בוקר אור ליום אחרון של שעון חורף

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום אחרון של שעון חורף

לפפנות בוקר נעבור לשעון קיץ נעביר שעה אחת קדימה.פחות שעה לישון.למרות שהחורף עדיין כאן.באירופה יש מדינות שהפסיקו עם הזזת השעון.ציפי אני מקווה שתחלימי מהר.וכדאי לך ללכת לפני שבת
שיראו את הפצעים ויחליפו לך את התחבושות..אני מבינה אותך על זה שאת לא לוקחת מונית לכל פעם בעיר.אני גם חושבת פעמיים לפני שאני מזמינה מונית ורמי כועס עלי.אני חטפתי שפעת קלה לא עצמתי עחין כל הלילה בגלל הרגשה לא טובה.לאחר שהמטפלת תלך אני אכנס למיטה ואנוח כל היום..מאחלת לנו המשך יום טוב

מינהר

New member
הדסה וציפי, רק בריאות. אתמול נסעתי

לכנס בכפר המכביה. רציתי לשמוע את גנץ. חזרתי מיד הביתה. היה דוחק, איזה אלף או אלפיים איש. שעמדו בתור להיכנס לאולם כמו כבשים. חזרתי הביתה מיד. יותר נוח לשמוע את כולם בטלויזיה. או עוד יותר טוב לראות את הפרודיה עליהם בארץ נהדרת.

בוקר טוב

אורי במרכז יום, הגנן סיים את עבודתו,מאז שהאינסטלטור החליף לנו צינור
והרס את הגינה, לא טיפלו בה, עכשיו זה נראה בסדר,חבל על שיח הורדים,
שנהרס, אבל עכשיו זה קוצץ וקיבל טיפול קוסמטי ונקווה שיחזור להיות יפה,
אני כבר לא בוועד, אבל יש כמה דברים שאני עוזרת בהם לוועד החדש וזה
אחד מהם,כי לאף אחד לא איכפת כמוני מהגינה, שנמצאת ליד המרפסת
שלי ולי איכפת ממנה, אני מקווה שהשנה יהיו לנו קלמנטינות, כי העץ
מלא בפריחה, הגנן שם דשן ואני אדאג שישקו אותו, בשנה שעברה
לא היו קלמנטינות, אני לא זוכרת אם היתה פריחה לפני זה או לא,
מינה, את משהו,אני מקווה שהצלחת אתמול במשרד הפנים,
הדסה, תודה על העצה ללכת לקופ"ח, עדיין לא הורדתי את התחבושת
מאתמול, עכשיו אחרי שסיימתי את כל מטלות הבוקר,אכנס להתקלח,
עם התחבושת על הרגל, ואח"כ אוריד ואבדוק מה צריך לעשות, יש
לי בבית כל מיני אמצעי חבישה ואני מקווה שאסתדר, אני מקווה שאחרי
שתתפסי מנוחה, תרגישי יותר טוב,
שיהיה יום נחמד.

מינהר

New member
ציפי, בסוף לא נבעתי למשרד הפנים. במקום זה

הזמנתי מדרסים חדשים ונעלי ספורט חדשות, ואינסטלטור היה כדי לתקן את הברז הדולף החדש, שהוא התקין.

מינהר

New member
זמושץ, היום זה כבר יום חמישי. בבקשה להקפיד על הסדר.

ואת כותבת דברים סתומים על ארגון פשע. אנא הסבירי.

מינהר

New member
חזרתי ממשרד הפנים רמת גן. מצאתי אפילו חניה בשיינקין,

לא הרחק משם.

היום היה יום הכביסות

זה כלל הסרת כתמי החלודה מחלק מהכביסה,עם קליה, שתי מכונות, ברוך השם
יצא בסדר, גם הורדתי את התחבושת ששמה לי אתמול האחות, יש רק סימנים
לא יפים של שתי סריטות גדולות, אין דימום, אז לא חבשתי, זה יתרפא מעצמו,
היה צריך להגיע אלי, גינדי הרצף, כדי לעשות תיקון מסויים בכיור של המטבח,
אני מרוסקת, דחיתי אותו למחר, הוא דווקא שמח, עכשיו אני הולכת ללבוש
פיג'מה ולמיטה, אורי כבר הזיז קדימה כמה שעונים, אוףףףףףףףףףף הוא כזה,יקה,
ערב טוב

מינהר

New member
ציפי, בזכותך גם אני קוראת לגנאדי כשצריך.

וגם המלצתי עליו לעוד אנשים.

galmintz

New member
מנהלת הפורום המקביל מחקה את תגובתי וחסמה אותי

שיהיה.
רציתי לאמר שלום לכולכן והרבה בריאות ורק טוב.

galmintz

New member
שום דבר מיוחד לטעמי

כתבתי לה אחרי התגובה שלה על כך שגם היא וגם השוטר
מנבלים את הפה ולא חוסכים תגובות תוקפניות.
ו......כתבתי לה שנמאסה ואני בחוץ.
אבל כאחת שמנסה להנחיל לכולם את מצע לפיד ואינה סובלת
כל ביקורת, עליו או עליה כאילו זה הפייסבוק הפרטי שלה היא
לא שווה התייחסות, פשוט בושה.
היו שלום ותהנו כאן ושם.

