בוקר אור.. יש שמן לכאבי ראש??

בוקר אור.. יש שמן לכאבי ראש??../images/Emo101.gif

אני חדשה כאן פעם ראשונה... אביבה זו אני ש... הבת של ר... שאלה אליך מנהלת הפורום הגדולה והחברים. האם יש שמן שבאמת יכול לעזור כאשר מתפתח כאב ראש מסוג של מגרנה... אין לי כח לכאבים עזרו לי!

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifשלום יפיפיה,סנדרה

הגדולה. תערובת שמנים במריחה לכאבי ראש. 6 טיפות שמן אתרי קמומיל. 6 טיפות שמן אתרי לבנדר. 3 טיפות שמן אתרי מנתה. את השמנים האתריים לשים בבקבוק זכוכית כהה, בגודל של 30 סי.סי. לערבב את השמנים כשהם בתוך הבקבוק. להוסיף שמן קשקדים מתוקים ,לנער טוב את הבקבוק. למרוח את השמן ברקות. תערובת מומלצת מאוד.
אוהבת אותך מאוד יפונת,ושיהיה יום נפלא.

bflygirl

New member
ערב טוב לך וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הפתרון המהיר והקל הוא לכאבי ראש: ניתן למרוח טיפת לבנדר על הרקות ולעסות, ואפשר לערבב עם חמניות 1-2 טיפות לבנדר או לשים 6 טיפות במבער |כוכב|מתוך ספר של צמחי מרפא צעד אחר צעד
על כאב ראש כתוצאה ממתח ניתן להקל ע"י שתייה של תה קמומיל חזק.
תה רוזמרין מתאים במיוחד לכאבי ראש הקשורים בהפרעות קיבה.
קומפרסים על המצח או על העורף עשויים להועיל.
השתמשו בשמני לבנדר או פרחי תפוז מדוללים במים. אבל, לפני הכל חשוב לדעת ממה נובע הכאב ראש, לחץ? מיגרנה? סינוסים? מהתרופות הבייתיות ביותר ועד לשמנים הנחת שקית קרח או ירקות קפואים על המצח, תוך טבילת הרגליים במים חמים יכולה ל עצור מיגרנה, אם עושים זאת מייד. עם הופעת האות הראשון לכאב ראש, רצוי לשתות שלוש כוסות מים קרים ואז לשכב בחדר חשוך ושקט, כאשר רטייה קרה מונחת על המצח שלך, ללא כרית. לנשום נכון!!! פעולה פשוטה שמקלה המון המון.... אפשר גם מדיטציה... כדי לעצור כאב ראש שמקורו בלחץ מיד בתחילתו, בישיבה יש לנשום עמוק לחשוב מחשבות רגועות לאט לאט תוך הטיה של הראש לאחור עד אשר העיניים נחות על התקרה(יש להיזהר לא להטות את הראש רחוק מידי לאחור משום שהדבר לוחץ על חלק העורף של עמוד השידרה. כשנושפים את האויר יש להטות את הראש קדימה לאט עד שהסנטר נוגע בחזה. פעילות גופנית סדירה יכולה לשחרר הורמון שנקרא אנדרופין שהוא המשכך הטבעי של הגוף, כשעושים מסאג' טוב ההורמון הזה משתחרר, כשעושים מסאג' לא טוב ההורמון של האנדרנלין משתחרר ואז המסאג' מזיק(בדר"כ כשכואב מלחיצה או מכה מסויימת של המסאג'). תה של החרצית למיגרנה יכול להועיל. כאבי ראש שמקורם בלחץ יגיבו היטב לחליטה של וריאן בשילוב עם קעורית ופסיפלורה, שלוש פעמים ביום, מניסיון זה גם מועיל וגם טעים. |כוכב| מארון תרופות הסבתא: כאב ראש – אכן בעיה לא קטנה . בפעם הבאה שאתם סובלים מראש כואב נסו לערבב גרגירי כוסברה עם שום כתוש ואגוזי אילסר (בונדו ) הרתיחו , סננו ושתו . זה עובד באחריות. הרבה בריאות קרנושית

למעלה