בוקר אור ושבוע נפלא לכולם
....

בוקר אור ושבוע נפלא לכולם ../images/Emo24.gif ....

בוקר טוב ושבוע טוב ומבורך לכל גולשי פורום דנה אינטרנשיונל
... כמה כיף לראות את הפורום שלנו שוקק חיים ותוסס, ואת הדיוה שלנו נמצאת בשיאה כובשת את ישראל מכל עבר וללא סופק חוזרת למקום הטבעי לה, הפסגה
.....
מצעדים מצעדים, קודם כל תודה ענקית לאורן המקסים על עדכוני המצעדים ופינות המצעדים שהוא עושה ,אורן אתה עושה עבודה נאמנה וכל הכבוד .... כפי שאתם שמים לב ברוב המעדים דנה נמצאת בחמשת הגדולים, כבשה את הפסגה כבר ברדיו ת"א , יפעת , והשמעות, ביתר היא נמצאת במגמת עלייה , הרדיו קול רגע היא נמצאת בעשרת הגדולים עם 2 שירים, ובגלגלצ נכנסה ל 14 .... מהיום ניתם להצביע לרשת גימל, ובחמישי הקרוב אני מצפה לעלייה הגבוהה בגלגצ ואז סינגלים חדשים של דנה בדרך אליכם
אז תודה רבה לכולכם על המאמצים , ונשמיך לעבוד ולהראות לדנה שאנו שם בשבילה כי תודו כמה זה מחמם את הלב לראות שהשהיר מצליח במצעדים
דנה אינטרנשיונל חתמה על עצומה היוצאת נגד עסקת הטיעון שנסגרה במקרה של נשיא המדינה כפי שפורסם הבוקר ב y net http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3419275,00.html
ובכן דנה הייתה בספרד ורשמה לעצמה הופעה מוצלחת , תמונות כבר ראיתם , ומייד משם המשיכה לרוקו וסיקיאה בת"א בשישי בלילה , הייתה הופעה משגעת מלאה באנדרנלין אנרגיות טובות ומצחיקות, דנה הייתה במיטבה והייתה הופעה מוצלחת, דנה שרה שירים ישנים כמו מכת חום וצינקוומילה הקלאסי אל מול חדשים כמו הכל זה לטובה והשלאגר ההסטרי לאב בוי .....
הקליפ החדש של דנה לשיר החדש "לאב בוי" ייצא השבוע ללא ספק, בהמשך אפרסם לגבי היום המדוייק .... ובכן חברים שיהיה לכולנו שבוע מקסים ומוצלח עמוס בריגושים וחוויות והצלחה לכולם
.... עדכונים נוספים בקרוב ... נשיקות

כנמס כנס כנס

הייתי בהופעה ביום שישי והיה מעלף ! : ] כל כך התלהבתי , תקשיבו , .. למי יש את דנה בסיבה למסיבה עם השיר סעידה סולטנה ? ועוד משהו .. מתי הקליפ של דנה יוצא ? ומישהו יכול לתת לי תמונות של דנה מהאירוויזיון עם הנוצות ? תודה, !

מצעד ההשמעות של מדיה פורסט ../images/Emo13.gif

דנה אינטרנשיונל "לאב בוי" מצליח לשמור על המקום הראשון במצעד ההשמעות השבועי בישראל עפ"י 16 תחנות רדיו וההפרש האדיר בינו לבין שאר השירים במצעד גדל וגדל ועומד על כפול השמעות משאר שירי המצעד. הישג נדיר עם 188 השמעות בשבוע אחד ! עוד כבוד להרכב "התקווה 6" חזק במקום ה – 2 עם סינגל הבכורה "אם אפגוש את אלוהים", ודניאל סלומון "הייתכן" ממשיך לשהות בצמרת כבר שבועות ארוכים.
מזל טוב לדנה אינטרנשיונל

מוכןן לענות?

הייתי בהופעה ביום שישי והיה מעלף ! : ] כל כך התלהבתי , תקשיבו , .. למי יש את דנה בסיבה למסיבה עם השיר סעידה סולטנה ? ועוד משהו .. מתי הקליפ של דנה יוצא ? ומישהו יכול לתת לי תמונות של דנה מהאירוויזיון עם הנוצות ? תודה, !

nerod 72

New member
במצעד החודשי לאב בוי מקום 2....

