בוקר אור ליום חדש וחם אתמול אחר הצהריים

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום חדש וחם אתמול אחר הצהריים

גני בא לקחת אותנו לשמור על עלמה ואריאל כי ליונתן היה סיום חוג ההתעמלות..הוא מתעמל כבר שנתיים..זאת פעם ראשונה שעלמה לא בכתה שהוריה עזבו..זה היה קצר אבל נהננו מאוד..אריאל התהפך מהגב לבטן..עלמה הצחיקה אותנו ..היה ממש כייף.בשעה 7 כבר היינו בבית...לשאלתך ציפי אני לא מסוגלת להיות עם מזגן..חוטפת כאה ראש חזק.יש לנו מאוורר טורבו בסלון ובחדר השינה.עד שאני נרדמת הוא פועל.ולאחר מכן פותחת את התריס ולקראת הבוקר יש רוח נעימה...היום הוא יום המספרה.....ואלך לקנות לנועם מתנה צנועה לציון נפילת 2 שיניים הראשונות...

שלומות לכולם

היום הייתי עם אורי במרפאת כירורגיה פלסטית בבילינסון, הוא כבר הרבה
שנים סובל מתופעה של נגעי עור, שזה בעצם סרטן העור, הוא כבר עבר
המון ניתוחים ועוד טיפולים וזה ממשיך לצמוח, הרופא ראה אותו וקבע
שצריך לנתח, הפרוצדורה משוגעת, קודם צריכים ללכת לרופא עור,
לאחר המתנה של כחודש, אח"כ רואה אותו רופאה כירורגית פלסטית
בקופת חולים, שגם זה אורך חודש ויותר והיא מחליטה אם לנתח אותו במרפאה או לשלוח אותו
לבית חולים, אם זה נגע אחד, היא מזמנת לניתוח ואם זה יותר, היא
מפנה לבית חולים, אז הפעם זה כמה גידולים והיא הפנתה לביילינסון,
הרופא בביילנסון קבע שצריכים לנתח באישפוז, אז ישלחו לנו הביתה
תור לטרום ניתוח, שהשד יודע מתי זה יהיה ואח"כ נקבל תור לניתוח,
בינתיים אורי סובל מזה מאד.
היום גם קיבלתי טלפון מההוסטל שנאוה במצברוח לא טוב, גם בגלל שאסור
לה לעשן וגם בגלל שאמא שלה לא מסוגלת עדיין לארח אותה, מאד
כואב לי הלב, אבל אני באמת לא מסוגלת לארח אותה, החום הורג אותי,
ההתרוצצויות קשות לי, גם המצברוח שלי לא טוב ואני לא מסוגלת להתמודד
עם זה, אז בטח שאני לא מסוגלת להתמודד עם עוד מי שמנצל אותי (כרגע
כך אני רואה את זה), ביקשתי שיסבירו לה את המצב והיא צריכה להפנים
שההוסטל זה עכשיו הבית שלה וכמו שרוב הדיירים נשארים שם ולא
יוצאים לשישי שבת, גם היא צריכה להתרגל לזה, קשה לה להתרגל לזה
שאומרים לה "לא".
הדסה, מזלטוב לנפילת השיניים של נועם.

מינהר

New member
ציפי, רואים שלא פשוט לך ההתמודדויות עם

מחלות אורי ועם בעיות נאוה. תשמרי על עצמך.

מינהר

New member
שלום, היום הכנתי פשטידת כרובית.

ועוד מעט אלך למשחקי כדור ברזל לגימלאים, פטאנק. ביהוד.

רוזהלי2

New member
ערב טוב לכולם

אצלנו כעת כ-31 מעלות חום, עם מעט לחות.
המזגן עובד רוב היום.

הדסהש1

New member
ציפי אני מקווה שאורי שתעברו את הבעיה של אורי בשלום

ולגבי נאוה את תסבירי לה את המצב של אבא שלה ושלך..ושאיריס אולי תיקח אותה לפעמים...רוזלי גם אצלינו חם ולחות בשמיים..

היי לכולם .

האמת , אין לי הרבה מה לספר, אבל , אנסה לרצות את יעלי [סתאאאאאאאאם] .
אתמול הייתי בברכה , אמנם לא שחיתי , אלא , יותר צעדתי ופיזיוטרפתי במים ,אבל היה כיף. עד כה אינני רואה שיפור , אבל גם נזקים אין . מצד שניהיום כשנחתי אחר הצהרים , בהסח הדעת הזזתי את רגלי בלי בקרה , וחטפתי מתיחת שריר רצינית , ומרגישה זאת עד עכשיו .מחר יש בדעתי ללכת שוב לבריכה .
אמש ראיתי בערוץ "11 בהרצה" את הסרט "הפצוע הסורי ". יצאתי מזועזעת . מספר על נפגעי מלחמת האזרחים בסוריה . בחור צעיר שפניו הושחתו והצוות הרפואי של בית החולים בצפת משקמים אותו . ילד בן 11 שמגיע ארצה עם רגל אחת וכאן מכינים אותו לגדיעה של הרגל הזו גם .כואב הלב .לדעתי צריך להפיץ את הסרט בכל המדינות שמוכנות להקרינו . מצד אחד יראה מה עסאד עושה לבני עמו , לנתיניו , מאידך איך אנו מתיחסים אליהם .
טוב , קישקשתי מספיק בהתחשב שמראש הצהרתי שאין לי מה לספר .
לילה טוב וכל טוב לכוווווווווולם , תמר .

yaely2

New member
מנהל
יום גמרא

ערב טוב, והמון החלמה לכולנו.
היום היה לי יום גמרא, בבוקר למדתי עם הקבוצה - בערב, ממש עכשיו סיימתי, שיעור פרטי עם המורה שבתמורה אני מלמדת אותו אנגלית.

אתמול בערב הופעתי כרגיל, היו איתי עוד 3 חברים אורחים, למעשה היו צריכים להיות 5, אלא שאחת הודיעה שמסיבה משפחתית אינה מגיעה וזה גרם לי אי נוחות. אני מקבלת 4 מקומות אורח, ברגע שמישהו לא בא הוא מסדר את בעל המקום, כי הוא יכול היה למכור את המקום הזה.

עוד אחת החליטה שהיא לא צריכה טובות וקנתה כרטיס בעצמה.
השלישית, הבטחתי לבוא לקחת אותה, כשבאתי צלצלתי מדוע אינה למטה והיא השיבה: "אבל זה מחר, כך אמרת לי" התבלבלה החברה.

נסתיימה השנה. רוב הימים יהיו פנויים לא, עכשיו יש לי רק גמרא ובריכה. המתנס שלנו נותן כרטיסי בריכה, חלק חינם ובשאר הימים במחיר אפסי. הבעיה שאני לא כול כך מתחברת לבריכה, אני לא שונאת, אבל מאידך לא משתגעת על זה, נקווה שהשנה אתאהב.

חיוכון:
קשיש עשיר על ערש דווי קורא לשלושת בניו ואומר להם: "בניי היקרים, יש לי בשורה טובה ובשורה רעה. הבשורה הרעה היא שהחלטתי לתרום את כל רכושי ולא להשאיר לכם שקל מההון שלי".
"ומה הבשורה הטובה?", תהו הבנים.
הקשיש: "שעכשיו אין לכם על מה לריב"...

יעלי

למעלה