בוקר אור חצי חודש כבר עבר והחורף מתבושש...

הדסהש1

New member
בוקר אור חצי חודש כבר עבר והחורף מתבושש...

נראה אולי יגיע כבר שלא תהייה שנת בצורת..מקווה שבית החולים הדסה תיתאושש
למרות הכל הרי הוא נותן מזור לרוב גדול בירושליים והסביבה
וגם מהמרכז...
אולי זה מה שצריך כדי לאזן את התקציב-שומר ראש

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב, אני מסיימת היום קורס נהיגה מונעת

3 ימים הייתי תלמידה נאמנה והיום צריכה לעבור בחינה...
הייתי המומה מהתלמידים שאיתי בכיתה... כמה עברייני תנועה יש
עם צבירה מקסימלית של נקודות...יש כאלה שתך כדי הקורס
מחכה להם כבר ביית דו"חות נוספים...שגם עליהם יצטרכו לעבור קורס נוסף...

ואלה רק שנתפסו...אתם יודעים כמה עברייני תנועה יש בכביש שעדיין לא נתפסו....
פחד אלוהים לצאת לכביש....

ואחרי כל זאת...קצין משטרה שפתר עבריינים מדו"חות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4487244,00.html

עמיקם10

New member
שימו לב בעיקר לאלה שעוברים מסלולים...

כאילו ירויחו חמש דקות..בחיים. זה סתם נסיעה בכביש רחב..שבו עוקפים מימין משמאל איפא שאפשר..כאילו אין בכלל חוקי תנועה.
ועוד משהו- בכניסה לראשון-בצפיפות ב-שש וחצי בערב נוצרים שיירה ופקק.. נהגים מנוסים חוזרים מהעבודה- ונוסעים כאילו במסלול החפשי מימין לכיוון כביש 431
ורק לקראת הכניסה לראשון ימינה שוברים חותכים את אלה שמחכים כמוני בתור.זהו נוהג בכל המקומות המועדים היכן שיש מסלול אחד..ימינה או שמאלה לפני רמזור או פניה.
ואני מקווה שהבהרתי למה הכוונה.
------------------------------
אתמול הייתי ברמת גן- כביביסיטר-[ לילדים של התיירים הצעירים שנסעו לברצלונה]-חרשתי את רחובות ביאליק והרצל-בגלל העצים שיוצרים שדרה הצפיפות נראית רמת גן צפופה יותר מראשון. לראשונה- הייתי בכיכר רמב"ם והבנתי את חשיבותה וכיצד בנוי מרכז רמת גן. עם הרחוב המקשר את רחובות ביאליק והרצל..את בית העירייה ובית האזרח..
ושלט נגד זריקת מסטיק..שאף פעם לא שמעתי עליו. גן הקופים..שבמעלה רחוב ארלוזורוב..משמש לכל כלבי השכונה- ואפשר לקרוא לו גן החרא של הכלבים.
יש שם עדיין בתים צמודי קרקע ישנים..בתים שבראשון כבר כמעט כולם נמכרו לקבלנים. וראש העיר לשעבר צבי בר- שהיה אצלי במטווח בסדיר- כקצין-
חשוד.כמו גם ראש עיריית בת ים. ורק רון חולדאי הטייס והקיבוצניק לשעבר..נקי כפיים- בינתיים. [אולי זה לא נכון אבל זה חרוז.]
ובשלשה מקומות עושים בחירות כי זויפו או רימו או גנבו קולות- אז לאן נגיע.?

מאוד אהבתי את נהגי השוליים.....

כשאני רואה אחד כזה מתקרב, אני פשוט פותח את הדלת, וקרה לא אחת שהנהג התחיל לצעוק עלי שאני מפריע לו לנסוע, עד ששם לב שזו משטרה ומהר מאוד עצר כדי שנתרחק ממנו. אם הייתי בסיור, הוא היה חוטף דוח.
פעם אחת נסעתי במיניבוס ואיתי עוד שוטרים רבים ורכב כזה נוסע על השוליים. פתחתי את הדלת והוא צעק עלי לסגור אותה מיד. כמובן שלא סגרתי, אנחנו אחד מול השני והתנועה עומדת, נהגים ונוסעים מביטים במחזה, ואז העבריין צעצוע עושה דאוואווינים ליד החברה שלו ומוציא אלה מתחת למושב, ואז חטף הלם כשראה פתאום 12 אקדחים מופנים כלפיו.

