בוקר אור ליום חדש.מצטערת שאני לא

הדסהש1

New member
בוקר אור ליום חדש.מצטערת שאני לא

נכנסתי זמן מה לפורום.אני דיי מושבתת.ולשמחתי קיבלתי טלפון מתל השומר שהתור שהיה אמור להיות בתחילת נובמבר הוקדם לשבוע הבא..אולי יפתרו לי את בעיות כאבי הרגליים שלי.כי כמעט אנני מסוגלת ללכת.והבוקר נכנסתי לחשבון הבנק וקיבלתי סכום של 562 שקל..לא ידעתי מאין זה הגיע.וקראתי בעיתון שזה סכום שנתי להסקה בחוקף לבעלי מוגבלויות.אזרחים ותיקים ועוד..תבדקו אם אתם נכללים בתוספת הזאת...

אפרת10511

New member
בוקר טוב ויום יפה
לכולנו

הדסה , הסכום הזה הוא קצבת חימום שמקבלים לדעתי מי שקיבל לפני קצבת זקנה , קצבת נכות. אני לא חושבת שכולם זכאים לקצבה הזו.

הדסה

תודה שהסבת את תשומת לבי, אז זה נכון, ב-15/10 כלומר אתמול נכנס לחשבון הבנק סכום של 562 ש"ח, זה נחמד מצידם, לקירור כתוצאה משימוש במזגן או מאוורר, הם לא נתנו כלום, לקפוא מקור לא רצוי,למות מחום זה לא עניינם.

הכסף מביטוח לאומי

בחשבון הבנק לא כתוב מה זה, רק כתוב שזה מביטוח לאומי, מי שלא קיבל יכול
להתקשר למוקד הארצי של ביטוח לאומי ולברר.

נימה3

New member
ציפי תודה על ההמלצה לבקר בסטודיו במיתר

אשמור את ההצעה לביקור הבא שלי במיתר.
חג שמח.
לא שמעתי על קיצבת חימום אולי אני לא זכאית
גם אין לי מה לתרום לדיון על המשטרה.
חג שמח

אצלי לא נכנס סכום כזה

למרות שקצבת הנכות הומרה לקצבת זיקנה.
אולי הקריטוריונים אחרים.

tamarsharoni

New member
גם אני לא קיבלתי סכום כזה , ואינני מאמינה שאקבל .

בערב חג הסוכות התאשפז אצלי הנכד בן השנתיים ו4 חודשים עם הוריו , שבאו מהמרכז . גם ארבעת הנכדים והוריהם באו , אבל רק לארוחות . היה כיף . בנינו סוכה , והשנה זו השנה הראשונה שהשולחן הישן לא הספיק , והוספנו שולחן עוד יותר ישן . .מרחנו עליו מייק אפ בצורת מפה לבנה , ועליה מפת נילון , וראה ז פלא , אי אפשר לנחש את גיל השולחן . [48שנים ו 45 שנים , אם אינני טועה ] ..היה כל כך שמח וכיף שלמרות הטרחה הזמנתי אותם גם לשמחת תורה .
שיהיה גם לכם חג שמח והרבה בריאות .
&nbsp

גם לנו לא נכנס סכום כזה

אולי זה סכום שנותנים לנזקקי טיפול כמו אנשים חולים וכו'. חג שמח לכולם.

שרון א77

New member
תוספת החימום מיועדת למי שהיה נכה לפני הפנסיה:

תוספת החימום מהביטוח -לאומי מגיעה לכול מי שקיבל קצבת נכות,
בטרם קיבל את קיצבת- הזיקנה.
בכול מקרה, כדאי לברר בביטוח -לאומי אם אתם זכאים.

למעלה