בוקר אור לאחר שראתי מה שכתבו אתמול רוצה להגיב

acamolit

New member
ס ל י ח ה ! ! ! !

מי בדיוק נכנס לכאן עם שם משתמש קבוע? המלינים למיניהם?????

כמובן שמורה לכם הזכות למחות על מה שמתנהל כאן - אבל....
אף אחד לא מכריח אתכן להכנס!

האמינו לי אתן עושות זאת מתוך עניין מחד, ומאידך, מתוך רצון להקניט.

תנו לכותבים כאן להביע את דעתם!

אל תשליכיני לקראת זקנה - בהחלט תופס גם כאן!

תחשבו על זה.
אשמח לקבל מסרים פרטיים ואל תכלו את זעמכן כאן ותעכירו את האוירה עבור אותם אלה שזה מקור ענינם הכמעט יחיד.

שבת מנוחה ורגועה.

הדסהש1

New member
אקמולית את כנראה חדשה כאן.ולפני כל הבלגן שיעלי החליטה

לפרוש מרצונה נכנסו וכתבו מה שכואב ושמח על הלב
עד שיש כמה אנשים שזה הפרח\יע להם .העליבו .פגעו .בי ובעוד
ותיקים.וכעט אני נכנסת שיש לי משהו ויסלחו לי כולם .שיש לנכד יום הולדת
רצוני לשתף.או יום נישואים לאחי.ולמי שזה מפריע שלא יענה תגובה.את הדברים
הכואבים ויש לי כאלה שאני לא משתפת משאירה לחברה שיש לי
שהיא נותנת לי ואני לה אוזן קשבת.חבל שזה כך.ואל תשלחו אותי לפורום של דיכאון ועצב יש לי את זה בחינם.וכאן מכירים אותי וסולחים לי על מה שכתבתי
ובשעת צרה תמכו בי עד שכמה נכנסו חדשים או ותיקים שהחליפו שם ואמרו את דברם שזה לא המקום...אני לא פגעתי מעולם באדם ולכן אמשיך להכנס
רק שיש לי משהו שמח.שבת שלום .

הדסהש1

New member
בוקר אור לאחר שראתי מה שכתבו אתמול רוצה להגיב

אנו שנים בפורום הזה ציפי ותיקה ביותר אני חושבת.ואנו מספרות אחת לשניה מה מציק לנו בגילינו המופלג.אין לנו חיי חברה כמו לשאר האנשים
שסיפרו על ההצגות.הטיולים וכ"ו.שהייתי בריאה ברגליים וטיילתי הרבה בארץ.סיפרתי על הכל אך עכשיו אין לי מה לספר חוץ מיום בשבוע שאני הולכת למועדון להרצאה וכוס קפה ועוגיה.מחכה שזה יפתח אחרי החגים.
ואם אנו רוצות לשתף מה עובר עלינו לטובה או לרעה כמו לאחרונה שעברתי עם בעלי תקופה קשה שיתפתי.כי לא היה לי למי לספר.ותהייה בריאה ציפי שעודדה אותי ולא השתלחה בי כמו האחרות ומי שעשה זאת יודע למי אני נתכוונת.ושסיפרתי על שמחות שיש במשפחה כבר אמרו לי "למי זה מעניין" אז תודה רבה זאת אני ולמי שזה לא נעים שלא יקרא או ש?????אתמול סיפרתי שיש לנכד שלי בכורי יום הולדת
התעלמו מזה וזה גם טוב..כי אני יודעת שקראו את ההודעה.או שלא.אני נכנסת לקרא כל יום ומד\גיבה מתי שאני רואה לנכון לומר את מה דעתי...היום אים לי משהו לספר אז להתראות עד שיהיה לי מה לומר.

acamolit

New member
הדסה

כל הכבוד!!!
זו בדיוק הדרך,
אם ברצונך לחלוק עם החברים כאן את ממש חופשייה לעשות זאת.
הלוואי ותמיד תזכי לתמיכה ולייעוץ מצד המשתתפים.
שתהיה לך ולבני ביתך שנה טובה, בריאה ומאושרת.

אדזה 900

New member
שלום הדסה

אני שמחה שאת כאן בכל מחיר,רציתי רק להעיר לך שאני לא מרגישה ,"אף אחת" וכן ברכתי אותך בהרבה נחת לרגל יום הולדת הנכד,אפילו שאלתי אותך אם הוא חייל כי זה גיל שבדרך כלל נמצאים בצבא,אבל יכול להיות בגלל אי הסדר בשרשורים את פספסת את ההתיחסויות כי נדמה לי שגם ציפי הגיבה ועוד.תנסי לעבור כי אתמול היו הרבה כניסות.לפעמים לא מגיבים לא מפני שלא רוצים אלא שוכחים כי עוסקים בכל מיני דברים ואחר כך חושבים שכבר מאוחר להגיב,תאמיני לי זה קורה הרבה במשפחות הכי טובות בארץ,אבל זה לא אומר שלא מתייחסים,אתמול התחלתי לכתוב איזשהו משפט ובסוף הגעתי בכלל לדבר אחר שלא התכוונתי ואת העיקר שכחתי.אז אני שוב מאחלת לך ולנכד ולכל הסובבים אותו הרבה נחת,שירות קל ולא משנה כל כך איפה הוא נמצא,שיהנה מהתפקיד שלו ,כי כל שרות בצבא שלנו תורם וגם נתרם.

