בוקר אור ושבת שלום לכולם

Elizab3th

New member
בוקר אור ושבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo20.gif

סופשבוע הגיע, מזג האויר מתקרר לאט לאט. שיהיו רק בשורות טובות
סוף שבוע קסום
אליזבת.

ארזS

New member
בשעה 06:56 פתחתי שרשור בוקר טוב+תמונות

ושבת שלום. משום מה המנהלת העבירה את השרשור לשרשור אחר. אינני מבין מדוע עשתה זאת אך כמנהל לשעבר בתפוז אני יודע שלאחר מעשה [כשתבין את הטעות] היא לא תוכל להשיב את המצב לקדמותו. לכן אנא הביטו כאן.

התמונות שורשרו לשרשור תמונות

כפי שידווע לכל גולשי הפורום - אין לפתתוח שני שרשורים באותו עניין בדף הפעיל. לשמחתי ולשמחתכם, בניגוד לממשק הקודם - כאן אני לא "מציקה" לכם בהצבה מחדש של הודעות משום שהממשק המאוד ידידותי מאפשר לי לשרשר עבורכם. מארז ספציפית אני מבקשת לנהל את הקמפיין האישי שלו נגדי בערוצים מקובלים. זהו פורום רעננה ולא "בעד ונגד המנהלת". הודעות נוספות בסגנון זה תימחקנה ואני מקווה בכל ליבי שבזה יסוכם הנושא והפיאסקו יגמר ולא אאלץ לחסום אף גולש.

ארזS

New member
ועוד

אינני מנהל כל קמפיין אישי נגדך כאן בפורום. את יודעת טוב מאוד שאת הקמפיין אני מנהל בהנהלת תפוז אז אנא דברי אמת .

p a l o m a

New member
חבר'ה ראבאק! מה קורה אתכם? לא נעים

להכנס לפורום. די. לא נתקלתי בתופעה הזו באף פורום אחר. לא יפה. שבת שלום

ארזS

New member
מה קורה איתי ?

מה צריך לקרות לבן אדם חביב ונחמד שפותח על הבוקר שרשור בוקר טוב, מוסיף ברכת שבת שלום ומוסיף כמה תמונות של פרחים לשבת ואילו מישהי מזלזלת בו בצורה מחפירה ? אולי התגובה שלך צריכה להיות למישהי אחרת ולא לי ? ראי נא איך אני משתדל בכל כוחי לא לפגוע בכבודה של המישהי הזאת ולא מזכיר את שמה פן תאיים עלי באיומים שונים ומשונים ואילו היא מסיטה את האש לכיווני ? מי מעכיר את האווירה ? אני או היא ? לשיפוטכם !

p a l o m a

New member
כתבתי, א ו ת כ ם, ארז.. א ו ת כ ם...../images/Emo8.gif

עזוב אותך...תמשיך לצלם ולהנות מהחיים, ובוא לצלם גם בשטחים פחות סטריליים... חהחהחה... שיראו את החיים האמיתיים , ולא רק את הגינון והנוף... הא? מה אתה אומר? רעננה שאתם מראים זה "חיים בסרט" (זה רק כדרך אגב....)

ניטרוי

New member
אגב רעיון לצילום שאני כל הזמן רוצה ולא מעיזה

אני רואה אנשים סיעודיים שיושבים על כסא גלגלים ליד ספסל שם יושב/ת העובד/ת הסיעודי/ת, בד"כ עובד זר . העובד יושב עם הגב למטופלו, והאיש/ה הסיעודי/ת מוצב עם הפנים לכיוון השני כחפץ שאין לו הופכין ולבי נכמר. כל כך נפוץ וטיפוסי ואומר המון. למה לא צילמתי עד כה? כי אני חוששת שזה מנוגד לחוק הפרטיות. מה דעתכם?

p a l o m a

New member
לא חייבים לצלם את הפנים ב ד י ו ק....

אפשר לצלם את הרעיון הכללי. וגם רחמנות על העובד הזר. עובדים זרים אפשר לצלם בעבודתם גם בגבעת ח"ן, ובעוד מקומות פחות פופולריים

ארזS

New member
באופן אישי אני נגד צילומים שכאלה.

לא בודק את החוק אלא פשוט נמנע.

ניטרוי

New member
למה?

מהסיבה שהעליתי? מתוך כבוד לאנשים? אם כן - אתה צודק. לכן העליתי את השאלה.

אפשר לצלם בעדינות

תמונה שאינה חושפת את פני המצולמים. אם זה לצורך מחאה חברתית - זה נראה לי בסדר. למה לא, בעצם? תמונה אחת שווה אלף מילים.

ארזS

New member
הבנתי פלומה../images/Emo24.gif

אני משתדל להנות מהחיים ורק מעוניין שיאפשרו לי להנות.

אכן, רעננה פנים רבות לה

סיפרה לנו פעם קשישה רעננית איך היו ימים קשים ברעננה ה"כפרית", כי בעונת הנחשים למשל, לא הרשו לילדים לצאת מהבית.....ואני רואה את מה שרואה ניטרוי לגבי הקשישים ומטפליהם. הרבה פעמים מול העירייה, ליד סריגמיש.

תגיד מצ'עמם לך, שאתה מחפש לריב כל הזמן?

אני קוראת מדי פעם ועונה עוד פחות, אבל בזמן האחרון נהייה לא נעים לקרוא. רד מהעץ, כולה פורום.

למעלה