בוקר אור יעלי תתחדשי במזגן החדש ובפלאפון..

הדסהש1

New member
בוקר אור יעלי תתחדשי במזגן החדש ובפלאפון..

תמר זה לא חדש שתורים הם ארוכים...אני נשלחתי ל סיטי ואלטראסאונד לקרוסול נראה מתי אקבל תור..בן זוגה של ביתי קיבל תור למרפאת כאב לינואר 2018.בנתיים מנדנד להם כל שבוע אם התפנה תור???
היום אסע לראות את נכדי החדש..בדרך נקפוץ למשביר יש לי תווי קניה מראש השנה וחייבים לנצל זאת...שיהיה יום טוב לכולם..

בוקר טוב

יעל'י תתחדשי על המזגן ועל הסלולרי החדשים,
הדסה, תהני מהנכד החדש,
תמר, אני גרה בדירה שכורה, שהמזגן בה מאד ישן, להחליף אותו זה גם עולה כסף וגם הרבה עבודה, כי זה מזגן מפוצל ,צריכים לפרק צנרת ולהרכיב משהו אחר,
איש המזגנים שלי, אומר שלא כדאי שוב לעשות מפוצל, צריכים להרכיב מזגנים קטנים בכל חדר, בעלות הדירה שלי לא מוכנות להשקיע כל כך הרבה כסף בדירה הזאת ואני לא מוכנה להשתתף בהוצאה הזאת, אז זה נשאר ככה וזה מה יש,
זה לא הדפקט היחידי בדירה הזאת, אבל אין באפשרותי לחפש דירה אחרת וגם אין באיזור שלנו דירות פנויות שיתאימו לצרכינו, אז מתפשרים וזהו,
אני כבר חזרתי מקניות, יש לי פחד מהגשם, כי אני לא יכולה ללכת
עם עגלת קניות בגשם,
יש אצלנו בבניין תעלומה, יש נזילה מהמרזב שיורד מהגג כבר שבועיים, אף אחד
לא עלה לגג לראות מה זה, בדקנו את כל שעוני המים ואף אחד לא רץ כמו
משוגע, שזה מראה על נזילה בדוד שמש, חשבנו על צינור ממזגן, שחיברו לנו
אותו למרזב, אז המזגן בכלל לא מחובר לחשמל ולא מופעל, אתמול ביקשתי
מהבחור המקסים שמנקה אצלנו, (שעושה לי המון טובות), הוא עלה על הגג
וראה מתחת ל-3 דודים או קולטים, שיש הצטברות של מים ולא ראה נזילה,
הוא גם לא הצליח לקבוע למי זה שייך, הוא הביע השערה שזה הצטברות של
אדים שהופכים למים בזמן שהדוד רותח, אבל מהשערות אי אפשר לפתור בעיות
ובינתיים הגינה שליד המרפסת שלי, מוצפת במים, כי לשם מתנקזים המים מהמרזב, צלצלתי לאיש הדודים
שלי, הוא אמר שיבוא הבוקר לבדוק, תמורת תשלום סמלי ולא הגיע, צלצלתי
והוא אמר שלא יצליח להגיע היום, הוא יבוא מחר,
לא תמיד כיף להיות בוועד הבית, אבל אני מקבלת עזרה משכנים נחמדים וזה
בסדר, גם הבעיה הזאת תיפתר מתישהו, צריך סבלנות.
שיהיה סוף שבוע רגוע

הדסהש1

New member
ציפי מקווה שהכל הסתדר..חזרנו מיום עמוס

נסענו למשביר הכל שם יקר מאוד.היה לנו תלושים מראש השנה..קניתי לרמי 2 מכנסי טרניג.לי לא היה..היה מבצע של כרית טובה לשינה..ו2 בקבוקי שמן ממין טוב.נשאר לי עוד 100 שקל שאשאיר לתלושים הבאים שנקבל בפסח..רציתי לקנות סדינים בודדים..במחיר שם היה 100 שקל.וביהוד בורדינון זה 60 שקל...
לאחר מיכן נסענו לעדי..היא דיי מצוברחת יש לה לחץ דם גבוה ויש סיכוי שתישאר בבית חולים עד שהמצב השתפר..הלחץ שם אדיר שוכבות 5 בחדר ויש כאלה שגם במסדרון...הילד ממש חמוד...

ציפי , לכל דבר בחיים יש פלוס ומינוסים .

לפני כמה חודשים גם לי היתה דליפה בצנרת , התקשרתי לגנן שלנו שתיקן בתמורה ל400 ש"ח . בחורף שעבר כשירד הרבה גשם הניכוז של גג הממ"ד ניסתם ע"י חול ועלים יבשים , נוצרה שלולית רצינית שגרמה לנו לחשוש מקריסת גג הממ"ד , מה שבעצם לא סביר כי הממ"ד תיקני ב100% . ובכל זאת בעלי בן ה80 באותם הימים , הפשיל שרוולים, טיפס על הגג וניקה הכל . עם סיום הסתיו עשיתי "הכן ביתך לחורף" ובדקתי את מצב הגג, [הצצתי מהחלון ] , נראה בסדר , נחכה לגשם הרציני הראשון , אז נהיה יותר חכמים .
סידרתי לעצמי תור לאחר הצהרים לרפואה אלטרנטיבית עבור הברך . אולי משם תבוא הישועה.
הרבה בריאות לכולנו, פיזרתי כמה "מזל טובים" ו "הצלחות", מי שרוצה/צריך יכול להתכבד , תמר .
&nbsp

yaely2

New member
מנהל
ערב יום חמישי, ערב טוב

המון ברכות לכולנו, בריאות, אושר, נחת ועוד.

את המזגן קניתי והוא יגיע ביום חמישי. המזגן עולה 2,300 ש"ח ב 36 תשלומים ללא ריבית.70 ש"ח לחודש. אני לא אוהבת תשלומים, אבל כאן במקרה הזה, זה ממש מפתה,

תודה לכול המברכים אותי לרכישת המזגן.
את הטלפון הסוללרי אני עדיין לא קניתי, אני צריכה את עזרתכם. אנא המליצו על הטלפון שלכם אם אתם מרוצים ממנו והזהירו אותי מטלפון שהיה לכם והוא לא היה מוצלח. מותר גם להמליץ על טלפונים של מכרים שלכם שסיפרו את חוויתם.

מדוע כתבתי יום חמישי? כי פתאום נזכרתי איך ביוום חמישי בערב התחילו בבית שלי בישולים והכנות לקראת השבת. זו הייתה תקופה יפה כי לנו הילדים היו תפקידים אבל לא הייתה לנו אחריות. לא קרה כלום כשהחלטנו לעזוב הכול ולרוץ לשחק עם חברה.

יעלי

למעלה