בוקר אור ליום חדש..היום לשם שינוי אני בבית

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום חדש..היום לשם שינוי אני בבית

לא יוצאת לאף מקום...רמי ילך לביטוח לאומי למסור את הניירת
מקווה שכל המסמכים החדשים יעזרו במשהו.ולאחר מכן ילך לחברה של הסיפפ מכשיר ללילה שעוזר לנשום.יש לי דום נשימתי שכל הרופאים שראו שאני צריכה להשתמש בו ולא עושה זאת,בגלל שלא התרגלתי אליו והמכשיר סתם שכב בארון.הוא דיבר איתם אמרו לו להביא את המכשיר יבדקו אותו.ונראה אולי יש משהו חדיש יותר שיעזור לי בשינה.וסוף סוף קיבלתי אישור להחליף את מכשירי השמיעה לאחר חודשים של התכתבויות..היום אקבע תור לקלינאית ונזמין מכשירים חדשים אולי אשמע יותר טוב...

הדסהש1

New member
שוב אני כאן..הזמנתי תורים לרופא עיניים לדצמבר לבדיקת קרקעית

העין לפי דרישת רופא הלב..ולקלינאית תקשורת להזמנת מכשירי שמיעה ל 1.12..זה מהר כי זה חברה פרטית בקניון ביהוד..רמי הלך לסדר את מכשיר ה סיפפ..ויסתו אותו החליפו מסנן .ואני מקווה שאסתדר איתו..אם לא אזמין אותם שיבואו להדריך אותי..
באותו הזמן רמי היה במחלקת המיים של יהוד..פתאום קפץ הסכום פי 3..למזלינו לפני חודשיים רמי תיקן את הנזילה בנאגרה כך שהשעון עובד רגיל..אדם ממי אונו בא עם רמי וקרא את השעון טהודה שזאת טעות.במקום 503 שקל שילם 148 שקל. הבדל משמעותי...צריך לשים לב למשהו חריג...

מינהר

New member
הדסה, מה הקשר בין קרקעית העין והלב?

את הולכת לרופא עינים בקניון סביונים?

הדסהש1

New member
הקשר הוא שיש סכרת והכל שייך.

יש לי תור לרופא עיניים שעדיין לא הייתי אצלו ואפילו את שמו לא קלטתי.הייתי אצל רופא בקרית אונו שהפסיק לעבוד לכן נתנו לי הסביונים

מינהר

New member
הדסה, היית במקרה אצל דר גולן אורן

בכללית קרית אונו? אני הייתי אצלו, והוא לא רופא עינים כל כך מוצלח לדעתי.
שמעתי שהרופאת -עינים בסביונים טובה.

היי כולם

ראשית תודה לך הדסה שאני מצליחה לקרוא את מה שאת כותבת, חבל שאתמול
נפלת קורבן לשינויים באיזור שלנו בגלל הרכבת הקלה, אני הרבה פעמים הייתי
מתעצלת ללכת ברגל מקופת חולים, חוצה את הכביש לכיוון התחנות במכון מור
ונוסעת תחנה אחת בכיוון הביתה, היום זה בלתי אפשרי, כי הזיזו את התחנות,
אני מקווה שתצליחי להתמודד עם כל התורים והבדיקות ושגם יצא מזה משהו,
מלבד כאב רגליים וראש וחור בכיס, גם לי יש מלא תורים, שלי של אורי וגם של נאוה, שלחלק מהם הולכת איתה מישהי מההוסטל ולחלק חשוב לי ללכת איתה,
היום היה המטפל ובכוחות משותפים, עם קצת חוסר סבלנות, עטפנו בניילון
נצמד את מה שאסור להרטיב והוא רחץ את אורי, את החבישות אני החלפתי,
זה פול טיים ג'וב, החלטנו ביחד, שבן אדם שבקושי עושה פעילות ולא מזיע,
לא צריך להתקלח כל יום, רק עם סמרטוט מיוחד שיש לי, לרחוץ מקומות רגישים,
אבל את החבישות צריכים להחליף כל יום ואני אעשה את זה, כי בכמה מקומות,
זאת חבישה מיוחדת עם כל מיני פטנטים ואני לא סומכת על המטפל בזה,
אז מחר הוא יבוא רק להיות בייבי סיטר, כדי שאוכל לצאת לסידורים. יש לנו
בבית לחצן מצוקה וגם כזה צמיד ליד, אבל אורי לא מוכן לשים את זה על היד,
אני גם בכל מקרה לא רוצה להשאיר אותו לבד בבית, כי הם לא באים להרים
מישהו שנפל, אלא אם כן צריכים רופא ו-או אמבולנס.
חבר'ה, מישהו יודע מה קורה עם תמר שרוני? הייתכן שהיא נסעה לאן
שהוא ולא מתקשרת, למישהו יש את הטלפון שלה כדי לברר?