אדזה 900

New member
גל מינץ

נדמה לי שכך כותבים בעברית את שמך,אם אני טועה אשמח שתתקן אותי,אשמח גם אם תביא כמה פרטים שנוכל להכיר ולדעת .אינני משתתפת כאן ושם אני רק משתתפת כאן ואני סקרנית ושמחה לכל משתתף חדש.ולכן אברך אותך בברוך הבא נשמח לקרוא ולהתקרא .

tamarsharoni

New member
היי לכולן , long time no see .

ראשית התנצלות , בגלל מצבי הבריאותי , [פסוריאזיס] , לאחרונה אני מתקשה לעלות לקומה השניה , שבה נמצא המחשב . מה גם שהבטלה מדבקת , ומה שאינני חיבת לעשות , פשוט אינני עושה . השבוע הייתי פעמים בסורוקה , במרפאות חוץ. בפעם השנייה לקחתי מונית כי היו לי כאבים חזקים . כשחזרתי , כיוונתי את הנהג אל הבית ואמרתי לו לעצור ליד האוטו עם הדגל , כי זה האוטו שלי . והוא בפליאה שאל : אם יש לך רכב למה את מזמינה מונית ? עניתי לו שבבוקר לא הרגשתי טוב , אמר לי : צודקת , כל הכבוד .
ובאותו עניין , ציפי אם כל האמפטיה שיש לי אליך , אני חושבת שהיית צריכה להתלונן בפני חברת האוטובוסים על שהנהג לא עומד צמוד למדרכה , ולא הושיט יד לעזור לך לעלות לאוטובוס . כמו כן לדבר עם יחסי הציבור של החברה ולהסביר להם שבעקבות מה שקרה את נפצעת.
היום בקשתי מבעלי שיעשה את הקניות השבועיות . לקח את האוטו והתחיל לנסוע , אבל חזר אחרי כמה דקות . היו לו שתי בעיות באוטו , 1]לפעמים האוטו משמיע צפצופים , והוא לא יודע מה זה . אמרתי לו שזו ההודעה של האוטו שהוא , הנהג , מזגזג בין המסלולים בלי לאותת . 2] מיכל הדלק ריק לגמרי . עניתי לו שזה לא סביר כי ביום שני , זה היום שנהגתי לאחרונה , המיכל היה חצי מלא . אחרי ויכוח קצר יצאתי איתו לאוטו , מסתבר שהוא מסתכל על הסימון הלא נכון .
מישהי יכולה להסביר לי למה מפלגת כחול לבן לא לוקחת יועץ איסטרטגי , שיעזור להם להביס את הליכוד . נכון לעכשיו , לצערי, לא נראה לי שהם יצליחו .
הרבה בריאות לכולנו והרבה בריאות .
&nbsp

מינהר

New member
תמר, קודם כל בריאות. דבר שני, אין הבדל

בין ביבי והליכוד וגנץ וכחול. שניהם לא יעשו סוף לטרור בעזה ושניהם יושיבו את החרדים בקואליציה ויפרנסו אותם ע"ח האחרים. חוץ מ-2 הדברים החמורים האלה- כלכלית ביבי די אחראי.

מינהר

New member
גלמינץ, אתה צודק בעניין השוטר גס הרוח.

בעניין יוליקה, היא תומכת ופעילה ביש עתיד, שאפשר להבין, אבל חוץ מזה היא בסדר. אין צורך לריב איתה. אתה מוזמן להמשיך לכתוב פה. לא נתווכח איתך על פוליטיקה. ראה תגובתי לתמר.

tamarsharoni

New member
מינהר , בעוד כ3 חודשים

ביבי יואשם ב.....המון אישומים . ואז מי יעמוד בראשות הממשלה , יריב לוין , סמודריץ , בן גביר ? תצביעי להם , למה להצביע ביבי בשביל לקבל פייגלין .
גנץ ושותפיו , אולי לא מנוסים בפוליטיקה אבל נסיון בהובלה [צבא] , יש להם וגם הרבה רצון טוב . והם אנשים ישרים , אינם גנבים כמו הראש הנוכחי , ואינם שקרנים כחבר מרעיו .
בינינו , את הרי יודעת שהוא חמדן , גנב , שקרן , וזוהי רק ההתחלה .
לילה טוב והרבה בריאות , תמר .

מינהר

New member
תמר, אני עוד לא החלטתי בשביל מי אצביע.

גנץ חשב לתומו שבסקטור הפרטי מותר לבלפף. לנו המתווכים יש אתיקה- לא לשקר, לומר אמת, אם כי מותר לנו להציג את החסרון כביכול- בתור יתרון. מה, הוא ילד קטן?

למעלה