בוקר אור ושבוע טוב ../images/Emo13.gif
קודם כל שבוע נפלא לכולם... ולענייננו:
ביום חמישי הייתי שוב בבניין עודפים בהרצליה. אחח אחחח איזה כיף לקנות שם. ( הבנתי אגב מפרסומות ברדיו שיש בניין כזה גם בראשון..) הייתי מאוד קצרה בזמן וקניתי בשתי חנויות בלבד. החנות הראשונה בה ביזבזתי היתה " מתאים לי" יש להם מבצע מדהים של 2+2 כלומר, ארבעה פריטים במחיר של שניים ועוד 30 אחוז הנחה. כלומר, גם על השני פריטים שמשלמים עליהם יש הנחה. מלבד זאת יש להם שם מדף של הכל ב49 ש"ח. קינתי מכנס מה-49, חצאית ארוכה ורכה, סריג ושני זוגות מכנסיים בנזק של 450 ש"ח , מי היה מאמין? לצאת עם חמישה פריטים של מתאים לי ב-450 ש"ח?? רק כדאי למדוד הכל.. כי קניתי מכנסיים מידה 1 ( ראיתי גם הרבה חמש ושש גם- למעוניינות!!) גם הזוג של ה-49 וגם זוג נוסף שמדדתי ואז החלטתי לקחת בעוד צבע אז ישר לקחתי מידה 1 בלי למדוד ו..הוא קטן
אז מזה קצת התבאסתי.. משם המשכתי לחנות " דופלו" שהבנתי מהפרסומים שלהם שיש להם עד מידה חמישים... קניתי מעיל עור ( או דמוי עור..) מדליק לאללה, שעלה בעונה שעברה 300 ש"ח ב-79 ש"ח ומן סריג- סוודר מקסים בשחור ( קלאסי. ברור לי שהוא הולך להיות חלק חשוב מהמלתחה שלי החורף) ב-49 ש"ח.. לסיכום: מעיל עור, סוודר( אבל מדליק!) , חצאית, שלושה זוגות מכנסיים, וסריג בפחות מ-600 ש"ח. עכשיו נשאר לי מעיל ארוך ( ראיתי בפרסומת של עונות או מתאים לי מג´ינס כהה, מדליק.. אבל בטח יקר נורא) וסריגי גולף שאני נורא אוהבת.. ואני מסודרת לחורף, עם עוד כמה דברים שיש לי מהעונה שעברה והקניות שעשיתי לפני שבוע במן חנות בזאר כזו ( שני זוגות מכנסיים ( עם גומי) , גופיה עם סריג מעל ושלושה סריגים ב250 ש"ח). איפה אני מוצאת מעיל וסריגי גולף? זוכרת שאמרתן שיש סריגים כאלה בעונות.. מישהי יודעת מחירים? יום נפלא ושבוע מצויין לכולם! שרון