בוקר אור ליום חדש לאחר כנס של הליכוד

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום חדש לאחר כנס של הליכוד

שאלפים הוסעו כדי לתמוך במלך הכל יכול...ביזיון אחד גדול...
עומד לו ביבי ונואם האום של אדם שלא אכפת לו מדבר...
עוקץ את ראשי הממשלה בעבר..לא זוכר מה אמר על אולמרט שהיה בחקירות.אבל זה לא נוגע לו בכלל..הוא יוצא דופן..והעוזר שלו שארגן את הכל ביתן היום יופי בכל הערוצים ויסנגר שוב את משנתו..לי זה כבר נמאס.

הנאום אתמול היה דמגוגי ונמוך מעשב השדה

לרוב אני לא מאזין לנאומי-הבל כאלו, הפעם רציתי לשמוע מה יש לו לאמר, ומצאתי את עצמי יושב ומתעצבן ואומר:"...זה שקר, וזה שקר, וזה שקר....."
מדהים כמה שקרים אפשר לאמר בנאום אחד לא ארוך.
לא סתם כבר נשיאים אמרו עליו שהוא שקרן (נשמיד את תשתית החמאס) ואשתו מחרה מחזיקה אחריו (התקשורת שונאת אותנו, העם אוהב אותנו)

למשל את ההוצאות על חשבון המדינה לטיפול באביה של שרה, הוא הציג כהתעללות בזקן בן 95 בגלל כוס תה......

אבל, עד כמה שאני מכיר את ה-צ'חצ'חים" אותם 985.104 ימשיכו להצביע עבורו כדי שיוכל לבזבז עוד מיליארדים על חשבוני לטובת חיים של מליארדר, מענקים ללא סוף לפרזיטים החרדים שונאי המדינה ולמתנחלים שבכלל לא גרים בישראל.

יוליקה

Member
מנהל
הם בכלל לא שמו לב

שהוא תקף את אושיות החוק במדינה... את המשטרה, הפרקליטות, מבקר המדינה והיועץ המשפטי לממשלה... הוא ביבי ואשתו נמצאים מעל כולם.... התקשורת השמאלנית אותה הוא תוקף רק מדווחים על מוסדות המדינה... הענין הגיע למסוכנות ממשית לשלטון הדמוקראטי במדינה... וכשאספסוף לא רואה זאת... המדינה בסכנה!!!

נימה3

New member
אני חושבת שהם כן שמו לב כי גם הם

חושבים כך. מי שלא חושב כך לא הגיע, כמו בני בגין למשל ועוד שרים שנשארו בחו"ל עד יעבור זעם.
ראי את היחס לאלאור עזריה מה זה אם לא זלזול בשלטון החוק.

למעלה