בוקר אור ליום הבחירות.למרות שהקלפי

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום הבחירות.למרות שהקלפי

לא רחוקה מביתי אלך ברגל למרות שהציעו לי לבוא ולאסוף אותנו..
אבל אני צריכה לנער את עצמותי..רמי יסע בקלנועית שלו אני לא עולה אליה.בעיר שלנו יהוד הכבישים לא מתוכננים לכמות כזאת של רכבים
וליד הקלפי בודאי יהיה בלגן לחניה כך שעדיף להגיע ברגל..רמי אולי ישנה את דעתו.החלטתי ללכת להצביע כי צריך בעיר שינוי ומהר.ראש העיר הנוכחית היא לא יודעת אולי איך נראה האזור של המרכז הותיק.היא דאגה לאזור היותר "מעמד גבוה"מהותיקים..הבניה היא איומה אין פינה ירוקה אחת לרפואה..כל שטח שהיה בונים מגדלים..
ותאמינו לי אם היתה לי אפשרות הייתי עוברת ועכשיו.רמי החליט היום לאפות סהרונים..משעמם לו בידיים..הוא יעשה את הבצק ונלך להצביע.שנחזור יאפה...הבצק צריך להיות שעה לפחות במקרר.

בוקר טוב

אנחנו לא הולכים להצביע, לא מכירים את המועמדים ולא יודעים במי לבחור,
שאחרים יחליטו, ממילא הכל ישאר אותו הדבר, הבטחות וקיום ההבטחות,
זה שני דברים שונים, לנו כבר זה לא משנה.
הדסה, כל הכבוד לרמי על המרץ שלו, הוא לא יושב ובוכה, הוא עושה משהו
עם עצמו וזה נהדר.

הדסהש1

New member
הלכתי כבר להצביע מה שנעשה שם

ממש ג"ונגל.כל אחד דוחף פתק של המועמד.יש שם משטרה
כדי לשמור על ההליך.גם אני לא מכירה אישית אף אחד
אך צריך שינוי בעיר...מקווה לטוב.הבצק של העוגיות כבר במקרר
ואחר הצהריים הוא יאפה.ליאת באה לנקות יסודי את הבית.מחר אומר למטפלת
שלא תגיע .אני ארשום לה שעתיים...עדיף כך כי הבית נקי כמו שלא היה זמן רב...היא שואבת מזיזה מה שאפשר.המטפלת שוטפת חפיף..ואבק...חצי דלי 3 חדרים.ליאת כל חדר דלי מים..בצהריים אלך לנוח ונחכה לתוצאות בערב...

הדסהש1

New member
זהו זה האפיה הסתיימה..ןמי בסוף אפה? אני

את הבצק הכנו שנינו עם ההוראות שלי.ואפיה אני עשיתי כי רמי לא מרגיש
טוב.מחר יש לו בדיקת ריאות והוא קצת חושש. מבלב בשירותים דיי הרבה זה
התופעה אצלו ממתח...מקווה שהכח עיהייה בסדר.מחר יש לי הדיקה של מכשיר השמיעה מרגע שקניתי אותם הם רועשים ברקע וזה מעצבן.אני צריכה לנסע לקניון למכון
שיבדקו ויבדקו לי אחרת אני אהייה רק עם מכשיר אחד.מזלי שזה לא עלה לי כסף...
שיהיה ערב נעים לכולם למרות החדשות הרעות שאנו מקבלים כמעט יום יום מתאונות הדרכים.ואני מברכת כל יום שאנו כבר 10 שנים לא נוהגים.

אדזה 900

New member
הדסה

התיאור שלך את עירך ממש מדהים כמה שהוא דומה לעיר שלנו,המרכז מוזנח פחד .הכל מתרכז בשכונות חדשות ועסקים שהיו פעם מרכז הקניות והבידור יצאו מן המרכז מחוסר קונים במקום.בקיצור כשמחשיך כבר לא רואים נפש חיה ברחובות מרכז העיר ודי מפחיד להסתובב .כל מי שיש לו רכב ויודע לנהוג נוסע למרכזים חדשים ו זה ממש מכביד על אנשים מבוגרים שלא יכולים תמיד לנסוע למקום אחר.במקום לשפץ את המקומות הישנים היפהפיים כנראה יותר קל להשקיע כספים ללא גבול בפרויקטים חדשים.אני לא בחרתי הפעם באותם האנשים שלא עושים שום דבר מלבד להצטלם .בחרתי באנשים אחרים כדי להשפיע על ניסיון שינוי,תמיד טוב לנסות ולשנות ולא להישאר תקועים .

אדזה 900

New member
ציפי

את צודקת כמו תמיד בין הבטחות וקיומן המרחק גדול.מה איכפת להם להבטיח,העיקר שיבטיחו את הכסא.

אדזה 900

New member
ציפי

ראיתי שנכנסת אתמול בלילה מאוחר ורציתי גם כן לאחל לך חלומות נעימים אבל לא ידעתי איפה זה יתיישב בתגובות אז ויתרתי,אז שיהיה לך לילה נעים היום ומחר תקומי כמו ארי לעבודות.בייייייייי.

אדזה 900

New member
הדסה

אם לא קשה לך,תרשמי לנו את המתכון של העוגיות(כמובן אם הן טעימות).מאד רציתי לאחרונה להכין עוגיות אבל לא התחשק לי לחפש את המתכון הישן שלי,סתם עצלנות,אם יהיו פה אכין אותם ביתר קלות.תודה

למעלה