בוקר אור לחודש חדש ושבוע חדש

הדסהש1

New member
בוקר אור לחודש חדש ושבוע חדש

שבועות כבר מגיע ומאפי החלב והגבינה יחגגו
טוב מידי פעם לחרוג מאכילת בשר...שיהיו חודש ושבוע
נהדר לכולם....

בגלל תנובה שונה אופי החג לחלוטין

שבועות מעולם לא היה חג חלב כל שהוא, אלא חג האיכרים בו הוצגו הישגי האיכר והוא מביא מפרי גנו להציגו בגאווה בפני הציבור.
החג שהחל עוד בימי התנ"ך כחג חשוב מספיק כדי שיירשם כאחד משלושת הרגלים (לא לשכוח שבימים ההם החקלאות היתה התוצר העיקרי).

אני זוכר בילד את טכסי חג השבועות-
סלינו על כתפינו
ראשינו עטורים
מכל הארץ באנו
הבאנו ביכורים

אני זוכר את חג השבועות ביבנאל שהיה החג החשוב ביותר במושבה והיה נחגג ברוב עם עם המון אוכל ובשר (שלא ראינו תכופות ביום-יום) בבית העם של המושבה.

והנה הלכה תנובה וחברותיה והשתלטו על החג הזה, והיום כולם חושבים ששבועות הוא חג החלב, ולא היא.

י מ י ת 2

New member
סרטון מדהים. יוליקה תודה.

בטיול שלי לסרדיניה פגשתי איש בן תשעים! שטייל כמו אילה ואמר שהוא מרבה להצטרף לטיולים מאורגנים כדי שיהיה לו עם מי לאכול ארוחת ערב...
יום טוב.

סוף סוף מישהו זרק את הפצצה.....

אני לא בטוח שזה יזיז לכל המכורים לכך.

זו הסיבה שאין לי טלפון חכם אלא טלפון כסיל שכל תפקידו ליצור קשר ביני לבין אנשים אחרים שאני רוצה להתקשר אליהם.

זו הסיבה שאני סולד מפייסבוק, אני מעדיף 3-4 חברי אמת על פני 1000 חברים וירטואלים שחוץ מלאסוף לייקים, אני לא ממש מענין אותם.

אני מעדיף לראות את הנוף ולהיות קשוב למתרחש סביבי ולא להיות שקוע בצעצוע הממכר הזה (ראיתי מה קורה לאחרים) ואוי ואבוי אם הייתי ממשיך לעסוק בהוראת דרך, מהר מאוד הייתי פורש כשאני רואה איך רוב המטיילים אני בכלל לא מענין אותם כי הם שקועים בצעצוע הקטלני הזה. אחר כך הם מספרים שהיה טיול נהדר, וכששואלים איפה היו, הם לא יודעים, כי ממש לא ראו שום דבר חוץ מהמסך הזעיר שממקד את כל חייהם לסך של שטויות, והם מבזבזים על הבלים את שנותיהם היפות ביותר, ורק כשהם מתבגרים, הם מבינים מה הפסידו, רק שאז זה מאוחר מידי.....

הדסהש1

New member
היום כבר לא מדברים אלא מסמסים..דברתי

הבוקר אם אבי...אני מעדכנת אותו מידי כמה ימים על הנעשה בארץ...
הוא כבר זמן רב יתק מהטלויזיה ועיתון היומי..מעדיף כל עוד עיניו בסדר
לקרא ספרים...הןא סיפר לי שזוכר את חנה מרון עוד מהצבא הבריטי...
ותחילת דרכה בארץ הוא מבוגר ממנה רק 3.5 שנים..

בת אל751

New member
כבר סיפרתי שאני פרימיטיבית,אין לי פיסבוק, יש

לי פלפון הכי פרימיטיבי עי" כרטיס סים לא מחוברת לשום חברה רק לשם בטחון אם אתקע בלילה באיזה שהוא חור
ולא יודעת לסמס,,איזה פלא אני חיה,,שונאת שמדברים לי באוזן בפלאפון ומידי פעם נותנים צעקה,,

אמהות מובילות את עגלת התינוק ביד אחת וביד שניה מדברות בפאלפון,,פעם ראיתי אמא שתקעה את העגלה בעץ
נו זה פלא???

את לא היחידה

אין לי טלפון חכם אלא כסיל-פון כזה שמקבלים אותו בהנחה של אזרח ותיק.
אין לי פייסבוק.
אבל החיים שלי מאוד עשירים.
החתן הביא לי מכשיר חדיש סמסונג גלקסי , אבל אחרי כל ההסברים, אמרתי לו שממש, אבל ממש, לא מענין אותי לבזבז את זמני היקר בכל מיני פעילויות בטלפון החכם הזה.
הוא ענה לי ש-מה איכפת לי הרי יש לי כגימלאי זמן. עניתי לו שאני גימלאי עסוק שהולך כל לילה לישון מאוחר מאוד כל כך יש לי מה לעשות.
העברתי בחזרה את ה-סים לטלפון ה-"כסיל-פון" והכל בסדר.

אני לא מפחד משינוי (אני הרי הקמתי את המבצעים הממוחשבים במוקד המשטרה בתל אביב בשנות ה-80 כשאנשים היו מקבלים חררה רק מלשמוע על מחשבים) אבל אני שונא לבזבז את זמני לריק.
הגולשים מבינים אותי שאתה מגיע לגיל שבו אתה מבין כמה יקרה כל שעה בחיים. אז אני יכול להוציא שעה על הנכדים או הילדים או לכתוב ספר חדש, ולא לבזבז את זמני בהתעסקות חסרת ערך בטלפון "חכם" שהרוב המוחלט של הפונקציות שבו, לא מענינות אותי.

בת אל751

New member
אני ראיתיאיך אנשים מתקשרים ביניהם כל מיני

קשקושים חסרי טעם

או שרבים וצועקים ברחובות שוכחים בכלל שהם ברחוב
איך מצלמים כל שטות ומשויצים איתם, ממש עובר כל פרופורציות

גבר מתקשר לאשתו: עוד חמש דקות אני בבית אם עוד חמש דקות אתה בבית בשביל מה להודיע???

יה טמבל,,בחמש דקות היא יכולה להבריח את המאהב שלה חה חה חה

עבור אמהות לילדים שרוצות לדעת היכן הילדים זה טוב
גם למקרי חרום ,,הבעיה שמשתמשים איתו לא מושכל ומשויצים של מי הפלאפון יותר מתוחכם
הפלפון אולי חכם אבל האנשים לא,

למעלה