צהריים טובים

הדו"ח היומי,ביום רביעי לא מגיע המטפל של אורי, אז אם אין לי תכנית מיוחדת, אני מרשה לעצמי לקום קצת יותר מאוחר וזה מה שעשיתי היום, אז עכשיו אני אוכלת מולכם את ארוחת הבוקר הקבועה הטעימה שלי,יש לי בקשה, מישהי פתחה שרשור, שבכלל לא נוגע לפורום שלנו, אז אנא,
אם מישהו רוצה להגיב, לא להגיב בשרשור שלה, אלא פה, בשרשור הזה,
וגם אין צורך להגיב, כי זה לא נראה לי שמתאים לפורום שלנו, שיהיה היום רק שרשור אחד ולא נתבלבל,
אקמולית, את כתבת אתמול שחבצלת העלימה את ההודעה שלך, ההודעה
שלך נמצאת בין השרשורים המבולבלים של אתמול ושלשום בערב,אף אחד חוץ ממנהל/ת
או הנהלת
לא יכול למחוק או להזיז הודעה של מישהו ולצערנו, כרגע אין מנהל/ת פעיל/ה לפורום, אני ממש מעריכה
את כל מה שאת כותבת ואת העידוד שלך,
הדסה, בירכתי אתמול ואני גם מברכת היום את תום.
לא יאומן, יש אפשרות לעריכה, עד להודעה חדשה
והשתמשתי בה.

יומולדת, חגיגה נחמדת

היום לפני 36 שנים, לפנות בוקר, נולדה הנכדה האהובה שלי איריס (קצפת)
באותו הרגע, ננעץ לי קוץ בלב ולא יוצא משם, היא הנשמה התאומה שלי, היא
יכולה לעשות בי כרצונה, היא הבן אדם היחידי שאפילו שאני אומרת לה לפעמים "לא", אני מיד מתחרטת ומשנה את זה ל"בסדר", יש לי ממנה המון נחת והיא גם הביאה לי ביחד עם בןזוגה, דניאל (תות) את הנינים המתוקים שלי,בזה בורכתי,
החלטתי לכתוב את זה בהודעה נפרדת, כי פחדתי שאולי ההודעה הקודמת תימחק
כמו שלפעמים קורה ואצטרך לכתוב שוב,
שיהיה יום נעים לכולנו

הדסהש1

New member
ציפי ברכות ליום ההולדת של איריס.

את סבתא נהדרת היא זיכתה אותך בנינים מקסימים..אני מאחלת לך ולמשפתך נחת ושמחה..

אדזה 900

New member
הדסה

הי הדסה,אנחנו לא כועסים על אף אחד,אנחנו נהנים מכל אחד ! ומאחלים לכל אחד את הטוב ביותר,רציתי רק לשתף אותך בכף שלי לראות שנכד שלך משרת בתל השומר מקום ששמור איתי בלב כל החיים כי גם אני שרתתי שם ואף בעלי אותו הכרתי שם.יש לנו רק זכרונות טובים
וגם חברים איתם אנו חולקים זכרונות בשפע.לא סתם אומרים שהצבא הוא משרד השידוכים הטוב ביותר,מהבסיס שלנו התחתנו 5 זוגות והמעניין שעדיין נשואים לאותם בני הזוג,לא ייאמן אבל זאת עובדה קיימת.בנוסף היו גם חיילים שהתחתנו עם בני/בנות זוג מחוץ למחנה והביאו אותם לחבורה כך שהיינו חבורה אחת גדולה ואנחנו בקשר אולי לא כל כך הדוק כמו בצבא אבל אנחנו מתעניינים האחד בשני בכל זמן.

אדזה 900

New member
שייקה,שיינקייט

באידיש פירושו שייקה היפהפה.תודה שהערת את עייני.בהתחלה רציתי לכתוב וי,וי,וי,אבל במחשבה שנייה החלטתי שזה לא יעלה ולא יוריד,יש מיני דגים בים וכך גם אנשים שונים על פני האדמה,לדעתי הפרטית בלבד,לא נולד עוד אדם בעולם שאי אפשר לרכך אותו במעט אלא אם כן הוא באמת באמת יוצא דופן, לתומי חשבתי שזה שם קונדסי כזה.ואני שואלת את עצמי למה , יש מסכנים שלא יכולים לשנות את הלא טוב ודבקים בעצמם,רק לאלוהים פתרונים.ושוב תודה,חסרים לנו כל הדברים היפים שהיית שולח לנו וגרמת לנו להנות.אין כמוך ואנו מחכים לך בסבלנות

למעלה