בוקר אור ליום חדש...בקשר לצנצנות הזכוכית מצאתי פיתרון.נזכרתי

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום חדש...בקשר לצנצנות הזכוכית מצאתי פיתרון.נזכרתי

שהיו לי 2 קופסאות מטפוראוור ששמתי שם שקיות של תה וקופסה אחת היתה ריקה..טוב שבזיכרון עבד אתמול..הבוקר מצאתי את הקופסאות .שמתי את הזיתים והמלפפונים החמוצים כך שאין סיכוי שהמכסה יפתח אם הקופסה תיפול...ויש לנו (לא ידעתי שיש לנו קופסאות מפלסטיק
רגיל עם מכסה ) שם שמתי את הסוכר.חסכתי מקניה....היום הולכת להסתפר חודשיים לא הסתפרתי וזה לא מוצא חן בעיני...את המבע עשיתי לבד וגם התוצאה לא היתה משהו....

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב. אתם יודעים מה מביא לי את הקריזה?

תכולת נס קפה על הרצפה. לא משנה מתי זה קרה לי, אני לא שוכחת.

ציפי כול הכבוד לך שזכרת כמה אני פוחדת מכלבים, גם בחוג אני פוחדת אבל הכלבים כול הזמן קשורים ושוכבים במקום אחד, דבר שני הכלבים אף פעם לא לידי הם תמיד לפחות שני כסאות ממני (ששש... ועם כול זה אני פוחדת)

לפני חודשיים עשינו הצגה קטנה לקהל בו הצגנו אפיזודות מחיי העוורים, דברים שקרו ממש והם קומי טרגיים, שם ראינו עם מה העיוור מתמודד.
לפעמים ליבי נחמץ בקטנה כשקורה שעיוור מופיע ומאבד את הכוון היכן הקהל והיכן הבמה, זה מביך ועד שהמורה מסבירה לו שהוא בעצם מדבר אל הקיר.הלב כואב.

ציפי מתוקה, תודה לך על ההתיחסות למופע. זה לא היה בשיא אבל זה לא היה רע. אני רגילה למופעים שהקהל קם, מוחא כפיים בהתלהבות, שורק ובדרך מהבמה למקום שלי כולם לוחצים לי ידיים. הפעם זה לא היה מחאו כפיים במשורה. צחי שהופיע אחריי אמר שניגשה אליו עורכת דין וביקשה את הפרטים שלי כדי להזמין אותי למופע אצלה.

אשרינו מה טוב חלקנו שאנחנו רואים ומגיבים ויכולים להנות, מי שבוחר להנות.

יעלי

יעלי, אתמול ישבתי עם יעל קפיטולניק על קפה והתקשקשנו

מצפה שאת מכירה אותה, סיפרה לי כמה קשה היא עובדת, יש המון דרישה להופעות שלה, לפני חודש היינו באילת והיא נתנה שם הופעה אנשים התגלגל ולא יכלו להפסיק לצחוק, היא חברה שי וגם מרים ברנהרט חברה שלי שתיהן באותו מקצוע ועכשיו הם צ'ילבות.

הדסה, מאוד שמחה שהעלתי את הרעיון של קופסאות

הפלסטיק ושלקחת את זה למקום שלכם, אני אלופת הפטנטים לחיים קלים שימושיים ונוחים, יש לי אין ספור פטנטים וחברותי תמיד פונות אלי למענה כאשר מתעוררת להם בעיה כל שהיא בהתנהלות הבית.

בטוחה שגם לכם הכותבות פה יש שפע פטנטים שצברתם במהלך החיים.

יום טוב ובריא לכולם.

yaely2

New member
מנהל
הסטנדפיטיות

שלום כולם שלום ניצת.

אני מכירה את יעל קפיטולנק ואת מרים ברנהרט רק מהופעות. אני עדיין מופיעה רק
עם הצעירים ממש ולא הייתה לי הזדמנות להופיע איתן.
בזמן שהופעתי אצל יעל בכפר אזר הייתה שם יעל קפיטולניק והיא החמיאה לי על ההופעה.

יעלי

הדסהש1

New member
ערב טוב היום הלכתי להסתפרבבדרך עשחתי מעט קניות שבשבילי זה

לא קל.דברים קטנים שמצטברים לשקית שלמה..חיפשתי צלחות מעוטרות כי יש לנו רק צלחות זכוכית פשוטות.אבל בעיר שלנו לא מצאתי ולנסוע לחפש אנני יכולה..
ביום שיש ניסע לשופרסל ונקנה לשבת מעט דברים וליד החנות יש חנות ביגוד שאני מחפשת לרמי מכנסיים קצרים קייצים..ונחזור גם במונית..אנו לא עושים זאת הרבה
כי לא משתלם לנו...אם אמצא אקנה גם לי חולצות.כבר לא חידשתי את הארון שנים.קיבלתי מעדי דברים שנמאס לה מהם.היא קונה בקסטרו.אני לא נכנסתי בחיים לשם..מסתפקת בדברים פשוטים אפילו היינו נוסעים לשוק אבל עבר הזמן..ולבקש מיפעת או עינת שתיקח אותי אני ממש מתחשבת בהם כל השבוע הם עודות ובשישי יש להם זמן לביתם....ערב טוב..מקווה לחדשות טובות.הייתי היום אצל הרופאה ויש לי לחץ דם נמוף פתאום וזה גורןם לי חולשה ועייפות לכן הוחלט שאקח חצי כדור ללחץ דם...זה גם קורה..מה עדיף גבוה או נמוך אנני יודעת...

לילה טוב

היום היה לנו מזל עם הגשם, בבוקר ירד קצת גשם והיו רעמים, אבל זה היה
רק כמה דקות ונפסק, נסענו לביילינסון לביקורת וחזרנו, כל נסיעה לביילינסון
עולה לנו 60 ש"ח במונית לכל כיוון, אבל אין ברירה, אורי לא יכול להגיע לכביש
הראשי ולתפוס מונית שירות, שלא לדבר על אוטובוס, שזה בכלל לא בא בחשבון,
חזרנו ויצאתי לקנות כמה דברים במחסני השוק, הגשם התחשב והתעכב,
אחרי כמה זמן התחיל ולא הפסיק, אבל לי זה כבר לא הפריע,
הדסה, לחץ דם גבוה, זה הרוצח השקט, לחץ דם נמוך גורם לחולשה,
לא לסכנת חיים, אבל עדיף שיהיה מאוזן, אז צריכים לאזן עם כדורים.
ליל מנוחה

למעלה