הוא כמובן "נחטף" לתוך המיניבוס, רשמתי את המיקום ומספר הרכב ונכנסנו לתחנת הדלק בגבעת אולגה.
הזעקנו את הניידת האיזורית שקיבלה אותו מידנו כולל דוח פעולה שלי שנכתב על החלק האחורי של תפריט במסעדה ודן בעבירות של נהיגה על השוליים ואיום במעשה אלימות נגד שוטרים, ואת דוח המעצר מלאתי אחרי שלקחתי טופס מהשוטר, והם נסעו עם העצור לתחנה להמשך טיפול (התברר שהוא עושה צרות ידוע).

כבר קרה לי שנסעתי בכביש תל-אביב - חיפה במהירות המכסימלית, ונהגת צפרה לי שאני מפריע לה לנסוע.
מכיוון שלא מיהרתי, עצרתי אותה הצד הדרך ועשיתי לה סידרת חינוך קצרה.....
(כשמישהו עוקף אותי, הוא נוסע לפחות במהירות של 20 קמ"ש יותר מהר ממני).

עמיקם10

New member
לא התכוונתי לנהגי שוליים אלא לאלה שנדחפים

לשיירה לפני רמזור-או ביציאות מכביש 4.לראשון..נוסעים כאילו ישר ולא מתכוונים לצאת ואז נדחפים לאמצע השיירה שמחכה לצאת מהכביש או לפנות ברמזור.
קיינה נימוס..איך שהיה אומר אריק איינשטיין.

עמיקם10

New member
'הטיפוסים' שבחדשות הם שני רבנים

ומה שצומח כאן בגינות אלה צמחים נדירים עם כיסים גדולים. את משפטו של הרב פינטו ימשכו וימשכו ובסוף לא יצא כלום...

יוליקה

Member
מנהל
אני תמיד תוהה בענין שילוט רחובות

מילא צייר השלטים לא הבין...אבל זה שהזמין לא בודק לפני שתולה??

הפועל כנראה עולה חדש

ולכן שם הרחוב נראה סביר לגמרי באנגלית "אלכס-אנד-רוני", מה לא בסדר ?

עמיקם10

New member
מרחוב ביאליק ברמת גן יוצא רחוב בן יוסף..

בן יוסף למי שלא יודע הוא שלמה בן יוסף- עולה הגרדום הראשון הראשון שהיה בן 17 כשירה על אוטובוס ליד ראש פינה ב-1938.לא בטוח שהוא בכלל ירה ובכלל הוא לא פגע באף אחד. אבל כמו שהסביר לנו האחראי לאתר שוני בבנימינה- שם מוזיאון האצ"ל..ופארק ז'בוטינסקי-הבריטים הוציאו להורג את חברי אצ"ל כמו זבובים. אז לפחות שיכתבו בשלט הרחוב על שמו "שלמה בן- יוסף".

איפה ביפו רחוב הבעש"ט ?

יום אחד אני בניידת הסיור ופונה אלי אזרח:
- סליחה איפה פה רחוב בעל השם טוב ?-
- זה הרחוב- עניתי לו, מצביע על השלט
- לא- הוא מגיב -זה רחוב הבעש"ט-........

עמיקם10

New member
רחוב הבעש"ט ביפו מוביל מסעדת חינאווי

שתופס מקום מרכזי בארוחות המשפחתיות שלנו. ויש להזמין מקום אליה כמו להרבה מסעדות באיזור.

יוליקה

Member
מנהל
עמיקם, מרגש אותי שאתה מסתובב בדיוק

באיזור ילדותי, נעורי וכעת לאחרונה בבית אמי.