מינהר

New member
ציפי, גם בביח מקלחים רק פעם ביומיים.

ולמחרת עוברים עם מטלית רטובה.

הכבוד של פריצי , [שרוני]

האמת , קצת נפגעתי שלא שמו לב נעלמתי , שאני חסרה [או שמא אינני חסרה ]. הרי בסה"כ אנו קבוצה מאוד קטנה של חברים . מזל שישנן מינהר וציפי , שהצילו את כבודי .
כפי שכתבתי בזמנו , ביום ראשון שעבר , נסענו באוטובוס לאילת . אממה ביום שישי שלפני הנסיעה , המודום, [ואולי זה היה חלק אחר במחשב ] , התחיל לעלות עשן . מזל שבעלי היה ליד המחשב , מיד ניתק אותו מהחשמל. רק היום הבאתי חלק חדש במקום זה שנשרף .
באילת היינו בקלאב הוטל , אכלנו בגטים עם חמאה וריבה, תפוחי אדמה עשויים במקרוגל מצופים בגבנ"צ או מלווים בשמנת קרירה וירקות ופירות טריים . הייה מאוד טעים, וממש לא חסרו לנו הארוחות הבשריות , שהן לרוב מאוד מלוחות . במשך היום ישבנו במרפסת , בחוץ מתחת לעצים הירוקים, הרבה t.v. מאוד משעממת,קריאה והרבה מאוד בטן גב, [ כשנמאס הבטן גב, עברנו לגב בטן ] מכיוון שהיינו בקומה הרביעית החלטתי שזו הזדמנות מעולה לפיזיוטרפיה . תרגול עליה וירידה במדרגות בלי עזרת ידים . עם הירידה הסתדרתי , התחלתי בחצי קומה והוספתי בהדרגה . העליה היתה הרבה יותר קשה , ממש קריעת ... ביום חמישי הצלחתי לעלות שתי קומות , כמעט בלי ידיים , רק מדי פעם נגיעה קטנה במעקה כדי לשמור על שיווי המשקל . אבל אז הרגשתי שהגזמתי כי הרגל מאוד כאבה לי. חזרנו הביתה ביום שישי [לפי התוכנית ] , אבל רק היום אני מרגישה שחזרתי לעצמי . מה שנקרא , תפסת מרובה , לא תפסת ! מחר יש לי תור לאורטופד לבקורת של 5 חודשים אחרי הנתוח . בסך הכל הגעתי למסקנה שגם אחרי הנתוח , הרגל לא תחזור לתפקוד של בת 18 . זה מה יש ואם זה ננצח .
מינהר , אני מבינה שמצב העינים שלך השתפר, ואני כמובן שמחה מאוד בשבילך .
ציפי , קשה לי להביע את ערכתי אליך , היכולות הפיזיות והמנטליות שלך מרשימות . כל הכבוד איך שאת מטפלת בעצמך בנאוה ובאורי , ואני מאחלת לך ולו הרבה הרבה בריאות .

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב, חברים

מתחילה מחדש לבקש בריאות עבור כולנו.

לגבי המקלחת מאז שביטלתי את האמבטיה הכי נוח לי להתקלח. כול תחליף קשה לי יותר.

היום החל חוג הברידג' שלי, משחק ממש קשה. נדרשים זיכרון והגיון. בהתחלה חשבתי שזה יהיה קטן עלי, אבל מתברר שזה ממש קשה. יש במשחק הזה המון אתגר, לכן אני ממשיכה בזה.

לילה טוב, הראש שלי מונח כבר על החזה.

יעלי

למעלה