1 שרית חדד - זה ששומר עליי שרית חדד זה ששומר עליי שרית חדד זה ששומר עליי 604 2 דנה אינטרנשיונל - LOVE BOY דנה אינטרנשיונל LOVE BOY דנה אינטרנשיונל LOVE BOY 513 3 דניאל סלומון - הייתכן דניאל סלומון הייתכן דניאל סלומון הייתכן 490 4 אפרת גוש - לראות את האור אפרת גוש לראות את האור אפרת גוש לראות את האור 403 5 RIHANNA FT JAYZ - UMBRELLA RIHANNA FT JAYZ UMBRELLA RIHANNA FT JAYZ UMBRELLA 395 6 JUST JACK - STARZ IN THEIR EYES JUST JACK STARZ IN THEIR EYES JUST JACK STARZ IN THEIR EYES 393 7 אמיר פיי גוטמן - יום אחרון אמיר פיי גוטמן יום אחרון אמיר פיי גוטמן יום אחרון 382 8 שירה גבריאלוב - הבוקר יאיר שירה גבריאלוב הבוקר יאיר שירה גבריאלוב הבוקר יאיר 377 9 MAROON 5 - MAKES ME WONDER MAROON 5 MAKES ME WONDER MAROON 5 MAKES ME WONDER 318 10 יוני בלוך - נוף אחר יוני בלוך נוף אחר יוני בלוך נוף אחר 280 11 שלומי שבן - מוכן לאהבה שלומי שבן מוכן לאהבה שלומי שבן מוכן לאהבה 276 12 התקווה 6 - אם אפגוש את אלוהים התקווה 6 אם אפגוש את אלוהים התקווה 6 אם אפגוש את אלוהים 260 13 SALLY OLDFIELD - MIRRORS SALLY OLDFIELD MIRRORS SALLY OLDFIELD MIRRORS 257 14 הראל מויאל - לא מכירים אותך הראל מויאל לא מכירים אותך הראל מויאל לא מכירים אותך 243 15 שלמה ארצי ומוקי - החיים שלמה ארצי ומוקי החיים שלמה ארצי ומוקי החיים 240 16 BEYONCE AND SHAKIRA - BEAUTIFUL LIAR BEYONCE AND SHAKIRA BEAUTIFUL LIAR BEYONCE AND SHAKIRA BEAUTIFUL LIAR 233 17 אריק ברמן - בינונימי אריק ברמן בינונימי אריק ברמן בינונימי 230 18 מירי מסיקה - עכשיו אתה חוזר בחזרה מירי מסיקה עכשיו אתה חוזר בחזרה מירי מסיקה עכשיו אתה חוזר בחזרה 228 19 רן דנקר ועילי בוטנר - שווים רן דנקר ועילי בוטנר שווים רן דנקר ועילי בוטנר שווים 224 20 רוי אדרי - כבד לי רוי אדרי כבד לי רוי אדרי כבד לי 222 21 MIKA - LOVE TODAY MIKA LOVE TODAY MIKA LOVE TODAY 217 22 מלכת הפלקט - מיליון פעם מלכת הפלקט מיליון פעם מלכת הפלקט מיליון פעם 213 23 JOJO - ANYTHING JOJO ANYTHING JOJO ANYTHING 210 24 TIMBALAND FT. NELLY FURTADO & JUSTIN TIMBERLAKE - GIVE IT TO ME TIMBALAND FT. NELLY FURTADO & JUSTIN TIMBERLAKE GIVE IT TO ME TIMBALAND FT. NELLY FURTADO & JUSTIN TIMBERLAKE GIVE IT TO ME 209 25 דודי לוי - מים דודי לוי מים דודי לוי מים 208 26 GYM CLASS HEREOS - CUPIDS CHOKEHOLD GYM CLASS HEREOS CUPIDS CHOKEHOLD GYM CLASS HEREOS CUPIDS CHOKEHOLD 207 27 מעיין - מסיבה מעיין מסיבה מעיין מסיבה 197 זכויות היוצרים ביצירות שמורות למחברים ולאקו"ם כל הזכויות שמורות למדיה פורסט © 2005-2007

RINAT1983

New member
שבוע טוב

לכולם ובהצלחה לכל אלו שנגשים לבחינות סוף שנה.....

YoniBI

New member
לגבי מדיה פורסט

זה נכון שדנה מקום שני, אך תכניס לשקלול את זה ש-24 לא מפסיק לטחון את הקליפ של שרית.. את תלחץ על המספר של כמות ההמשעות תראה את פילוח ההשמעות, ותשים לב שערוץ 24 אחראי לאיזה 200 השמעות של השיר, כך שאם תחסיר את הכמות של הקליפים, דנה אכן מקום ראשון

nerod 72

New member
ברור...

אבל גם בקרוב ערוץ 24 יטחן את דנה ולאב בוי.....אז המצב טוב בהחלט

אני יודע רק שגלגל"צ משעימים המון

בהשווה להשמעות שהיו ל"הכול זה לטובה" , "לאב בוי" מנצח (למרות שאהבתי גם את הראשון). כול פעם שיש את ה"לאב בוי" קוראים לי לשמוע.וחברה שלי אמרה לי שהרסתי לה סופ"ש רומנטי עם חבר כי כול הדרך שהם נסוע לארוחה וחזרה היא שמעה ברדיו "לאב בוי" וחשבה עלי (וזה לא אופציה נחמדה לחשוב על מישהו אחר לא קשור בזמן ארוחה רומנטית עם חבר
). קיצר דנה חוזרת לפיסגה ורואים את זה בלי כול ההשוואות בין המצעדים!

למעלה