גדלתי ברחוב הרצל 60... כל נעורי עבור עלי בככר הרמב"ם הלא הוא ככר אורדע...
בבגרותי נשאתי וגרתי בקריניצי.... ואמי ע"ה גרה עד לפני שלושה חודשים בביאליק
קרוב לכופר הישוב.... ואתה מתאר לי בדיוק את הרחובות בהם נסעתי כשהגעתי אליה....
ארלוזורוב בירידה להרצל... ככר אורדע וביאליק...

עמיקם10

New member
זכרתי את השם כופר היישוב..כנראה הכיכר

בצומת ביאליק-ארלוזורוב.ובקשר לארלוזורוב-שניים משני הרחובות שהיכרתי פרט לאבא הלל סילבר-שמוביל לאיצטדיון רמת גן-שחזיתי בו במשחקים בגיל 15..בטרם עברתי לקיבוץ. וכשאת הסתובבת בכיכר אורדע- רמב"ם- וקצת קודם
עבדתי עם העבריין מנהל הבנק יהושע בן ציון בבנק שלו. ואם נשוב לרחוב ארלוזורוב שמוביל לבית של בני-
בכיכר עלית פינת ז'בוטינסקי- היה בית החרושת שנתן 'ריח של שוקולד בקצה רמת גן'-
לפי שירו של יונתן גפן.

עמיקם10

New member
רמת גן [למנהלת.].

אתמול חזרנו ממשחק כדורסל ביד אליהו..לכיכר עלית..אגב כבר אין ריח של שוקולד, והבן שלי הראה לי איך הוא מחזיר את הילדות מבית הספר הביתה. מבית הספר בין הרצל לביאליק- נוסעים בז'בוטינסקי.
הנסיעה היא לכיוון תל אביב נכנסים ימינה ליד התחנת דלק-עושים פרסה ברחוב ושבים לז'בוטינסקי הפעם לכיוון בני ברק-נכנסים בחשמונאים ועולים לארלוזורוב-בדרך עוברים ע"י הביטוח הלאומי[הארצי..אומרים שלום לפרופ' מור יוסף]-ומגיעים לארלוזורוב[זה שנרצח] ועולים הביתה..אפשר לעלות ברגל לבית שעל יד גן הקופים בעשר דקות אבל אם הילדות עייפות נוסעים באוטובוס.
ושם גדלה הילדה אביבה..ליד כיכר רמב"ם-שנקראת גם כיכר אורדע..וכעת נבנה שם מגדל של 25 קומות.
אז האחרון שיכבה את האור.
והעיקר שניצחנו במשחק[ר"ל] את הגרמנים.

עמיקם10

New member
בארה"ב מעל לצמתים יש שלטי רחובות..כדי

שמי שלא מהמקום יידע איזה רחוב לפניו. אתמול נסעתי ברמת גן-הבאתי ילדות מבית ספר--חיפשתי את רחוב הרצל לפנות אליו מרחוב ארלוזורוב..בצומת הרצל-ארלוזורוב בקושי רואים איפה מה. ובפעם השניה כבר ידעתי..
לדעתי בעוד דור או שניים כבר אי אפשר יהיה לנסוע בכלל מרוב מכוניות.
נ.ב.
ובראשון כבר יש מכונה שמצלמת ושולחת דו"ח באופן אוטומטי...ממש טרור ברחובות.

עמיקם10

New member
משער ש'הדסה' משרת את מתנחלי הדרום..

אז שהממשלה שכל כך דואגת להישארותם שם..תכסה את ההוצאות לבניית מגדל אישפוז מפואר שגרם לגירעון המפואר.
140 מליון שקל יש להם בניירות ערך-ואלה שימשו לכיסוי ערבות להלואוות מהבנקים. מנסיםלהטיל את המחדלים על המנהל הקודם-העצמוני-והמנהל הנוכחי מנהל הכללית לשעבר-הוא בסדר..גמור. בן 75 ועדיין לא בפנסיה.

הדסהש1

New member
זהו זה הבת והנכדה בבית...היום בכח קצר

מקווה שתתאושש אני לא יכולה להיות אצלה.חטפתי שפעת
למרות החיסון....

למעלה