בוקר אור לט"ו בשבט..אני טעמתי 2 משמישים

הדסהש1

New member
בוקר אור לט"ו בשבט..אני טעמתי 2 משמישים

תאנים לא מצאנו בעיר שלנו...וזה חסך ממני קלוריות...

הדסהש1

New member
למרות שלא ישנתי בלילה ..החלטנו לסדר את הניירת

שלנו..כל המסמכים הרפואיים.ושל הבטוח הראל..ובדרך ניקיתי את המגירות שבשולחן המחשב.ומצאתי שם אוצר.הדרכון שלי שכבר שפג תוקפו מ 2006..לא שיש לי נסיעה באופק..אבל כבר התיאשתי מלמצא אותו...ובין הניירות מצאתי את תעודת השיחרור של עדי מהצבא ותעודת הערכה...היה במגירה שנים ולא ידענו מזה..אתן לה שתשמור למשמרת..

שבת שלום לכולן. הדסה חשבתי שלקחת לך היום שבת .

הבוקר התעוררתי 06.30 , עליתי לראות מה קורה בפורום , ומסתבר שהשער נעול , הדסה עוד ישנה, או חלילה חולה . לאות סולידריות חזרתי גם אני למטה .
מענין , אני , שזכרוני כבר לא כתמול שלשום , השארתי לעצמי פתק , סדור עבודה ,רשימה מה אני צריכה לעשות היום . בראש הרשימה לעבור על הניירות . בהמשך השבת עלי "לעשות רגלים" , קרי להוריד את העור היבש , שמאוד מפריע ומכאיב/צורב/צובת . לסדר צפורנים בידים , וגולת הכותרת צבע לשיער , שאת זה עושה עכשיו , כלומר עכשיו ההמתנה של חצי שעה . מקווה שהצבע יצא נכון . ד.א. לפני כמה חודשים היה מבצע של צבעי שיער בסופרפארם , 1+1 . קניתי 2 . כל אחד ב20 ש"ח , קבלתי עוד 2 .יצא שקניתי כל קופסא ב10 ש"ח, והיא מספיקה לפעמים . כך שכל צביעה עולה לי 5 ש"ח . הדסה , במגירה שליד המטה שלי מונחת , אחר כבוד , תעודת השחרור שלי מהצבא . אם אינני טועה זה מאוגוסט 61, בלי אחריות לשנה .
ובניסיון נואש להרחיב את נושאי השיחה , ליותר מאיי,קרכצן ואקמול , אתמול כשקראתי בעיתון על עדותה של ג"ב שרה נ , על כך שבעלה לא ידע שהיא מקבלת "יין" מ"אחיה" .יעני רואה על שולחן הארוחה בקבוק יין / שמפניה ורודה ,ולא שואל מה, למה , לכבוד מה ,ממי , תמהתי , על מה הם כן מדברים בזמן ארוחת הערב המשפחתית .
זהו לעת עתה אלך לשטוף את הצבע , תחזיקו לי אצבעות שיצא נכון .

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום וטו בשבט שמח

המון בריאות לנו ולאורחים שמצטרפים אלינו.

אני קמה בזמן האחרון בתשלומים: בשעה 4, אחר כך ב 5.5 ורק אחר כך בשבע. ולפעמים בשבתות וחגים עושה לעצמי עוד תשלום ב 8.

כול כך הפחידו אותי עם ה"סי פאפ" שאני פוחדת להירדם. מחכה שכבר יהיה מחר ואלך לקנות את החלק שחסר לי.

את הטלפון החדש כבר עדכנו לי אבל צרה חדשה אינני יודעת להפעיל אותו ואצטרך המון תרגולים כדי להשתלט עליו.

גם הלפטופ החדש לא בדיוק מסתדר לי ואצטרך מחר לדבר איתם. זה מה שנקרא "צרות של עשירים"

תמר, מאחר ועדיין לא התראינו אז אני אספר לך על השיער שלי, הוא לבן לבן, וכשאני שוכבת על השלג לא יודעים אם אני עם שיער ארוך ארוך עד אין סוף או שאני קרחת, לכן אני חופפת את הראש בכחול ואומרים לי שזה נחמד.

אין לכם מושג כמה נהניתי באילת, אבל חזרתי הביתה עייפה ורצוצה, את השבת אני מקדישה למנוחה שלמה.

יעלי

שי1951

Member
ט"ו בשבט שמח
ושבת נעימה לחברות/חברי הפורום

ט"ו בשבט שמח
ושבת
נעימה
לכל חברות/חברי הפורום

מצגת לחג (בקובץ המצורף).

שי1951

Member
קצת מידע על ט"ו בשבט

קצת מידע על ט"ו בשבט בשני הקבצים המצורפים

הדסהש1

New member
היום אני משופעת..כל הגוף כואב לי

לא חוסנתי..כי אני לא רציתי..בזמן שחוסנתי בעבר חליתי...נראה איך העבור את השפעת

ערב טוב

כששחר אמר חוגגים יומולדת, עניתי שאני לא רוצה לחגוג, כי אין לי מה לחגוג,
הוא ואיריס עבדו עלי קשה והצליחו לשכנע אותי שנחגוג אצל שחר בבית,
אז אתמול לפנות ערב שחר בא לקחת אותנו, כל הצאצאים הגיעו מכל קצות הארץ,
שחר הכין אוכל טעים ושתיה, אני הבאתי את עוגת הגבינה, שחר ואיריס ברכו אותי
במילים ישר מלב אל לב, היו עוד כמה ברכות, אפילו קיבלתי מתנה כלב מפרווה
בצבע טורקיז, שמחתי שהצליחו לשכנע אותי, כי אחרת היה נשאר טעם רע למי
שמאד רצו לחגוג, שמחתי שכולם היו, אבל זה לא היה קל לי ולאורי, לשבת
במשך כמה שעות על כסא ולחכות שיסיעו אותנו בחזרה הביתה, אז הבוקר
קמתי מוקדם וחזרתי למצב של עקרת בית, החלפתי מצעים, 3 מכונות כביסה
וייבוש, אידוי הירקות שנגמרו לי, טיגנתי שארית של חלה מתוקה שהיתה לי
בפריזר,בביצים שהחלבון והחלמון לא נפרדו טוב בהכנה לעוגה,(כן, למרות שיש לי מפריד ביצים, זה קורה לי),קצת נקיון בבית, כי מחר אני צריכה להיות בביקורת בתל השומר, אז דחיתי את העוזרת לשבוע הבא,
מאד שמחתי למצוא פורום פורה היוםואתמול, תרשו לי לא להגיב, כי אני מבולבלת
מכל ההודעות והסיפורים, בעיקר בעניני הניירת,
המייבש עובד על מכונה מס' 2, אני הולכת לנוח ובעוד שעה, אעביר
מהחבל את מכונה מס' 3, השד יודע מתי אקפל את כל זה, הערב בטח שלא,
כי אני עייפה, מחר לא יהיה לי זמן, אז שזה ישכב בקערה הגדולה וימתין
בסבלנות, זה לא תופס הרבה מקום רק תופס גובה ולא מבקש אוכל.
שבוע טוב

למעלה