בוקר אור ושבוע טוב וחודש חדש-תמוז...

הדסהש1

New member
בוקר אור ושבוע טוב וחודש חדש-תמוז...

היום העדר מהבית ליום שלם אנו נוסעים עם המועדון לבית שמש
למוזיאון המשטרה..זה דבר חדש ...ולאחר שנסיים שם ניסע למרכז גמילה לסמים ונשמע הרצאה על הנושא...מה בהמשך אנני יודעת...
המשך יום טוב ורגוע...

בוקר טוב

עכשיו הבית שלי שוב נקי, העוזרת היתה וניקתה,גם הבהרנו את האי הבנה
שהיתה והכל בסדר,
הדסה, תהני.

מינהר

New member
סיפור על מהנדס שהביט בציפורים ומצא איך

להוזיל טיסות- לאחר מלחמת יום כיפור והתיקרות הנפט ע-י ארצות ערב. הוא שם לב שהציפורים מעלות סנפיר בקצה הכנף כשהן דואות. ומאז הוסיפו למטוסים את הסנפיר הזה בקצה הכנפיים, והוזילו את הטיסות.
https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3715470,00.html

הדסהש1

New member
חזרתי מלאת רשמים מהסזיור-בית ספר לשוטרים זה ממש עיר

הרצה לנו אחד הקצינים בליווי סרטונים על המשטרה מזמן הטורקים .הבריטים
והקמת המשטרה מקום המדינה...
לאחר מכן נסענו למרכז גמילה לתעירים שניקרא ריטורנו..שם מנסים לשקם צעירים עד גיל 19-20.לאחר ההסברים בגיע נער בן 19 כמעט שבא מרקע של בית דתי מהמפונים ששרון פינה..הפ לא מצאו את מקומם מספר שנים הילד נפלט ממסגרת החינוך..היה סרבן .חוצפן.ילד ללא מוסכמות.הטריד את בסממנים של הדת.ברח מהבית הלך ךעבוד בחוות כיזים בשומרון כדי לחסוך כסף..נגרר לסמים קלים ואחר כך לקשים..נסע להודו עם חבר הצמסטל עד אובדן חושים .הוריו נאלצו ךבוא לקחת אותו ארצה..אושפז בגהה.משם גם ברח.והתחנה האחרונה זה ריטורנו.היום הוא בשלבי סיום של הגמילה.הוריו גם השתתפו בסדנאות שיקום משפחתי.הנער ממש חי ..יפה גבוה =עלם חמודות.חזר לדת ושאיפתו ללמוד בישיבה טרם יגייסו אותו יתגייס ברצון....

yaely2

New member
מנהל
סוף היום בפתח

ערב טוב,
אתמול כתבתי אבל היה לי נאחס, הייתי עייפה מאוד ובכוול זאת השתדלתי אלא בשטעות מחקתי את העבודה שלי ולא היה לי כוח לחזור.

אתמול ארחתי 12 איש, אנו נפגשים פעם בחודש וכול אחד מביא קטע כתוב. יכול להיות מפרי עטו ויכול סיפור, שיר, מחזה ואנ נהנים. הקטעים שאנשים מביאים הם קטעים בדרך כלל שהאנשים אוהבים אותם וזה ברוב הפעמים ממש מעניין. הקבוצה לא סגורה ותמיד יש חדשים, דבר שמגוון מאוד.

הערב היה ממש נחמד, זה היה אצלי בבית, די חששתי אבל הכול הסתדר.

חסרים לי בעין כמה דמויות אהובות וחשובות, אנא עששו הכול כדי נראה אתכם.

חיוכון:
אשתי שלחה אותי לסופר: "מאמי, תביא חלב, ואם יש יוגורט, תביא שש".
כשחזרתי, שאלה אותי בתדהמה: "למה הבאת 6 חלב???"
עניתי: "היה יוגורט".

יעלי

למעלה