בוקר אור ושוב אני

נופר30

New member
בוקר אור ושוב אני

מחפשת המלצה על רופא מומחה אף אוזן גרון להתייעצות , רופא שעובד עם מכבי בני נולד עם כתם על השפה שגורם לנפיחות ( שכחתי את השם של זה ) ואם זה לא עובר או קטן עד גיל שנה צריך לדעת רופא הילדים לנתח רופא הילדים ביקש שנתייעץ עם רופא אף אוזן גרון בנושא תודה על העזרה

כתם על השפה, חוסר עליה במשקל , בדיק

1. קשה להתייחס לכתם בשפה מבלי לראות. ייתכן ומדובר בהמנגיומה, אם כן לוקח לפעמים הרבה יותר משנה עד שרואים נסיגה, בשלב ראשון יש גדילה הדרגתית , שלב הגדילה נמשך כשנה.2.בדיקת שמיעה מגיעה לבנך בכל אופן . מדובר בדיקה BAER או OAE. בדיקות אלה מתבצעות במכוני שמיעה מיוחדים, רופא המטפל אמור להפנות אותך לכתובת הנכונה.3. אם בנך נולד במשקל על אחוזון 10 וירד ל 3 זה לא נורא, אך יש לוודא שהוא מקבל את המגיע לו מבחינת מזון. אינני יודעת עם הוא יונק או לא. אם כן יש מקום לשקול תוספות. בכל מקרה ניתן לעבור לחלב עשיר בקלוריות מהסוגים המיוחדים בשימוש אצל ילדים קטנים ( אנפמיל לפגים , סימילק ניושור, או מטרנה סנסיטיב). בחלבים אלה 20% יותר קלוריות מאשר בחלבים הרגילים, על אותו נפח נוזל.4. בשלב זה איני רואה צורך ברופא אאג. דר' מילה ברק

נופר30

New member
תודה על התשובה

אכן מדובר בהמנגיומה ותיאורך הוא בדיוק התיאור המתאים בני נאלץ להפסיק לינוק בגיל חודש וחצי לאחר שעלו על זה שחלב האם שלי לא נותן לבילורובין לרדת מתחת ל 21 ללא פוטו ( כנראה שפיתחתי נוגדנים אני B- והוא O ) הוא אוכל הרבה יחסית והוא אוכל מרבית היום אוכל מוצק ( ורק 2-3 בקבוקים של 240 CC ליום ) ובגן מספרים גם שהוא אוכל מנות כפולות משאר הילדים ( אבל הוא גם ילד פעלתן אז אולי זאת הסיבה שהעליה היא מתונה יותר לעומת מה שהוא אוכל ) וכמו שאמרתי יש עליה במשקל זה לא שהוא לא עולה אבל לא עולה כפי שצריך מבחינת גובהה וגיל אולי נדבר עם רופא הילדים שלו ונראה אם אכן יש צורך לעבור לחלב עשיר יותר

למעלה