בוקר אור חדשה כאן

noahle

New member
בוקר אור חדשה כאן

אשמח להיות פעילה בפורום, חופשת לידה ילד ראשון מקסים.. יום נעים נועה - יממלח

בוקר או שמחה ואהבה וברוכה הבאה

שלום רב נעה , בוקר או שמחה ואהבה וברוכה הבאה, מזל טוב!!! מתי ילדת? איך היתה הלידה? בן /בת? איך הלילות? איך אתם מבלים? ספרי קצת חוויות להשתמע עינת גבע, מכון אדלר.

noahle

New member
היי עינת

ילדתי את עומריקו בשעה טובה ב- 17/10 בבי"ח הדסה הר הצופים. אקדים את סיפורי ואספר כי עומר הוא תוצאה של הפרייה חוצגופית שטופלנו גם בהר הצופים בירושלים. כל החוויה הצליחה לבגר אותנו ובטיפול IVF ראשון נקלטתי להיריון. הייתי מאושרת ובעלי היה בעננים...ומכאן הסיפור ממשיך להיות רק טוב!! אנחנו גרים בים המלח ואפשר לומר כי סגנון חיינו שונה משל המון אנשים שאני מכירה, אנו מקדישים את רוב זמננו לבית למשפחה ולגידול עומר. ההיריון עבר פלאים!!! לא היו בחילות לא היו דברים מוזרים חוץ מבטן שהלכה וגדלה לה מדיי חודש בחודשו אפשר לומר שזכיתי בהיריון מדהים ומיוחד במינו ואני מאחלת כזה היריון תקין לכלל בית ישראל - בחיי!! הלידה - הייתה יותר מדהימה מההיריון בשבוע 39+3 בבדיקה שיגרתית במרפאת נשים בבוקר יום שישי ככל שהזמן עובר לא הרגשתי את תנועות העובר הרופא שלי החליט מיד לבית החולים , אולטרסאונד קטן מראה ריבוי מי שפיר דופק ותנועות = הכל תקין!! מרוגשים עם תיק הלידה שנמצא מבעוד מועד באוטו ייחלנו לרגע הזה או בכל אופן אני ייחלתי כי כבר היה כבד לסחוב... הגענו לבית חולים, מחוברת שעות למוניטור...בדיקה וגינלית פשוטה ואני עם פתיחה של 3. הזמן עובר ומחברים אותי לאפידורל ואני מלאה בחוטים פיטוצין ו....מחכים מחכים...יש זמן..העובר עובר בתעלה בקצב שלו...פה ציר שם ציר לחץ קטן כאן ואחד שם... בשעה טובה אחרי מלא זמן... השעה:4:55 בבוקר שבת נולד הפלא המדהים הזה היצירה שאלוהים השלים עד סופו... גוף תפור בשלמות... שפתיים עיניים אוזניים ראש ידיים רגליים בטן ישבן קטן בולבול - אורגינל עומר נולד!!!! אין כמוני מאושרת!!! הייתה לי מיילדת - מדהימה שהעבירה לי את החוויה בצורה הכי טובה שיש. מאז עברו קצת יותר מחודשיים ואנחנו כולנו מאושרים. ההבנה בינינו - מדהימה, באמת. אנחנו מדברים המון מקשיבים ולאט לאט מגיבים...מחייך עם פה חסר שיניים.... תינוק רגוע ושליו עם דרישות שמקובלות על כולנו. הדבר הכי טוב שקרה לי בזכות הקבלה של כל התהליך. ולסיום תמונה שלנו... באהבה לכולם נועה -יממלח

קבלה ללא תנאי

בוקר טוב נוי, הצלחת לרגש אותי בפתחו של בוקר. אני שומעת שצברת רצף חוויות משמעותיות ומרגשות. והכי חשוב עומריקו התקבל ומתקבל עם הרבה אור, אהבה, שמחה, חום, הקשבה... וקבלה. קבלה ללא תנאי היא מפתח מאסטר לגידול ילד עם תחושת שייכות איתנה וליחסים טובים במשפחה. מברכת אותך ומזמינה אותך להמשיך לספר מחוויות היום, לשאול שאלות... וכל העולה על דעתך. להשתמע, עינת גבע, מכון אדלר.

noahle

New member
אין ספק

היינו שותפים מלאים לקיומו של עומר . מהרביית ביציות מהשרשתן ומקבלתן..בכל רגע היינו שם לקבל אותו. מה שנכון נכון. תודה והמשך יום נעים לכולכן נועה - יממלח

למעלה