בוקר אור ושבת שלום לכולם

בוקר אור ושבת שלום לכולם

אני קצת במתח הבוקר מבקשת שתחזיקו לי אצבעות וחזק כן גם המרחפים ..... אולי היום אמצא בית.
טפו טפו טפו טפו טפו מלח מים מלח מים שום ושמן זית...

maof

New member
בוקר טוב ישראל../images/Emo42.gif

אני מחזיק לך בידים ברגלים.....
רק אל תישכחי לידע אותי מתי אפשר להישתחרר את יודעת בגלל הנמק וזרימת הדם אחרי 12 שעות
מעוף

../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif גדול אתה מעוף

הצלחת להצחיק אותי הבוקר. בטח שאדאג לזרימת הדם שלך...קצת עיסוי הכל יעבור

yaeli4

New member
יונתי תמתי, חמדתי, שולחת לך נשיקות

ומחזיקה גם אצבעות ובכלל, יש לי תחושה שהיום זה היום שלך. היום הכול יסתדר על הצד הטוב ביותר. נשיקות רבות מספור,

תודה יעלי ואביטל../images/Emo24.gif

שמתם לבכם מה קרה לחייכנים שלנו? הוסיפו להם עלה ירוק בראש וברגע הפכו אותם לפרות מחייכים
אפילו המזיע קיבל עלה בראש....

avitalp

New member
../images/Emo13.gif לרובם היו גם קודם....

ככה הם נראים יותר "תפוזיים"...

rolan

New member
אוי הצלחתם

להצחיק אותי על הבוקר... ראיתם? השכמתי....
אז יונצ' תגידי ממתי להחזיק אותן, את האצבעות, אתן הוראה גם לאוהי... ובאמת באמת - בהצלחה
יקריתי שיהיה לך באמת טוב ותמצאי לך נחלה קטנה חביבה לשקט... יעלוש גם את כאן ראיתי... איך היה אתמול בארוחת הערב? ספרי לנו יאללה אצה לקפה בגינה עם אוהי

בדיוק בשעה 12.00

כולם להיכנס לכוננות אני כל כך מתרגשת ו-
ד"ש לאוהי ותהנו לכם מהשקט בגינה כי בדיוק בשבוע הבא אנחנו באים בהמונינו ויהיה רעש צחוקים וריקודי בטן.

*יערית

New member
בוקר מ../images/Emo20.gifק../images/Emo20.gifס../images/Emo20.gifי../images/Emo20.gifם../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

אחרי "מטלות"בוקר שבת ניתן להחזיק אצבעות מכף יד ועד כף רגל ...בהצלחה יונתינו
הרגת אותי מצחוק...מלח מים מלח מים....חשבתי שיש כאן דבורים.. עם השום והשמן זית יותר הזדהיתי
נידמה לי שזו הולכת להיות שבת מנוחה,בכל שבת אנחנו מעמיסים את עצמינו על הרכב ונוסעים לים,טיולים,מפגשים,חברים..... השבת אנחנו בבית ואולי נציץ לאחי ומשפחתו בשביל להתאוורר מעט. שתהייה לכם שבת רגועה ,יונה...ממשיכים להחזיק פה למענך

1נתי 1

New member
נו יונה - כבר אחרי אחת

משעה 12 - האצבעות שלי כבר כואבות !!!!!!!!!!!!!!!! חמודה שיהיה לך בהצלחה

yaeli4

New member
תנו לה צ'אנס. בטח היא עוברת דרך

ההורים שלה ותחזור אחר כך. בכל אופן, באמת, שיהיה במזל ובהצלחה. הלוואי שזו הדירה הבאה שלה. אתמול היא תיארה לי אותה וזה נשמע מצוין. הלוואייייי.

זהו אפשר לשחרר אצבעות

תודה לכולם אז ככה ראיתי כמה דירות מגעילות במיוחד,אני לא מבינה איך אנשים לא מתביישים לבקש סכומים ענקיים על חורבה? באחד הבתים ילד שיחק באש ואם לא ערנותי אולי היה מדליק את הבית ...שלא נדע מצרות... בית אחר היה כל כך הפוך שלא יכולתי ללכת מבלי לדרוך על בגדים וחפצים,צלחת אחת שהיתה על הרצפה לכלכה לי את העקבים בחומוס....ראבק איזה גועל. ורק בית אחד בהחלט מצא חן בעיני למרות החיסרון בחדר. נראה לי שזה יהיה הבית ואני אתמקם לי בסלון למען נוחיות הילדים. הכניסה קצת מסוכנת לבני אדם אבל מה אפשר עוד לבקש ? השביל בנוי מאבנים עקומות וההליכה ממש מסוכנת. אז כשאתם באים לחנוכת הבית ראו
שוב תודה לכולכם ,דיווח מורחב יבוא עם חתימת החוזה כשיהיה....

yaeli4

New member
ייייישששששששששש!!!

יונה, כתבתי כנראה באותו רגע שאת כתבת. ואני עוד אמרתי לנתי שיתנו לך צ'אנס. שאולי תעברי דרך ההורים, וזה ייקח זמן. שמחה בשבילך. אוהבת נורא, ושיהיה רק בהצלחה וברגל ימין,

rolan

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif ../images/Emo45.gif

טפו טפו שיהיה בהצלחה... רק עכשיו ראיתי תתעלמי משאלתי במסר ההוא... מקווה שיצא מזה משהו מוצלח!!!

*יערית

New member
יונתינו../images/Emo24.gif..וואו....

איך כמעט פיספסתי את ההודעה, כמעט והיה לי נמק,למעשה הייתי מרוחקת מהמחשב רוב היום
מאושרת שסוף סוף מצאת משהו..גם פחות חדר זה עדיף על לא כלום....חשוב לזכור שהבית לא עושה אותנו מאושרים..אלא האנשים שבתוכו, אני יודעת בוודאות שהבית יקרון מאושר
ההתחלות תמיד קשות...אך עם חיזוקים,שימונים, ותיפעול נכון..הגלגלים יתחילו לנוע קדימה את תמריאי בכיוון שתמיד רציתי להמריא.... את והילדים שלצידך זה הרבה לתחילת הדרך
כל הדרך

למעלה