בוקר אור, יום הולדת לאמא שלי

בוקר אור, יום הולדת לאמא שלי../images/Emo65.gif

אני יוצאת עוד מעט לקנות לה מתנה וללכת להפתיע אותה אצל הוריי בבית. מקווה שכולנו עברנו לילה שקט ורגוע. מקווה שעידית ישנה יותר מארבע שעות רצוף... מקווה שיום חמישי הזה לא יהיה גשום מדי ומחר, נטיעות ט"ו בשבט בגן של טל. אני אקח אותו כדי שייהנה עם כל הילדים, למרות כיסא הגלגלים. ועוד דבר חשוב, עמית שלי התקבלה ללהקת מחול של צעירי גבעתיים, בג'ז, והיא מאושרת עד הגג ואני בשבילה. יום מוצלח לכולם, יעל

../images/Emo13.gifבוקר טוב יעל

מה, את מגבעתיים אם ככה הייתי שכנה שלך עד החתונה, נחלת יצחק, מכירה??? מזל טוב לאמא, איך שלא יהיה, תמיד שמגיע יום ההולדת של אמא שלי אין לי אף פעם מה לקנות לה, כי אם היא מבקשת משהו, לא בא לי לקנות אותו, אני אוהבת לקנות דברים שאני אוהבת.... איזה חמודה שאת לא חוסכת מטל את נטיעות טו בשבט, פורים ב"ה יש הורים שרק מהסרבול הכרוך בלקחת את כסא הגלגלים ולהוריד אותו מהאוטו, היו מתייאשים. יו איזה מקסימה עמית, גם אני הייתי בגבעתיים בג'ז בתור ילדה קטנה, אבל בלהקת מחול???, עד פה.. מחזיקה לה אצבעות וגם לטל שיפתחו ב"ה אחרי תקופת הגבס במחול משותף. שיהיה יום מקסים לכולנו יום נעים אורית

בטח שמכירה את נחלת יצחק, אורית

אנחנו משכונת בורוכוב בגבעתיים וזה ממש קרוב. תודה על כל המילים החמות שלך אבל אני חושבת שכל אמא הייתה עושה את זה בשביל הילד שלה. זה חשוב שהוא לא ייצא מהשגרה שלו ולא ירגיש שונה מאף אחד. אה, ושכחתי. היום 18 יום להסרת הגבס. (זה נשמע כמו ספירת העומר, אבל מה 'כפת לי...)

../images/Emo65.gif מזל טוב לאמא של יעל ../images/Emo39.gif

תמסרי לה איחולים מכולנו
גם אצלנו בגן חגיגה. אבל לא יודעת אם נטיעות.

מזל טוב מזל טוב

ושלוש שעות רצוף, זה גם משהו. אושרי ישן טוב ולא מתעסק עם האוזן שהוא ישן, כך שבינתיים אני אחכה עם רופא. תודות ויום מצויין

אתמול יום טוב ../images/Emo13.gif היום בשורה רעה../images/Emo10.gif

אתמול היו לי שתי סדנאות. אני מדריכת עיסוי תינוקות וכל כך נהנית כשיש סדנא. חבל רק שאין לי יותר... אז אתמול כל כך נהניתי
והיום אמא שלי מבשרת שדודה שלה נפטרה. היא גרה בארה"ב והיתה כבר ממש זקנה (92). לפני כ-14 שנים למדתי שם והיא טיפלה בי כמו סבתא ומאז כל הזמן כתבתי לה ושלחתי לה תמונות של הילדים. לה אין נכדים והיא התייחסה אלי כמו אל נכדה שלה. אישה מקסימה. ותמיד רציתי לנסוע עם הילדים ולהראות לה אותם. וזה כבר לא יקרה. מאוד עצוב לי

אש"ת, משתתפת בצערך

באמת עצוב שקורים דברים כאלה. לפעמים מצליחים לקשור קשר דווקא עם בן משפחה לא קרוב מדי, וזה משהו שהולכים איתו לאורך כל החיים. לפחות יישארו לך זכרונות נפלאים ממנה. ותודה לכולם על איחולי היומולדת לאמא. חזרתי ממנה עכשיו והיא מאושרת. היה ממש משב רוח מרענן באמצע העבודה וענייני החיים השוטפים. יעל

למעלה