בוקר אור וספ"ש שלום אנשים!:)

Ne§t£A Gi®L

New member
בוקר אור וספ"ש שלום אנשים!:)../images/Emo108.gif

תתפסו ת'שמש...שמעתי שעוד מעט גם זה לא יהיה אפשרי [TOO MUCH קרינה, יו קנואו:)]. שבת שלום!

Angiepants

New member
מישהי במצב רוח טוב.....

סטופ איט! לחלק מאיתנו היו סיוטים בלילה על ג'וקים טורפים, ואנו (אוקיי, אני די בטוחה שזאת רק אני) מעדיפים לטבוע באומללות האומללה שלנו..... אני שונאת שונאת שונאת ג'וקים! אני שונאת את הקיץ!

Ne§t£A Gi®L

New member
רוצה לשמוע את החלום שלי?..../images/Emo8.gif../images/Emo108.gif

אני חלמתי שבנייני התאומים בניו-יורק קמו לתחיה, ויש מלחמת עולם שלישית-שמשום מה אני לוחמת מרכזית בה. עד כאן טוב ויפה [בערך...]-רק שכל המלחמה בכלל על המיטה שלי, אני הלוחמת הכי גדולה [כולם גמדים...
] ואני מחביאה את החרב שלי בכלל מתחת לכרית. לילה לפני זה חלמתי שאני בורחת עם אביב גפן בתוך שדרות חשוכות-והוא מנסה לרצוח אותי 3 פעמים [בסוף רצחתי אותו מתוך הגנה עצמית]. לילה לפני זה חיכיתי 20 דקות ברמזור שיתחלף מאדום לירוק, כשבכביש בכלל לא הייתה תנועה, בשביל להגיע לתחנה המרכזית החדשה-ולהחתרות באיזו תחרות או משהו שקשור לסינדרלה...
לפני זה לא ממש חלמתי, אבל אבא שלי אמר שאני צעקתי בכל מיני שפות מוזרות מתוך שינה. *עד כאן, לילה טוב!
* למה חלמת על...ג'וקים?.. וקיץ זה טוב!

love_asp

New member
ואם בחלומות עסקינן...

שלושה דברים מעניינים שקרו לי בזמן האחרון: חלום שחלמתי: אני הולך עם חברה שלי לאיזה מסעדה/בר/מה שזה לא יהיה, ואנחנו מזמינים משהו לאכול. אני רואה על שולחן אחר במקום את החברה הקודמת שלי עם חברה שלה. והיא כל הזמן מסתכלת עליי. מסתכלת ולא אומרת כלום. כאילו אני זר לה. וזה היה לי נורא עצוב והרגשתי נורא לא נעים כל החלום... עדיף ג'וקים... משהו שקרה בקשר לחלומות שחלמתי: בשבת אחה"צ הלכתי לישון בסלון. בהתחלה חלמתי סתם, ובאיזשהו שלב אחותי הצטרפה לכל החלומות. מסתבר שבהתחלה אני הייתי היחיד שישן בסלון ובאיזהשהו שלב אחותי גם באה לישון שם... קול... חלום שאבא שלי חלם: טסנו לארה"ב, כל המשפחה. כשהגענו לשדה תעופה עוד לפני ה"בקורת-דרכונים", אבא שלי שם לב שכולם נעלמו ונשארנו רק אני והוא, וגם הוא שם לב שאין עליו כלום - לא דרכון, לא כרטיס-אשראי ואפילו לא דולר אחד. אז הוא אומר לי "תעזור לי למצוא את הדברים שלי". ואני בשלי, לא אכפת לי מכלום - "עזוב, נעשה את זה אח"כ", "זה בעיה שלך, לא שלי, הדרכון שלי אצלי", "אל תדאג לכולם, הם כבר יבואו", "מה אכפת לי" וכל מיני כאלה. לאבא שלי יש סיוטים מזה שאני לא עושה את מה שהוא מבקש ורק דוחה את הכל... חחחחח דרך אגב - כדאי לכם להכיר פורום ממש ממש מעניין...

Ne§t£A Gi®L

New member
...../images/Emo108.gif

חלום מוזר, החלום השלישי. ואגב, אני חושבת שזה עלול לעניין כמה מכם:) אני ישנה עם זה ליד המיטה שלי [בקלסר הסגול...].

למעלה