בוקר אור כבר הספקתי הבוקר להכין

הדסהש1

New member
בוקר אור כבר הספקתי הבוקר להכין

מרק שיהיה לצהריים שאחזור מהמועדון..מינה הביקור הקודם היה של חברת מנפאור שהמטפלת הגיעה דרכם..אתמול זה היה מביטוח לאומי..לפי מה שראיתי בפייסבוק אתמול אנשים קיבלו מ 5 שקלים עד 100.אני בין הגבוהים.לא מבינה מה התוספת הזאת..רמי קיבל 5 שקלים...ציפי אני עדיין לא קיבלתי את ההודעה על שעות העבודה של המטפלת..אתמול סיכמתי את שעות עבודתה השבועית שהיתה 5.5.שעות
והיא צריכה לתת 9 שעות..נראה מה יהיה שרמי יחזור הביתה...שיהיה היום פעמיים כי טוב..הלואי............

בוקר טוב

מינה לשאלתך, למי שאין טלפון קווי, יתקינו לו חינם, אני מקווה שמי שהחליט
על הכאב ראש הזה, יתחרט, כי זה רע למטפלים, למטופלים וגם למי שאמור
לקבל את השיחה, שזו תהיה שיחת חינם, לא כתבו מי זה יהיה.
הדסה, אני מקווה שיאשרו לך, מגיע לך.
יעל'י, תעשי חיים.

מינהר

New member
ציפי, יש להניח שאת צודקת. גזרה שהציבור

לא יכול לעמוד- מתבטלת.

מינהר

New member
היום היתה אצלי פגישת שומרי משקל- אכלני יתר.

היה נחמד מאוד. הגברות הנחמדות מקרית אונו לא היו. אבל היו נשים מקסימות אחרות. היתה מנחה טובה, שדיברה גבוהה גבוהה על רוחניות וגישה חיובית לעולם. ניצת, הפסדת.

הדסהש1

New member
היום חזרתי מהמועדון ישר למיטה..

אני סובלת מעייפות מתמשכת.נמנמתי קצת.היתה הרצאה מעניינת על שיריו וספריו של נתן יונתן

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב מהבית

שלום כולם עם המון בריאות ואושר.

סיפרתי לכם ביותר מרמז שירדתי לים המלח לשלושה ימים. היה ממש נפלא, זו הייתה חבורה של פנויים פנויות והרגישו את זה באוויר. המבטים, החיזורים ממש הכניסו עניייןי.
מהבוקר עד הערב היו תוכניות. ריקודים, הרצאות, צחוקים (אני) בידור ממש. חזרתי הביתה לפני שעתיים.
חזרתי למחשב של הבית שלא עושה בעיות, המחשב הנייד עושה לי בעיות אני אצטרך להתייעץ עם שייקה.

מקווה לצבור עוד חוויות פה ולספר בפורום.

יעלי

למעלה