בוקר אור ושבוע טוב לכולם

לינדה7

New member
חנהפ זה נראה מעולה ..

אשמח עם תעלי ושתפי אותנו בקישור למתכון.
לינדה.
 

חנהפ

Active member
בטח, הנה המתכון

עוגת גבינה עם שטרויזל

תבנית 26
רכיבים:
בסיס:

250 גר' פרורי בסקויטים
100 גר' חמאה
גבינה:
1 ק"ג גבינה 5% מסוננת
1/2 1 כוסות סוכר
קליפה מגוררת מחצי לימון
2 סוכר וניל
2 כפות קורנפלור
2 כפות קמח
5 ביצים
שטרויזל:
120 גר' חמאה
1/2 כוס סוכר דמררה
מעט קליפה מגוררת מלימון
1/2 1 כוסות קמח
אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה ומערבבים עם פירורי הביסקויטים
משטחים בתבנית
מקררים
בינתיים מערבבים את בלילה הגבינה ויוצקים על הבסקויטים
מכניסים לתנור בחום 175 מעלות למשל 10 דקות
מעבדים את חומרי השטרויזל, ומפזרים על העוגה אחרי 10 דקות שהיא בתנור
מורידים את חום התנור ל-165 מעלות וממשיכים לאפות עוד שעה .




הנה אותה הגברת ממש בשינוי אדרת.

טעימה האדרת החדשה...


מה שיניתי?

את העוגה בחרתי לאפות בתבנית מלבנית, היות ורציתי לחתוך לריבועים
את השטרויזל בחרתי לאפות בנפרד
והוספתי ציפוי שמנת חמוצה לעוגה.

ציפוי שמנת אני מכינה מ- 2 שמנת חמוצה של פעם בתוספת 2 שקיות סוכר וניל

 

לינדה7

New member
שיתפתי ...

חנהפ ניכמסתי לבלוג ושיתפתי את הקישור לקבוצה שלי בפסבוק ..
מקווה שזה בסדר לגביך.
לינדה.
 
למעלה