ירושלמי יקר בא שנייה- קצת צורם
ואני מצטטת אך ורק את דבריך,..."אני לעולם לא ילך לעבוד בחברת שמירה..." שמע, ובאמת ממעמקי הלב שלי אכתוב את הדברים, שבאים ממקום של לפקוח לך אולי את העיניים, ולא ממקום של לעשות רע. תשמע אני קוראת את כל השרשור, ובלי לפגוע בך חלילה, אבל האמת כפי שכתבת היא ש... בגרות אין לך, גם לא רשיון נהיגה וצבא לא עשית...אבל עבודה אתה מבקש וזה נהדר ויפה. אתה יודע, מי שאין לו מה לאכול, ומי שמבקש עזרה בפורום ולא פעם צועק הצילו...יאה לו שילך לעבוד בכל עבודה, ולא כפי שכתבת...אז או שמצבך אינו גרוע כפי שאתה מידי פעם מספר לנו כאן או ש...סתם מפונק אתה. לי אישית קשה עם הדברים. מי שמגדל ילדים וצריך לתת להם אוכל ילך לעבוד בכל עבודה ולא ימתין שידאגו לו...ואולי אני טועה...אותי לפחות כך חינכו...לעשות למען עצמי ורק לאחר מכן לבקש עזרה. תשמע באמת...ענין של חשיבה ועשייה למען עצמך וילדך!!! אם תחכה לאיזו עבודה אולי מנהל חברה לא תגיע לזה, לא מהמקום בו אתה כעת נמצא. היום גם להיות מחסנאי או פועל אחר, ושוב כל עבודה מכבדת את בעליה, בכל מקום מבקשים ללמוד ולהתקדם. נגמרו הימים של מכלום תרויח משכורת בשמיים. צר לי, איני מבקשת לפתוח כאן מריבות, ממש לא. אני רק תמהה בקול רם, לא תלך לעבוד בשמירה...זה מעניין...ואין שם גם קידום...תגיד לי על איזה קידום אתה מדבר, כשצבא לא עשית וגם אין לך 12 שנות לימוד או בגרות? בחייך אולי תנחת ותחיה את החיים כפי שהם ולא באיזה עולם הזוי כפי שאתה כנראה מפתח לעצמך... אני במקומך הולכת לעבוד, פשוט לעבוד!!! ואם תהיה כזה מוצלח אני משוכנעת שתקודם. שב עם עצמך ותחשוב, אולי כן כדאי לצאת לעבוד גם בשמירה, גם אם לא ישלמו לך ש"נ...אבל לפחות תרויח משהו, בכדי לקנות אוכל לילדיך. בהצלחה רבה.