מי שאין לו מה לאכול, ומי שמבקש עזרה בפורום ולא פעם צועק הצילו...יאה לו שילך לעבוד בכל עבודה, ולא כפי שכתבת...אז או שמצבך אינו גרוע כפי שאתה מידי פעם מספר לנו כאן או ש...סתם מפונק אתה. לי אישית קשה עם הדברים. מי שמגדל ילדים וצריך לתת להם אוכל ילך לעבוד בכל עבודה ולא ימתין שידאגו לו...ואולי אני טועה...אותי לפחות כך חינכו...לעשות למען עצמי ורק לאחר מכן לבקש עזרה. תשמע באמת...ענין של חשיבה ועשייה למען עצמך וילדך!!! אם תחכה לאיזו עבודה אולי מנהל חברה לא תגיע לזה, לא מהמקום בו אתה כעת נמצא. היום גם להיות מחסנאי או פועל אחר, ושוב כל עבודה מכבדת את בעליה, בכל מקום מבקשים ללמוד ולהתקדם. נגמרו הימים של מכלום תרויח משכורת בשמיים. צר לי, איני מבקשת לפתוח כאן מריבות, ממש לא. אני רק תמהה בקול רם, לא תלך לעבוד בשמירה...זה מעניין...ואין שם גם קידום...תגיד לי על איזה קידום אתה מדבר, כשצבא לא עשית וגם אין לך 12 שנות לימוד או בגרות? בחייך אולי תנחת ותחיה את החיים כפי שהם ולא באיזה עולם הזוי כפי שאתה כנראה מפתח לעצמך... אני במקומך הולכת לעבוד, פשוט לעבוד!!! ואם תהיה כזה מוצלח אני משוכנעת שתקודם. שב עם עצמך ותחשוב, אולי כן כדאי לצאת לעבוד גם בשמירה, גם אם לא ישלמו לך ש"נ...אבל לפחות תרויח משהו, בכדי לקנות אוכל לילדיך. בהצלחה רבה.

את צודקת כרגיל

רק שאני כבר נפגעתי כמה וכמה פעמים מחברות שמירה כך שאני לא מוכן בשום פנים ואופן לעבוד בזה. אגב אני יותר מחפש בתחום של עשייה או של עבודת כפיים ובשמירה אין את זה. עכשיו את מבינה אותי?

אילנית03

New member
תשמע

אני לא שופטת אף אחד אבל כשאין ברירה וצריך עבודה אז עובדים אי אפשר להיות בררנים לפעמים בן הזוג שלי לפני כ 6 שנים כשעזבנו את הקיבוץ חיפש עבודה ולא מצא ואחרי שבוע של חיפושים הוא התחיל לעבוד בחברת שמירה בתוך סייר כדי שתהיה משכורת בסוף החודש כשכבר היתה עבודה אז הוא התחיל לחפש עבודה אחרת ונהיה בררן אני חושבת שמי שרוצה לעבוד מתחיל לעבוד קודם בעבודה זמינה שנמצאת ליד ולא צריך עבורה קישורים רבים ובמקביל או שמתחיל ללמוד (אפילו דרך משרד העבודה) או שמחפש עבודה טובה יותר שוב שיהיה בהצלחה

למעלה